Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież to był handel.

Z sandaczowania.

Wypływamy z kolegą na jakiejś zaporówce. Łódka charakterystyczna i z nieznanych przyczyn  :) zaraz za mną zaczyna płynąć procesja. Robię kilka zwrotów i mówię do kolegi "kotwica". Zainteresowany pyta co mamy.

Mówię "nic". Porzucaliśmy, pogadali i powtórzyli manewr razy parę. Procesja się rozpierzchła bo pewnie nie biorą a my popłynęliśmy w odpowiednim kierunku.

Jestem na tejże samej łodzi z kolegą. Ryby przyklejone słabo reagują. Dzwoni jego przyjaciel i za chwilę słyszę ze mamy pływać za dużą np. fioletową łódka bo oni itd. Pośmialiśmy się obaj, ryby tylko nie słyszały ze mają brać.

Rozpoczęcie sezonu, ok 4 rano. Wychodzę na taras na fajkę. Kolega przynosi kawę i pyta co robimy. "Drinka". A na wodzie kłębiło się ponad 200 łódek.

• Like 4

I oberwiesz pktem albo i banem - za prawdę najłatwiej :angry:

Albo za własne zdanie...

Musicie wreszcie zrozumieć, że to nie PGR tylko prywatna działalność, której właściciel ma prawo decydowania o krótko i długofalowych kierunkach, w których podąża forum. Odpuśćcie wreszcie te ludowosocjalistyczne marzenia o rządach ludu na jb.pl, system waszych westchnień całkiem słusznie dokonał żywota.

Ave Satan

Pioter

• Like 11

Musicie wreszcie zrozumieć, że to nie PGR tylko prywatna działalność, której właściciel ma prawo decydowania o krótko i długofalowych kierunkach, w których podąża forum. Odpuśćcie wreszcie te ludowosocjalistyczne marzenia o rządach ludu na jb.pl, system waszych westchnień całkiem słusznie dokonał żywota.

Ave Satan

Pioter

I tu się Piotrek mylisz albowiem jak mawiali najstarsi stworzyciele socjalizmu najlepszym system zarządzania stadem jest system kapitalistyczny tylko trzeba wmówić człowiekom, że właśnie tego potrzebują zatem jest to ludowy socjalizm tylko deczko podrasowany ????

• Like 3

Ave Satan

Pioter

Dzięki Piotrek za otwarcie oczu. Chyba przestanę się udzielać, jako zagorzały wróg drapieżnego kapitalizmu.

• Like 2

Zawsze można założyć własne forum, np. p.t. "J***ni politycy, złodzieje i szmaciarze", ewentualnie "Szambo", a w nim stworzyć dział Cafe i tematy okołowędkarskie.

Siedzi Andrzej na kanapie, a obok niego jego jamnik. W telewizji leci transmisja z wyścigi chartów. Nagle jamnik mówi do Andrzeja:

• Ej Andrzej, wystaw mnie do tego wyścigu.

Andrzej patrzy zszokowany na jamnika i mówi:

• Jamnik?! Jamnik, ty mówisz? Ale jak?!

• Nie pierdol Andrzej, tylko wystaw mnie do wyścigu.

No to Andrzej pomyślał sobie, że skoro ma gadającego jamnika, to musi tak zrobić. Sprzedał samochód, wziął kredyt, postawił w zastaw dom, wszystko na jedną kartę i wystawił jamnika do wyścigu chartów. Nadszedł dzień wyścigu.

Psy ruszają. Jamnik biegnie biegnie i upada. Znowu biegnie, biegnie i upada. Andrzej spanikowany podbiega do jamnika i pyta:

• Jamnik?! Jamnik, co się dzieje?!

• Nie wiem Andrzej. Nie wiem.

• Like 10

Taka śmieszna ciekawostka . :D

Często wyśmiewano nawyk Hitlera polegający na trzymaniu rąk tak, jakby usiłował chronić genitalia. Obyczaj ten stał się źródłem dowcipu mówiącego, że führer "ukrywa ostatniego bezrobotnego członka partii faszystowskiej

• Like 2