Artech Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Pierwsza przynęta na sandacza została znaleziona w skrzynce na pomarańcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Uwielbiam Kiwaczka. Zawsze jak ktoś się pyta skąd nazwa czeburaszka to tłumaczę i puszczam bajki. W moim przypadku kryzys wieku średniego przeszedł płynnie w zdziecinnienie ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 co do BAYER FULLzadzwonił do mojego Kumpla gość (Polak) z Niemiec, z firmy farmaceutyczneji pyta, czy to nowy rodzaj aspiryny u nas w Polsce ;-)taka sytuacja... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Dobrze, że nie przeczytała męska część klasy "Pierwsza wolna erekcja". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) To i ja coś wrzucę /;-) Edytowane 19 Listopada 2020 przez Krzysiek P 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 received_651106905557129.jpegKilka lat temu na kartkówce z oświecenia w Polsce rzuciłem hasło "Merlini" i się dowiedziałem, że to tacy czarnoksiężnicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Hubert rozumiem, że zbulwersowałeś się przypisaniem ich do epoki Oświecenia /;-) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Człowiek się uczy całe życie. Dobrze, że się nie dowiedziałem, że to kumple króla Artura. I dowcip. Szedł garbaty, potknął się, zakołysał i zasnął. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Z naszego podwórka. Ach te tłumaczenia ... Tytuł mógłby brzmieć: Wojna w kamieniołomach i jej skutki "TATULA 200 jest odpowiedzią na wiele cięższych wymagań walki. Wzmocniona przekładnia mosiężna może przenosić ładunek mocniejszego kamieniołomu i mieści się w sztywnej aluminiowej ramie i płycie bocznej. Aby poradzić sobie ze zwiększonym momentem obrotowym, niestandardowy uchwyt 100mm może z większą łatwością obrócić lufę. Uchwyt wykorzystuje również wygodne miękkie pokrętła dotykowe. Baitcaster jest dostępny w standardowych (6.3:1) i szybkich (7.3:1) przełożeniach w lewej lub prawej korba ręczna. Matowe czarne wykończenie z czerwoną grafiką pająka sprawia, że ta rolka wygląda. Dobrze zaprojektowany do głębokiego rozruchu, dziurkowania, przerzucania, łapania przynęt, pływaków i pracy żaby." 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Z naszego podwórka. Ach te tłumaczenia ... Tytuł mógłby brzmieć: Wojna w kamieniołomach i jej skutki Dobrze zaprojektowany do głębokiego rozruchu, dziurkowania, przerzucania, łapania przynęt, pływaków i pracy żaby."Jeśli z naszego podwórka, to ta funkcja "łapania przynęt" mocno pobudziła moją wyobraźnię. Szczególnie do łapania pozostawionych w wodzie woblerów pstrągowych i trociowych, zanabyłbym ten sprzęt.A z innej dziedziny, to "do głębokiego rozruchu" jest świetne, nawet nie chcę myśleć co mogłoby się zdarzyć dalej ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) "Wędka była spakowana prawidłowo i nie była narażona na jakiekolwiek uszkodzenia""Wędka była spakowana prawidłowo i nie była narażona na jakiekolwiek uszkodzenia" Edytowane 21 Listopada 2020 przez Roofercat 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Bo to wędka do łowienia zza węgła... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Rozmawiają dwie blondynki: - Wiesz byłam w Las Vegas !- I co ? Jak Było ?- Super ! Maja tam świetne maszyny do gry ! Wrzuciałam monete i wygralam ! Wrzuciałam drugą i znów wygralam. W końcu musiałam przestać grać bo nie wiedziałam co zrobic z tyloma puszkami coca-coli Edytowane 22 Listopada 2020 przez Marcin Rafalski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 https://youtu.be/ZWKHXiUViYQ 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Polska gola! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Z cyklu historie nie z tej ziemi..... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 23 Listopada 2020 przez cyprys19 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi