Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Córka pyta matki:
- Mamo, czemu brat ma takie dziwne imię - Ikar?
- Bo jak byłam z nim w ciąży, to miałam straszny apetyt na raki. A ''Ikar'' to ''raki'' od tyłu.
- A, to rozumiem. Dziękuję.
- Nie ma za co, Lana

Zmęczony wielogodzinną podróżą samochodem udałem się do kawiarni. Zamówiłem kawę z podwójnym Red Bullem. Po dwustu kilometrach zorientowałem się, że zostawiłem auto na parkingu.

Na początku było słowo. Sądząc po tym, co jest teraz, musiało być niecenzuralne.

Ciekawostka medyczna:

Jeśli wyciągnąłbyś wszystkie swoje żyły i ułożył jedną obok drugiej, to na pewno umrzesz.

Anorektyk postanowił popełnić samobójstwo. Wszedł na 10 piętro bloku i skoczył. Spadając w myślach liczy, ile pięter mu zostało:

- 10...
- 9...
- 8...
- 7...
- 8...
- 9...
- 10...
- Ku*wa, ale dzisiaj wieje!

Czemu niewidome dzieci lubią bułki z makiem?

Bo na każdej jest zapisana jakaś historia.

Siedziba NFZ. Pożar. Przy próbie przetworzenia danych o kolejkach pacjentów do 2045 r. zapaliła się serwerownia. Dzwonią na straż pożarną, zgłaszają. Dyżurny odpowiada:

- Jak na NFZ, to mam wolny termin w lutym 2022 i musicie mieć własnego węża, ale prywatnie możemy być za 10 minut.

Mały Jasiu nocował u dziadków. Siedzi w salonie z dziadkiem i tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy mówi do dziadka:

- Dziadku a co to jest p*zda?
Dziadek trochę w szoku. Sprawdził tylko czy babcia jest w kuchni i zabrał małego Jasia na strych. Przesunął stary karton i przed ich oczami ukazał się kuferek. Dziadek starł z niego kurz i wyciągnął magazyny z gołymi paniami. Otwiera stronę mniej więcej ze środka i mówi:
- Widzisz Jasiu tą gwiazdkę między nogami tej pani?
- Tak
- P*zda to ta osoba, która ją tu umieściła!

Edytowane przez HaDe
  • Like 14

Nowożeńcy ze względów finansowych postanowili miesiąc miodowy spędzić u dziadków na wsi.

Rankiem babcia kazała dziadkowi zawołać młodych na śniadanie.

Dziadek jak to dziadek wszedł bez pukania i przyłapał młodych w pozycji na pieska. Dziadek powiedział młodym o śniadaniu i nic więcej nie komentował.

Przy śniadaniu dziadek słowem się nie odezwał jednak zaraz po nim zawołał młodegi i pyta dlaczego taka dziwna pozycja?

Młody niewiele myśląc: to dziadek nie wie o tym że od tyłu wchodzi 2 centymetry głębiej?

Dziadek się zadumał i zamilkł. Milczał przez cały dzień nawet przy obiedzie słowem się nie odezwał.

Po kolacji dziadek wstaje i głośno ogłasza:

Baka jesteś niedoje...a o 23 kilometry! :D

• Like 5

Zapewne piękno zwycięstwo po zażartej walce z utytułowanym przeciwnikiem . A kto z kim grał ?

1:0 z kimś z Irlandii Północnej, grali jeszcze do tego od 75 minuty w 10. Bramka padła w 85.

Trener Legii ,, absolutna dominacja,, [emoji23][emoji23][emoj

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez jacekp29
  • Like 6