Alexspin Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wyczerpałam limit "polubień" A powyższy jest genialny - tak się kończy tęsknota za władzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wyczerpałam limit "polubień" (...)Nie martw się, jutro będziesz miała nowy limit (...)A powyższy jest genialny - tak się kończy tęsknota za władzą No to teraz doczekasz się "orderu"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 10 cech dobrego moderatora1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie3. Moderator nie obija się - moderator czuwa4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumowiczów9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Ująłbym to krócej, parafrazując uprawnienia Sekretarza komórki zakładowej PZPR:1. Moderator ma zawsze rację.2. Jeśli moderator nie ma racji, patrz punkt 1. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 stara babcia wzięła swojego kocura i poszli razem na rybyłowią, łowią... nic nie bierzebabcia mówi: jeszcze trzy rzuty i wracamy kocie do domujeden rzut, nicdrugi rzut, nictrzeci rzut i... złota rybka złapała siębabcia ucieszona, rybka mówi: proś o co chcesz, masz trzy życzeniababcia mówi: po pierwsze to mam stać się piękną, młodą księżniczkąpo drugie moja stara chata ma zamienić się w piękny pałaca po trzecie mój kocur ma stać się młodym, pięknym, dobrze zbudowanym młodzieńcem i będzie moim kochankiemno i rybka... cyk! wszystkie życzenia spełnioneksiężniczka zwraca rybce wolność i mówi do młodzieńca:- chodź, kochany, idziemy na dobry seks do pałacua młodzieniec odpowiada:- oj babciu, babciu... a pamiętasz, jak kazałaś mnie wykastrować w ubiegłym roku?;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Konstanty, powinieneś zmienić nicka na Strasburger... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Konstanty, powinieneś zmienić nicka na Strasburger...ja tego dowcipu nie znałem, za młody jestem może ;-)dawaj jakieś śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 ...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 https://www.wiocha.pl/1653557 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Meduza... ????????????????https://allegro.pl/oferta/gniotek-squishy-mini-meduza-9407939201?utm_medium=app_share&utm_source=facebook 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Meduza... https://allegro.pl/oferta/gniotek-squishy-mini-meduza-9407939201?utm_medium=app_share&utm_source=facebook w dziale antystresowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Przychodzi pacjent do dentysty i pyta. Panie doktorze ile kosztuje ząb porcelanowy? Doktor - 1500zł. Ile??? .Panie za 500 to można wypasiony kibel porcelanowy kupić. Doktor - No tak , tylko kiblem ciężko się gryzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Kiedy nie wiecie co kupić na święta 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Niech żyje muzyka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 https://www.facebook.com/watch/?v=400260987659831 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi