Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wy Szanowni Koledzy wiecie kim jest ta pani której urodą jedni się zachwycają drudzy zaś (raczej słusznie) inputują tworzywa stuczne i chemikalia w znacznej ilości. To reporterka sportowa Floriana Messina -  wujek google pomoże wam znależć jej bardziej, hmm ekscytujace,  zdjęcia. Na insta ma 601 tys obserwujących. Moim zdaniem zamieszczone wyżej zdjecie to jedno z lepszych.Inne nieco powiedzmy wulgarne mimo że nie przekraczają granic. No chyba że są gdzies jeszcze jakieś bardziej "odważne"

<...>

no dobrze, sztuczna czy nie - może to i ważne...

ale czy śmieszne?

to wątek: 

Jerkbait się śmieje

• Like 3

To prawda. Najwyższej klasy! ... botox, silikon, tipsy, skalpel chirurga :D :D :D ...ale w sumie co to ma za znaczenie skoro wynik końcowy jest ...echhhh :rolleyes: B) :)

Myślę, że ona może być nawet bardzo ładna bez tej tony okropnych "polepszaczy". Odwróciłem wzrok po widoku jej ust, ewidentnie nie jestem karpiarzem.

• Like 3

Czy wy Szanowni Koledzy wiecie kim jest ta pani której urodą jedni się zachwycają drudzy zaś (raczej słusznie) inputują tworzywa stuczne i chemikalia w znacznej ilości. To reporterka sportowa Floriana Messina -  wujek google pomoże wam znależć jej bardziej, hmm ekscytujace,  zdjęcia. Na insta ma 601 tys obserwujących. Moim zdaniem zamieszczone wyżej zdjecie to jedno z lepszych.Inne nieco powiedzmy wulgarne mimo że nie przekraczają granic. No chyba że są gdzies jeszcze jakieś bardziej "odważne"

<...>

O żesz k....a ale fajna!!! 

Piękna ta Florcia...

A że posiada w swoim składzie różne ingrediencje rodem z nowoczesnej inżynierii materiałowej?

A w czym to przeszkadza? Efekt końcowy budzi demony.

demony może i budzi

lub demona ;-)

ale czy śmieszy?

może załóżmy wątek "Fajna kobita dla wędkarza" i tam będą fotki kuszących pań, niekoniecznie z wędką ;-)

• Like 2

przecież mamy taki wątek

http://jerkbait.pl/topic/70631-pi%C4%99kne-widoki/

tylko ostatnio za dużo krajobrazu ludzie wrzucają.

To nie jest odpowiedni wątek, są ładniejsze rzeczy na świecie niż zrobiona ładna dupa, a tych nie brakuje.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 6

Gość szkutnik

To nie jest odpowiedni wątek, są ładniejsze rzeczy na świecie niż zrobiona ładna dupa, a tych nie brakuje.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Ładność/piękno jest pojęcie mocno subiektywnym i wiele czynników się na to składa między innym np. wiek oglądającego.. ;)

Edytowane przez szkutnik
  • Like 2

Robilem cos z kolega przy pontonie przyszedl moj mlodszy gangster i pyta,,Tato moge ci pomoc reperowac ja mu odpowiedzialem ze juz nie ma w czym bo wlasnie skaczylismy na drugi dzien przychodzi jeszcze raz I bardziej stwierdza jak pyta,,Tato bedziemy reperowac ponton?" Ja odpowiadam ze nie bo nie bardzo mamy co reperowac a on na to,,Tato jest bo zarobilem dziure zebys my mieli co robic" ide patrze dziura jak malowana z 10 cm min, nawet sie nie zdenerwowalem a smiechu bylo co nie miara nie pamietaj kiedy sie tak w duchu musialem ale musialem oczywiscie robiac zla mine ????

post-59476-0-72432500-1594776917_thumb.jpeg

Edytowane przez sharkfishing
  • Like 17