Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Bzdura z tymi butami, ja mam więcej niz moja Pani.

Jak byłem w piątek w filharmonii to były typki w adidasach. Żenujące.

Ostatnio kupiłem se takie.

[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To widać kto u Ciebie jest w domu mężczyzną. Bez urazu. Musiałem. Ten typ tak ma.

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 3

To widać kto u Ciebie jest w domu mężczyzną. Bez urazu. Musiałem. Ten typ tak ma. [emoji12]

Nie rozumiem?

Mężczyzna ma być gentlemanem, zawsze.

I ma być elegancki kiedy wymaga tego sytuacja.

Chcial byś żeby Twoja Pani poszła z Tobą na kolację w dresie pasiaku z gumą do żucia i różowymi paznokciami?

• Like 1

Nie rozumiem?

I ma być elegancki kiedy wymaga tego sytuacja....

... i na wędkarskim portalu ma podkreślać posiadanie większej ilości butów niż jego babka. Wodery nowe pokaż! - a nie jakieś pantofelki.

• Like 10

Nie rozumiem?

I ma być elegancki kiedy wymaga tego sytuacja.

Chcial byś żeby Twoja Pani poszła z Tobą na kolację w dresie pasiaku z gumą do żucia i różowymi paznokciami?

A czy ktos w adidaskach czy bojowkach nie moze byc fanem opery? Czy koniecznie trzeba kogos udawac kim sie nie jest na codzien? Sam wbrew panujacym zasadom wbilem na studniowke w jansym garniaku, i bialych Cortezach z grubymi bordowymi sznurowkami bo tak mi bylo wygodnie i tyle. Co do ilosci butow tez mam sporo bo samych do treningu mam 4 pary ale z zonka obydwoje lubimy obuwie wiec szafa pelna.

Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk

Ja uważam że mężczyznę (i nie tylko) obowiązują zasady savoir-vivre.

W niektórych sytuacjach mogą być nagięte ale w niektórych musza być przestrzegane. Z szacunku dla innych np muzyków.

Najprostsza zasada mówi - traktuj innych tak jak sam chcesz być traktowany. Wchodzenie na formalne spotkania np w krótkich spodenkach i sandałach to zwykły brak szacunku.

Ubiór formalny może byc bardzo wygodny, ale do tego trzeba dorosnąć.

Woderow nie mam, mam motocyklowe tez dwie pary ale nie pokażę [emoji23]

Można też tak np do Biedry...

d0a8a789b7c4cb4b809fe520dd5b4a47.jpg

• Like 6

WYJAŚNIENIE?

Teściowa Simona przychodzi do domu i widzi zdenerwowanego zięcia pakującego swoje bagaże.

-Co się stało Manu? - pyta.

Co się stało? Zaraz ci powiem. Wysłałem telegram do mojej żony z informacją, że wracam z podróży. Przyjechałęm do domu i zgadnij co zobaczyłem?. Moją żonę Marię z nagim facetem w naszym małżeńskim łóżku. To już koniec naszego małżeństwa, wyjeżdżam na zawsze.

-Spokojnie – mówi teściowa – W tej historii jest coś dziwnego. Poczekaj chwilę zaraz sprawdzę co się stało.

Po paru minutach Simona wraca do pokoju z uśmiechem na twarzy.

-Mówiłam ci, że musi być jakieś wyjaśnienie tej sprawy....

- Maria nie otrzymała twojego telegramu!

• Like 7

WYJAŚNIENIE?

Teściowa Simona przychodzi do domu i widzi zdenerwowanego zięcia pakującego swoje bagaże.

-Co się stało Manu? - pyta.

Co się stało? Zaraz ci powiem. Wysłałem telegram do mojej żony z informacją, że wracam z podróży. Przyjechałęm do domu i zgadnij co zobaczyłem?. Moją żonę Marię z nagim facetem w naszym małżeńskim łóżku. To już koniec naszego małżeństwa, wyjeżdżam na zawsze.

-Spokojnie – mówi teściowa – W tej historii jest coś dziwnego. Poczekaj chwilę zaraz sprawdzę co się stało.

Po paru minutach Simona wraca do pokoju z uśmiechem na twarzy.

-Mówiłam ci, że musi być jakieś wyjaśnienie tej sprawy....

- Maria nie otrzymała twojego telegramu!

-Józek, Józek! widziałem twoją żonę w lesie za domem, goła była i z jakimś obcym facetem!

- jaki tam zaraz las... kilka drzew!

;-) 

Edytowane przez Konstanty
  • Like 5

Osiemnastoletnia dziewczyna przyszła do swojej matki i mówi jej, że okres jej się spóźnia o dwa miesiące. Przerażona matka pobiegła do apteki po test ciążowy i po chwili wiadome jest, że dziewczyna jest w ciąży. Zdenerwowana
matka krzyczy:
- Co za świnia Ci to zrobiła. Musisz mi powiedzieć, chcę go poznać.
Więc dziewczyna pobiegła do pokoju i zadzwoniła do znajomego.
Po pół godziny pod dom zajeżdża nowiutkie Ferrari, z którego wysiada przystojny, elegancko ubrany gość w średnim wieku.
Wszyscy siadają przy stole i gość mówi:
- Wasza córka powiedziała mi, o co chodzi, ja jednak niestety, ze względu na moją rodzinę, nie mogę się z nią ożenić. Jednak zapewniam Was, że nie chcę się migać od odpowiedzialności, więc jeżeli urodzi się córka, to zapiszę jej 3 sklepy i milion dolarów. Jeżeli to będzie syn, to dostanie 2 fabryki i milion dolarów.

A gdy urodzą się bliźniaki,

to dostaną po 5 milionów dolarów. Jednak jeżeli wasza córka poroni...
W tym momencie wtrąca się ojciec, który od samego początku nie odezwał się słowem:
- To przelecisz ją jeszcze raz.

• Like 6