BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Nie wiem dlaczego ale u mnie działa jak trzeba. Śmiech tych dziewczyn mnie rozkłada... zazdroszczę Ci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 NFZ w Rosji. https://www.wiocha.pl/1635983,Leczenie_w_RosjiTen też martwy... ... zazdroszczę Ci Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Edytowane 24 Lipca 2020 przez wedkarski365 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Stąd popularność jednoskładów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Stąd popularność jednoskładów.Z kłódką między młynkiem a startową też ciężko się pewnie wędkuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Szczyt lenistwa cz.4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Z tej partii lodówki na wakacjach w domku z tektury w 1989 ???? przy zapasach spożywczych rodziców na 10 dni wylazły mi 2 litry czerwonych... Za duże "odpowietrzniki" w pudełku zrobiłem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 I jak tu się skoncentrować na nauce 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Jak przyjdzie ochot , to i pies kota wyłomota.pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Ten czarny to nie czarny tylko himalajski.... tak wiem czepiam się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Ten czarny to nie czarny tylko himalajski.... tak wiem czepiam się.może być też - baribal (czarny i do tego amerykański).https://pl.wikipedia.org/wiki/Nied%C5%BAwied%C5%BA_czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Brakuje obrazka z podpisem niedźwiedź słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) https://twojememy.pl/pieknie-6/ Edytowane 27 Lipca 2020 przez Patryk122 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Yglo, to z neta, czy "zastana sytuacja"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 @vako Baribal to właśnie niedźwiedź czarny, ten z mema na 99% jest himalajski - widać gustowną białą krawatkę pod szyją, szeroką rozłożystą kryzę na szyi, jak i ogólny pokrój na to by wskazuje. https://www.google.com/search?q=nied%C5%BAwied%C5%BA+himalajski&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj9hZHgk-_qAhXusaQKHaRlC6IQ_AUoAXoECBkQAw&biw=1366&bih=598 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 @vako, wygrał bym z tą moją niewiarą w poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Chyba szykuje się jakiś rekord ponad 29h beż żarciku. Tylko poDZIĘKOWAĆ wiecznieżywym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Paryż, ekskluzywna restauracjawszystkie gwiazdki Michelinjak co miesiąc przylatuje na kolację prywatnym odrzutowcem przebogaty nowy Ruski, miliarderobsługuje go sam właściciel knajpy!kuchnia bardzo się staranajlepszy szampan, kawior, homaryprzepyszne jedzenie, najdroższe wina itd. itp.i po wystawnym posiłku - jak zawsze - miliarder chce podymaćzawsze coś mu właściciel knajpy załatwiał, cena nie gra rolitym razem Ruski długo myśli i mówi:- chcę gimnazjalistkę!właściciel knajpy załamany, skąd mu taką wziąć?idzie na kuchnię i mówi do szefowej, kobita 50+, gruba i wielka- idź, załatw, dostaniesz premiękobita wychodzi przez drzwi - tak jak stała: w fartuchu, przepasce, chustce na głowie i głośno wola wycierając ręce w fartuch:- kto tu chciał podymać, bo ja się do gimnazjum spóźnię!;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) No to do przodu aby przerwać te 29 godzin https://www.wiocha.pl/1636634,Krzyk-waginy. https://www.wiocha.pl/1636629,UWAGA Edytowane 29 Lipca 2020 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 https://m.demotywatory.pl/5013802 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 . Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi