Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Z naszego podwórka. Ach te tłumaczenia ... Tytuł mógłby brzmieć: Wojna w  kamieniołomach i jej skutki :D

"TATULA 200 jest odpowiedzią na wiele cięższych wymagań walki. Wzmocniona przekładnia mosiężna może przenosić ładunek mocniejszego kamieniołomu i mieści się w sztywnej aluminiowej ramie i płycie bocznej. Aby poradzić sobie ze zwiększonym momentem obrotowym, niestandardowy uchwyt 100mm może z większą łatwością obrócić lufę. Uchwyt wykorzystuje również wygodne miękkie pokrętła dotykowe. Baitcaster jest dostępny w standardowych (6.3:1) i szybkich (7.3:1) przełożeniach w lewej lub prawej korba ręczna. Matowe czarne wykończenie z czerwoną grafiką pająka sprawia, że ta rolka wygląda. Dobrze zaprojektowany do głębokiego rozruchu, dziurkowania, przerzucania, łapania przynęt, pływaków i pracy żaby."

• Like 11

Z naszego podwórka. Ach te tłumaczenia ... Tytuł mógłby brzmieć: Wojna w  kamieniołomach i jej skutki :D

Dobrze zaprojektowany do głębokiego rozruchu, dziurkowania, przerzucania, łapania przynęt, pływaków i pracy żaby."

Jeśli  z naszego podwórka, to ta funkcja "łapania przynęt" mocno pobudziła moją wyobraźnię. Szczególnie do łapania pozostawionych w wodzie woblerów pstrągowych i trociowych, zanabyłbym ten sprzęt.

A z innej dziedziny, to "do głębokiego rozruchu" jest świetne, nawet nie chcę myśleć co mogłoby się zdarzyć dalej ;) ?!

Rozmawiają dwie blondynki:

- Wiesz byłam w Las Vegas !

- I co ? Jak Było ?

- Super ! Maja tam świetne maszyny do gry ! Wrzuciałam monete i wygralam ! 

Wrzuciałam drugą i znów wygralam. W końcu musiałam przestać grać bo nie wiedziałam co

zrobic z tyloma puszkami coca-coli

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 7