drag Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Oba żeście są kozaki.Innych zmartwień i problemów nie macie? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Oba żeście są kozaki.Innych zmartwień i problemów nie macie?racja...zostawmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Przypominam tytuł tego wątkuW tym, co napisaliście, nie ma nic śmiesznego. Prywatne wycieczki proszę serwować sobie w wiadomościach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Tak z innej beczki o przecinku i jego znaczeniu . Twoja stara piła leży w piwnicy.Twoja stara piła, leży w piwnicy. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Zaczyna się robić śmisznie. Chopy wyluzować i zapodać cośiko do humorku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Przypominam tytuł tego wątkuW tym, co napisaliście, nie ma nic śmiesznego. Prywatne wycieczki proszę serwować sobie w wiadomościach.racjadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 siedzi wędkarz, patrzy na spławik, w łapie wędeczkanic nie bierze, nicsiedzi godzinę, dwiew końcu do łazienki przychodzi żona i mówi:- do dobra, jedź na te swoje ryby, ja muszę pranie w wannie namoczyć;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ... Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ... Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) dwóch kumpli poszło do knajpyzamówili pół literka białej, proszą o dwa kieliszki i... naparstekno nic, barman postarał się, daje flaszkę, kieliszki i naparstekjeden kolega rozlewa pierwszą kolejkę, a drugi sięga do kieszeni i... wyjmuje malutkiego człowieczkastawia go na bar i mówi:- no Maniek, teraz nam opowiedz, jak na safari w Senegalu kazałeś temu słynnemu czarownikowi spierd...lać;-) .............................dwie blondynki poszły do toalety w knajpiejedna patrzy w lustro i mówi:- o! jakaś znajoma twarz!druga odsuwa ją na bok, patrzy w lustro i mówi:- kretynko, przecież to jestem ja!;-)...........................synek pyta tatusia:- tata, a ten wielki brzuch to ty masz od piwa?- nie, synku, na piwo;-) Edytowane 29 Października 2020 przez Konstanty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 siedzi wędkarz, patrzy na spławik, w łapie wędeczkanic nie bierze, nicsiedzi godzinę, dwiew końcu do łazienki przychodzi żona i mówi:- do dobra, jedź na te swoje ryby, ja muszę pranie w wannie namoczyć;-) Konstanty ? to twój sposób na wyjście na rybki ? Międzynarodowe zawody w przeklinaniu. Trzech finalistów: Amerykanin, Rosjanin, Polak.Finalistów usadzono w szczelnie zamkniętych kabinach, żeby nie mogli się podsłuchiwać i podpatrywać. Komisja dała znak. Pierwszy wystartował Amerykanin:– Fak, mada faka, fak jo self … itp., itd… I tak przez około 5 minut.Drugi Rosjanin:– Job twoju mać, bladź, ch*j wam w żopu… itp. itd..Po dziesięciu minutach ostrych słów przyszła kolej na Polaka. Lekki rumor w kabince i leci wiązanka:– O żesz ty w mordę p*****lona mać, w dupę r***ana kozia dupo, p****ole cię i twoja matkę też… itp. itd.Polak nadaje tak ok. godziny. Nagle wystawia głowę z kabinki i mówi:– Dobra, mogę zaczynać.Komisja na to:– Zaczynać!? A co to było przez ostatnią godzinę?!– To? Nic. Sznurówka mi się rozwiązała, ciasno w tej kabinie jak ch*j i nie mogłem k***y zawiązać… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Konstanty ? to twój sposób na wyjście na rybki ? nie, nie takizamiast spławika - muchabo ja muchowy jestem;-)trochę słabo z rozbujaniem sznura (łazienka mała), ale... ;-) Edytowane 30 Października 2020 przez Konstanty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Tak z innej beczki o przecinku i jego znaczeniu . Twoja stara piła leży w piwnicy.Twoja stara piła, leży w piwnicy.Coś w tym samym stylu: Żydkarabinniesie.Proszę wstawić w odpowiednie miejsca spacje i ustalić kto kogo lub co niesie... Edytowane 30 Października 2020 przez Alexspin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Żyd karabin niesie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 a mnie się wydaje, żeŻydka rabin niesie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Żyd z karabinem? Gdzie to widziałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W Jerozolimie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W Jerozolimie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 a mnie się wydaje, żeŻydka rabin niesie A mnie się wydaje, że jeszcze nie zaczęli pić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Przychodzi kobieta do psychologa na wizytę;-Panie doktorze cały czas jestem nerwowa,nie mogę się skupić na niczym ,z nikim się nie dogaduję, jestem z frustrowana ,ogólnie sama nie wiem o co mi chodzi. Jako że doktor widział już wiele takich kobiet od razu postawił diagnozę.-Po prostu brak pani sexu i napięcie sexualne wywołuje u pani takie objawy.Jak pani chce mogę pani w tym pomóc od razu.Proszę się rozebrać i położyć na kozetce. Kobieta szukając ratunku kładzie się rozebrana doktor na nią i zaczyna,, leczenie".Po około pół minuty widzi u kobiety coraz większą złość na twarzy,wiec pyta:-I jak lepiej? -h.ja lepiej,a w ogóle to albo wkładasz ,albo wyciągasz bo zaczyna mnie to wk..wiać Edytowane 30 Października 2020 przez Maciej1979 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Trochę uśmiechu jeśli komuś smutno Pomogło? 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Trochę uśmiechu jeśli komuś smutno <...> Pomogło?Dałeś tak, jak by to był ostatni dzień tego świata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Karol to Ty??????Teraz wiem dlaczego tak świetnie gotujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 [emoji2] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi