Artur1125 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Całkiem zabawne filmiki, poza tym prowadzący ma sporo niebanalnych materiałów na temat po.... Seriooo.????? Edytowane 15 Października 2020 przez Artur1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Nie wierzę. Oglądając coś takiego możesz co najwyżej stwierdzić że chyba zabłądziłeś na YouTube a nie ze to śmieszne, ciekawe lub o zgrozo niebanalne... Zaraz za tym są pewnie filmy z rabaniem drewna... Ja jak zabłądzę na yt zawsze kończę na filmach z cięciem i rabaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 To żart prowadzącego. Chyba widzieliście początek? Poza tym mnie bawią filmy np o ricku i mortym, zarówno oryginały jak i analiza prowadzącego kanał. Oczywiście nie każdemu musi to odpowiadać, ale na pewno nie można zarzucić braku wiedzy i sprawności w wyciąganiu wniosków prowadzącemu. Co do cięcia i rąbania to mam trochę podobne zainteresowania, bo lubię ostrzyć noże i np strugać nimi włosy. Takie filmy też oglądam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Nie wierzę. Oglądając coś takiego możesz co najwyżej stwierdzić że chyba zabłądziłeś na YouTube a nie ze to śmieszne, ciekawe lub o zgrozo niebanalne... Zaraz za tym są pewnie filmy z rabaniem drewna... Ja jak zabłądzę na yt zawsze kończę na filmach z cięciem i rabaniem A przepraszam, "rozmowy przy wycinaniu lasu" to majstersztyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 To żart prowadzącego. Chyba widzieliście początek? Poza tym mnie bawią filmy np o ricku i mortym, zarówno oryginały jak i analiza prowadzącego kanał. Oczywiście nie każdemu musi to odpowiadać, ale na pewno nie można zarzucić braku wiedzy i sprawności w wyciąganiu wniosków prowadzącemu. Co do cięcia i rąbania to mam trochę podobne zainteresowania, bo lubię ostrzyć noże i np strugać nimi włosy. Takie filmy też oglądam W młodości czytałeś dużo Maya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Za moich młodych czasów nie było wielkiego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 To struganie włosów to zdejmowanie owłosionej skóry z głowy (po odpowiednim nacięciu, rzecz jasna) i wieszanie sobie przy pasku? Nazywa się to skalpowaniem.Ze mnie nie byłoby trofeum, bo golę łeb na gładko.Przyznaję jednak, że rozrywka całkiem niebanalna , choć ten skalpowany może mieć inne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Wgniotło mnie dzisiaj w krzesło, po czym zaplułem ekran i chyba deko popuściłem w gacie. Rekin negocjacji na fejsbukowej grupie, mój mistrz, bezapelacyjnie! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 I co tu śmiesznego, że niby nie zaproponowałem od razu 300?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Zaplułem i ja. ????Bob zdecydowany kontrahent jesteś. Będę miał na uwadze żeby nie negocjować jak coś ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 To fantastyczne zaproszenie do podróżowania zaczynające się na literkę "w" przydałoby się czasami jako odpowiedź na privy dotyczące przedmiotów jakie wystawia się na giełdzie, w szczególności w kwestiach dotyczących rozbieżności w postrzeganiu aspektów finansowych transakcji przez sprzedającego oraz potencjalnego nabywcę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 To struganie włosów to zdejmowanie owłosionej skóry z głowy (po odpowiednim nacięciu, rzecz jasna) i wieszanie sobie przy pasku? Nazywa się to skalpowaniem.Ze mnie nie byłoby trofeum, bo golę łeb na gładko.Przyznaję jednak, że rozrywka całkiem niebanalna , choć ten skalpowany może mieć inne zdanie...Nie wiem czy dobrze się doda odpowiedź na Twoj post @sierżancie bo piszę z telefonu, ale chodzi tu o struganie włosa wzdłuż jego osi podłużnej, że tak powiem. To sprawdzian ostrości noża, popularny w kręgach entuzjastów tych narzędzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Z tego tytułu mam trzy ostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Z tego tytułu mam trzy ostrzeżenia Ja jedno, na razie Ale jestem z niego bardzo dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Nie płacze nad tym ale uważam że powinien być większy dystans w tym kierunku. Nr 1 jest nietykalny ale już po innych można jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 na sportowo ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) czemu w Kraśniku nikt nigdy nie zachorował i nie zachoruje na HIV / AIDS?bo nikt ich nie kochał i nie kocha;-)....................................nowy model ronda w Kraśnikunormalny znak drogowy "rondo", strzałeczki itd.i dodatkowy napis pod spodem:"MAKSYMALNIE DWA KÓŁKA";-) Edytowane 16 Października 2020 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Sprzedam psa myśliwskiego ???? 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) facet lubił wypić, zwłaszcza 18-letnią dobrą szkockąnie za dużo, ale popijał - czego jego żona nie znosiłapewnego razu otworzył sobie właśnie taką 18-letnią whisky i popija przy kominku wpada wściekła żona, zabiera mu ze stołu flaszkę i drze się:- wybieraj w końcu! albo ja, albo twoja whisky!facet spokojnie dopija ze szklaneczki, zapala fajkę i myśli: cholera... co tu wybrać... albo 55-letnia baba albo 18-letnia whisky...;-) Edytowane 17 Października 2020 przez Konstanty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Spotyka się dwóch kumpli. Jeden ma limo pod okiem. Kolega więc pyta go:- Co Ci się stało?- No wiesz stary, żona nachyliła się do lodówki i wiesz, tak kusząco to wyglądało, te pośladki i w ogóle, że nie mogłem się opanować i wziąłem ją od tylca.- To jak, nie lubi od tyłu, czy co?- Lubi ale nie w TESCO Polska delegacja pojechała do Maroka. Pod koniec wizyty odbył się bankiet dla uczczenia gości. Podczas toastów jeden z marokańskich ministrów wstał i oświadczył, że studiował w Polsce, kocha ten kraj i chciałby wznieść tradycyjny polski toast, jaki pamięta z czasów studenckich, po czym wykrzyknął:"Ribka lubi pliwac. Pij, pierdolony Beduinie!" Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona".Facet pyta syna:- Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem?Syn na to:- Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko, jestem żonaty!" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 ktoś zaczepia faceta na ulicy- prze e e e pr a a a a sz a a a am Pa a a na a a ba a a rdz o o o o, gdzie e e e tu na Gro o o ocho o o o wskie e e ej jeeest szkooołaaa dlaaa jąąąąkałóóów?- człowieku! po co ci szkoła? bardzo dobrze się jąkasz!;-) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Konstanty, dobre, dobbbrrre~ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi