Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

... na zegarach przy oznaczeniu poziomu paliwa jest taka mała strzałka. Wskazuje w prawo albo w lewo, wskazuje gdzie jest wlot do baku.

nie wszystkie marki to stosują,

poza tym nieblondyni chyba potrafią zapamiętać po której stronie mają wlew w swoim samochodzie ;)

Edytowane przez drChlubicz

Paprykarz... dzwigienka czy przycisk ok.

Mnie chyba dwa lata temu (liczę sobie 39 wiosen) kolega, nota bene w drodze na ryby, uświadomił, o czym wcześniej uświadomiła go żona !!, że na zegarach przy oznaczeniu poziomu paliwa jest taka mała strzałka. Wskazuje w prawo albo w lewo, wskazuje gdzie jest wlot do baku.

Kto wiedział? Tylko mi nie udawać teraz mądrych. :)

Ja się dowiedzialem w ubiegłym roku, a jeżdżę autem od lat 20 (całkiem sporo bo z 50 000 rocznie)

Mam nadzieję żę nie wywalą :rolleyes:

Zarządca pola golfowego miał wieczne problemy z pracownikami, więc w końcu kupił super-mega-cool cztery roboty, sam kevlar i stal nierdzewna - automatyczne koszenie, zbieranie śmieci itd. Właściciel klubu spotkał go miesiąc później i mówi:
- Wie pan, jestem pod wrażeniem - idealny porządek, ani jedna trawka nie odstaje, dołki świetnie utrzymane - rewelacja. Jest tylko jeden problem - niektórzy gracze skarżą się, że słońce się od tych pana robotów odbija i potrafi oślepić podczas uderzenia....
- Nie ma problemu - powiedział zarządca - to akurat jest do rozwiązania w jeden dzień.
Wskoczył w samochód, kupił cztery wiadra czarnej olejnej i machnął roboty na czarno.
Następnego dnia trzy z nich nie stawiły się do pracy, a czwarty ojeb..ł biuro i sp...olił.

• Like 19

Kilka lat temu o tym przeczytałem ... i czasami przypominam sobie o tym, ale raczej nie na stacji benzynowej. Z tym, że ja jestem (no ... byłem) blondynem :rolleyes:  :D

Ja też a jeżdżę od ok. 40 lat . No i jeśli prywatnie wiem gdzie mam wlew w Toyocie bo oni zawsze mają po stronie kierowcy to w służbowych mogę się gubić bo mamy 6 różnych a mój VW nie ma dźwigienki tylko trzeba puknąć w klapkę wlewu.