SID Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Permanentna inwigilacja flory i fauny. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Chyba nie mógłbym się skupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Pielęgniarka wchodzi do sali i pyta pacjenta:- Stolec był?- Ja tu leżę dopiero dwa dni i nie znam jeszcze wszystkich lekarzy. Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i krzyczy:- Ha, Ha Kapturku, teraz pocałuję cię tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:- Chyba, k...a, w koszyk... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Czy można panią hrabinę prosić do tańca.Nie mogę tańcować bo mam pypcia.W rzeczy samej, nie nie nie troszku z boku.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Atenttion, BOB ! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dzięki MarcinBo u mnie to taka robota jest ... porządki robić Przed i po 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Kurcze, BOB gdybyś takie porzadki jak w Guernice robił to blond fryzura, w w/w artefakcie niezbedna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) usłyszane ;-) starszemu facetowi zmarło się niestety...zaraz po nim umiera jego żona i trafia przed oblicze św. Piotra szukają męża, żeby dusze połączyły się na wiekiśw. Piotr bierze babcię po rękę, pod pachę gruba księga ludzkich dusz i wyruszają na poszukiwanianajpierw idą do nieba, św. Piotr szuka, sprawdza, no nie ma dziadka... potem idą do czyśćca, to samo... szukają, sprawdzają, no nie mana końcu idą do piekła, szukają, sprawdzają... nie ma dziadkawkurzony św. Piotr pyta babcię:- na pewno chłop umarł? kiedy?- no wtedy, a wtedy- a wy ile lat po ślubie byliście?babcia na to:- oj, św. Piotrze... długo... 54 lata razemśw. Piotr wali się dłonią w czoło i krzyczy:- no tak, został nam dział "Męczennicy";-) Edytowane 15 Listopada 2020 przez Konstanty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 - Zona jak co dzien zaczela narzekac mezowi:- Zobacz kochanie jaki mam maly biust... co robic...- Bierz codziennie kawalek papieru toaletowego i pocieraj miedzy piersiami...- Myslisz, ze to pomoze i urosna?- W przypadku dupy pomoglo... Żona do męża:- Nie mogę zasnąć...- Bo zło nigdy nie śpi. Idzie kobieta ulicą, patrzy, a na poboczu pijany facet leje.Zniesmaczona mówi: - Ale Bydle!Na to facet obejrzał się i odpowiada:- Proszę się nie bać, mocno go trzymam Pani pyta Jasia na lekcji, a on do niej:-spie**alajPani się zdenerwowała i mówi:-Jasiu idziemy do dyrektora,a Jasiu na to:-nie idę do dyrektora bo mu śmierdzą nogiPani siłą zaciągnęła jasia do gabinetu dyrektora i opowiedziała wszystko.Dyrektor zabrał mu telefon i dzwoni do jego ojca, a tam słychać:-Dzień dobry tu Ministerstwo Edukacji Narodowej ...Dyrektor szybko rozłączył, a nauczycielka mówi, że chyba jego ojciec tam pracuje i co my teraz zrobimy?A dyrektor na to:-No cóż ja idę umyć nogi a pani niech spierdala 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Żywy woblerhttps://www.facebook.com/smartfishingmagazin/videos/648545965681044 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Reklama Apartu https://www.facebook.com/KlubKomediowy/videos/1048910005522706/ Edytowane 16 Listopada 2020 przez M a r a s 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 W "pięknych widokach" też pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Żywy woblerhttps://www.facebook.com/smartfishingmagazin/videos/648545965681044biiieeednyyyy szczupaczek...;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/lider-bayer-full-uderza-w-kazika-kto-pamieta-taki-zespol-jak-kult/z7pfm60Dla tych co słuchają Kultu a nie znają prawdziwej muzyki :lol: . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/lider-bayer-full-uderza-w-kazika-kto-pamieta-taki-zespol-jak-kult/z7pfm60Dla tych co słuchają Kultu a nie znają prawdziwej muzyki :lol: .I to jest kwintesencja bylejakość naszego społeczeństwa, które daje producentowi największego goowna zaśmiecającego eter, możliwość krytykowania muzyków.Twórca największej szmiry, dla tandetnych odbiorców, podbudowany publicznymi mediami, zamiast kłaniać się przed Kazikiem w pas, otwiera gębę z której wylewa się gnojówa. Zgroza 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/lider-bayer-full-uderza-w-kazika-kto-pamieta-taki-zespol-jak-kult/z7pfm60Dla tych co słuchają Kultu a nie znają prawdziwej muzyki :lol: .To się wielki artysta wypowiedział.Pokazał klasę!!!Buraczysko... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 To nie ten dział, no chyba, że to śmiech przez łzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) To się wielki artysta wypowiedział.Pokazał klasę!!!Buraczysko...Mój wspaniały, nieżyjący przyjaciel, prosty człowiek z Warmii mówił: ..."lepszy dobry bayer (full) niż kiepskie studia" ... Ileż razy w tej naszej rzeczywistości można zastosować takie powiedzenie?! PS oczywiście w oryginale jest zwykły bajer (bez full ) Edytowane 17 Listopada 2020 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) To nie ten dział, no chyba, że to śmiech przez łzy...To jest właśnie ten śmiech.Artysta Sławomir Ś. no żesz k.. Boże widzisz i nie grzmisz.Słów brak a śmiech okrutny, jak to może artystą się zwać, chyba na wiejskie wesela... P.s.Kazik jak nogi umyje to Sławomir powinien wodę wypić i o więcej prosić.Ciekaw jestem czy tego chałturnika zna... Edytowane 17 Listopada 2020 przez Jozi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jozi ja nie wnikam, kto jakiej muzyki słucha. Jest pewnie parę milionów Polaków słuchających disco polo. Jak im z tym dobrze, to super. Niech sobie słuchają. Nie obrażam ich. Mnie tylko WKU...JĄ wypowiedzi takich muzyków, jak cytowany powyżej. Dlatego stwierdziłem, że to nie ten dział. I już????A prywatnie Kazika uważam za najlepszego polskiego muzyka. Z kobiet śp. Kora. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jozi ja nie wnikam, kto jakiej muzyki słucha. Jest pewnie parę milionów Polaków słuchających disco polo. Jak im z tym dobrze, to super. Niech sobie słuchają. Nie obrażam ich. Mnie tylko WKU...JĄ wypowiedzi takich muzyków, jak cytowany powyżej. Dlatego stwierdziłem, że to nie ten dział. I jużA prywatnie Kazika uważam za najlepszego polskiego muzyka. Z kobiet śp. Kora.Ja też nie wnikam, ale takie zachowanie nie przystoi artyście w stosunku do drugiego..Co ja mówię, jaki on artysta . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi