Fatso Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Kilka lat temu o tym przeczytałem ... i czasami przypominam sobie o tym, ale raczej nie na stacji benzynowej. Z tym, że ja jestem (no ... byłem) blondynem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) ... na zegarach przy oznaczeniu poziomu paliwa jest taka mała strzałka. Wskazuje w prawo albo w lewo, wskazuje gdzie jest wlot do baku.nie wszystkie marki to stosują,poza tym nieblondyni chyba potrafią zapamiętać po której stronie mają wlew w swoim samochodzie Edytowane 2 Lipca 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nie chodziło mi o to, że to oznaczenie ma mi (nam koledzy blondyni i nieblondyni) mówić, gdzie jest wlew. Tylko, że kurka nigdy w życiu bym się nie domyślił po co to jest. Nigdy nawet nie zwróciłem na to uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Adam,od zawsze w samochodach nawet starych, ikonka dystrybutora miała pistolet z tej strony z której był wlot zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Paprykarz... dzwigienka czy przycisk ok. Mnie chyba dwa lata temu (liczę sobie 39 wiosen) kolega, nota bene w drodze na ryby, uświadomił, o czym wcześniej uświadomiła go żona !!, że na zegarach przy oznaczeniu poziomu paliwa jest taka mała strzałka. Wskazuje w prawo albo w lewo, wskazuje gdzie jest wlot do baku. Kto wiedział? Tylko mi nie udawać teraz mądrych. Ja się dowiedzialem w ubiegłym roku, a jeżdżę autem od lat 20 (całkiem sporo bo z 50 000 rocznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Mam nadzieję żę nie wywalą Zarządca pola golfowego miał wieczne problemy z pracownikami, więc w końcu kupił super-mega-cool cztery roboty, sam kevlar i stal nierdzewna - automatyczne koszenie, zbieranie śmieci itd. Właściciel klubu spotkał go miesiąc później i mówi:- Wie pan, jestem pod wrażeniem - idealny porządek, ani jedna trawka nie odstaje, dołki świetnie utrzymane - rewelacja. Jest tylko jeden problem - niektórzy gracze skarżą się, że słońce się od tych pana robotów odbija i potrafi oślepić podczas uderzenia....- Nie ma problemu - powiedział zarządca - to akurat jest do rozwiązania w jeden dzień.Wskoczył w samochód, kupił cztery wiadra czarnej olejnej i machnął roboty na czarno.Następnego dnia trzy z nich nie stawiły się do pracy, a czwarty ojeb..ł biuro i sp...olił. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 https://youtu.be/L6hiy4396iE?t=82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Obejrzałem całe i chyba zrobię to jeszcze raz ,bo zaraz i tak zniknie-''bambo '' był w sukience!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Rozkosze lata:https://twitter.com/AlexWhite981/status/1278715344652304384 Zła karma wraca:https://twitter.com/DurdenTylerX/status/1277232701137879040 Edytowane 3 Lipca 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Ma kobita szczęście, że mocno nie kopnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Tak prawda 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Ma kobita szczęście, że mocno nie kopnął... A ja myślałem, że szczęście to miał ten koleś w tańcu przy rudej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Faktycznie. Ruda potrafi człowieka sponiewierać! A co ja mam powiedzieć jak mam rudą żonę i lubię whisky?! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Cóż, nawet nie pijąc, masz sponiewieranie w gratisie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Kilka lat temu o tym przeczytałem ... i czasami przypominam sobie o tym, ale raczej nie na stacji benzynowej. Z tym, że ja jestem (no ... byłem) blondynem Ja też a jeżdżę od ok. 40 lat . No i jeśli prywatnie wiem gdzie mam wlew w Toyocie bo oni zawsze mają po stronie kierowcy to w służbowych mogę się gubić bo mamy 6 różnych a mój VW nie ma dźwigienki tylko trzeba puknąć w klapkę wlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Z cyklu kobiety tak mają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Na czasie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Ostrzegam... Edytowane 5 Lipca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) ...i tu także Edytowane 5 Lipca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Zrobiłem to celowo... O to świetnie! na pewno po to żebym zapamiętał... Edytowane 5 Lipca 2020 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Jest ryzyko jest zabawa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Z cyklu wujek dobra rada 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 https://www.youtube.com/watch?v=6uFHEALT6b4&feature=youtu.be 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi