Konstanty Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) FB_IMG_1597326949632.jpgjak to szło?kiedyś, żeby zobaczyć goły tyłek u kobiety trzeba było odgarnąć majtkia teraz?żeby zobaczyć majtki trzeba odgarnąć tyłek ;-) Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Jano 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 https://www.facebook.com/watch/?v=1297665760586023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Izera - planowany polski samochód elektryczny - prezentacja ;-)(tak między nami - włoskie wzornictwo, niemiecka inżynieria, brak fabryki..) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 https://twojememy.pl/uwielbiam-ten-filtr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 https://twojememy.pl/po-gosciu-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 stare, ale dobre - może młodzież nie zna ;-)co zrobić, żeby żona po dobrym orgazmie jeszcze długo krzyczała?to proste: wstajesz z łóżka, podchodzisz do okna i... wycierasz fujarę w firankę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wrodzona subtelność każe mi zapostulować do moderacji o wprowadzenie na Jerkbait się śmieje przycisku "dno i trzy metry mułu" - bo może niektórzy użytkownicy nie łapią że poczucie humoru też ma swoje granice.... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wrodzona subtelność każe mi zapostulować do moderacji o wprowadzenie na Jerkbait się śmieje przycisku "dno i trzy metry mułu" - bo może niektórzy użytkownicy nie łapią że poczucie humoru też ma swoje granice....To się zwie czarny humor. Do tego forum nie pasuje. A już prawie niemiec to poczucia humoru nie ma za uj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 To się zwie czarny humor. Do tego forum nie pasuje. A już prawie niemiec to poczucia humoru nie ma za ujnie przesadzaj, Kolego ;-)mój ulubiony dowcip z podręcznika do niemieckiego:siedzi gruby facet w knajpie, przed nim nałożona na talerz ogromna porcjawielki kotlet, góra ziemniaków, surówkai dymek z głowy mówi:- siadam tutaj zawsze przy oknie, dają większe porcje!;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) To się zwie czarny humor. Do tego forum nie pasuje. A już prawie niemiec to poczucia humoru nie ma za ujMylisz pojęcia. To nie czarny humor... tylko zwyczajnie prymitywny, żałosny, tępy, żenujący, C***** humor. Dla prymitywnych, żałosnych, tępych, C**** odbiorców.Twój tekst o prawieniemcu pod moim adresem.... ooo, to było śmieszne. Żałosne - ale śmieszne. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Piotrek Milupa Wulgaryzmy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Sayonara - jak dla mnie to bardziej mi się podobał ten post z firanką niż Twój ostatni. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez szkutnik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Panowie uspokójcie się. Wszyscy. Czy dowcip jest jeszcze dopuszczalny czy też nie niech decydują osoby za to odpowiedzialne. A na osobiste (ksenofobiczne?!) wycieczki to też nie miejsce. Zaręczam Wam, że Niemcy mają poczucie humoru. Słyszałem jak się śmieją! ???? P.S. Czarny humor to chyba jednak coś nieco innego. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez morrum 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Panowie, nie ma miejsca na personalne wycieczki i na wulgaryzmy, kolejne takie wyskoki będą skutkowały ostrzeżeniami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Prawdziwie bogatym człowiekiem nie jest ktoś, kto lata w kosmos za pieniądze. Bogaty jest ten, kto wzywa prostytutki na stację kosmiczną. Gdy z moja dziewczyną po raz pierwszy uprawialiśmy seks, robiliśmy to w pokoju moich rodziców. Stwierdziła, że to trochę dziwne, ale powiedziałem jej, żeby nie zwracała na nich uwagi. Kardashian? E tam! Kiedyś żyły centaury i one miały tak wielką dupę, że potrzebowały dodatkowych nóg z tyłu, żeby ją podtrzymać. Wszystko jest względne i zależy od tego, z której strony spojrzymy. Na przykład niedźwiedzie są przekonane, że ludzie żyją na drzewach i śmierdzą gównem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Sayonara - jak dla mnie to bardziej mi się podobał ten post z firanką niż Twój ostatni.Jakby nic ci na to nie poradzę. Też jest mi przykro.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 z dowcipami u niemca jest jak z pieszczotliwymi słówkami podczas seksu, np: ja, ja, gut, fantastich, sznela sznela. Ktoś kiedyś nawet powiedział, że dla niemca wymyślono te kule na smyczy do paszczy, by się nie odzywał podczas .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Roberciej, jak już porwałeś się na pisanie po niemiecku, to może trzeba było sobie chociaż w tłumaczu sprawdzić ja się to pisze. Po naszemu też piszesz leflektor zamiast reflektor? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Wrodzona subtelność każe mi zapostulować do moderacji o wprowadzenie na Jerkbait się śmieje przycisku "dno i trzy metry mułu" - bo może niektórzy użytkownicy nie łapią że poczucie humoru też ma swoje granice....Po stokroć się zgadzam. Ten dowcip został spieprzony. Powinno być krótko i zwięźle. Co zrobić aby kobieta krzeczała jesze pół godziny po stosunku? Wytrzeć chooya w fiankę!Teraz jest zabawny ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Pluszcz, jak bym pisal typowo po niemiecku nie kazdy by widzial sens slow, swoja droga powinieniem napisac fantastiś i przed tym dac informacje iz to wszystko to forma fonetyczna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi