Konstanty Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 komisariat policji, dzwoni telefon- kokokomememendaaa? leleleży zdezdezdechłyyyy kokokoń naaa ulililicyyy- koń? zdechły? na jakiej dokładnie ulicy?- na Mimimimi...- na Mickiewicza?- nnniieee, na Mimimimi...- na Michałowskiej?- nnniieee, na Mimimimi...- na Miłosza?- nnniieee, na... na...- panie, daj pan spokój, nie można dogadać się - policjant rozłącza sięza 15 minut znów telefon na komendę- kokokomememendaaa? leleleży zdezdezdechłyyyy kokokoń naaa ulililicyyy- tak, już wiemy! na Mickiewicza?- tttaaaak, przeeeciąąągnąąąłem;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Sławomirze, aż poszedłem zrobić sobie herbaty...Takich sucharów to nawet Strasburger by się nie powstydził ???????????? Edytowane 19 Października 2020 przez Artech 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Sławomirze, aż poszedłem zrobić sobie herbaty...Takich sucharów to nawet Strasburger by się nie powstydził Proszę zapodaj coś od siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) facet poszedł świętować imieniny do kumpla, Stanisławabyło parę osób, każdy przytargał gorzałkęsiedzą, biesiadują, towarzystwo popiło się i leżyzostał tylko ten facet i Stanisławale... wódeczka skończyła sięfacet mówi do Stanisława: chodź Stachu do mnie idziemy, mam w lodówce pół litra, weźmiemy po cichutko - bo żona już pewnie śpi - i dalej sobie popijemyno dobra, poszli wchodzą do mieszkania, facet mówi: cicho... nie zapalam światła...idę do kuchni... a ty tu stój przy drzwiachidzie facet, skrada się cichutko, szuka lodówki w kuchniStanisław zagląda przez framugę do sypialni, a tam żona faceta śpi co prawda, ale nie sama! jakiś gość z nią w łóżku leży!wraca facet z kuchni, niesie flaszkęStanisław konspiracyjnym szeptem: zobacz, kur..a, tam ktoś jest!facet zagląda przez framugę do sypialni i mówi:- nie budzimy! na trzech jedna flaszka za mało będzie!;-)...............................................Arktyka, zima porządna, minus 60, zawieja...mały miś polarny leży w norze z rodzicami, ale nie może zasnąćpyta mamę:- mamoooo, a u nas w rodzinie były niedźwiedzie brunatne?- nie, coś ty- mamoooo, a grizzly były?- nie wiem, idź ojca spytaj- tatoooo, a u nas w rodzinie były niedźwiedzie grizzly?- nie, coś ty! a czemu pytasz?- no bo jakoś tak mi kur...a zimno!;-) Edytowane 19 Października 2020 przez Konstanty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Noś maskę... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 o zwierzakach ;-)..................................idzie gość ulicą, patrzy... a tu nadchodzi facet i prowadzi pingwina, dużego prawdziwego pingwinagość mówi:- panie, gdzie pan leziesz z tym pingwinem?- a gdzie mam iść?- jak to gdzie! do ZOO zaprowadź do pan!no nic, rozeszli się każdy w swoją stronęza jakiś czas to samo: idzie ten sam gość, a tu nadchodzi ten facet z pingwinem- panie, mówiłem panu: do ZOO z nim!- człowieku, odczep się; w ZOO już byliśmy, teraz do kina idziemy;-)..................................................................................... poszedł myśliwy na polowanie na niedźwiedzieznalazł gawrę, czai się, czeka i.... nic...zagląda do gawry, zagląda... a tam mały niedźwiadek siedzi sobiemyśliwy pyta:- mama twoja w domu?- nie- a tata?- też nieno to ja cię tu zaraz... myśliwy szykuje broń, celujea niedźwiadek wniebogłosy:- baaaabciuuuu!;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Maszynista prowadzi pociągPatrzy, a na torach jakaś para uprawia seksMaszynista daje sygnały dźwiękowe, świetlne i nic… para nie przestaje akcjiNo to maszynista uruchamia hamowanie awaryjne, pociąg ledwo… ledwo wyhamowuje tuż przed tą parą na torachWyskakuje wkur…ony maszynista i drze się: czy wyście kur..a powariowali, nie macie gdzie! Itd.A chłopak mówi spokojnie i zapina portki: jeden z nas musiał zatrzymać się, ja nie dałem rady;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Oddanie i poświęcenie...https://twitter.com/Kissmyartt/status/1317429837049585664https://twitter.com/Kissmyartt/status/1318332309653884928 Edytowane 22 Października 2020 przez vako 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 A wszystkie babcie kankana pewnie tańczyły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 dwaj Finowie siedzą w knajpiepopijają powoli wódeczkę, zagryzają śledzikiemgeneralnie godzinę milcząw końcu jeden zagaduje:- słuchaj, ty wolisz świętować Sylwestra czy seks?drugi myśli, myśli i mówi:- świętować Sylwestra- a czemu?- no bo wiesz, jest częściej;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Zbliża się weekend... kto wie co może jeszcze nas spotkać lub się wydarzyć.... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Edytowane 23 Października 2020 przez Delbanka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Wybór należy do Ciebie.Z ciekawości zapytam, jaka to za gazetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Z ciekawości zapytam, jaka to za gazetka?Ujowa ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Poradnik rządowy w jednym z europejskich krajów. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na rowerze w szpilkach?! te kobiety 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Może na bobsleje jedzie...[emoji848] [emoji6] [emoji41] Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi