Konstanty Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Piłka nożna. Właśnie dowiedziałem się, że liderem w III grupie lubelskiej klasy A jest "Błękit Cyców" (druga "Perła Mełgiew") mój ulubiony klub to "Izolator Boguchwała";-)http://www.zksizolator.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Kiedyś jak jechałem na Wytyczno, robiłem zakupy w Cycowie. Pani za ladą musiała być fanką lokalnego klubu ... oooogromne błękitne oczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Nic śmiesznego, ale wyjaśnia filmiki z serii wrzuca gostek do dziury w ziemi mentosy, leje Colę, a po chwili wyskakują ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Kiedyś jak jechałem na Wytyczno, robiłem zakupy w Cycowie. Pani za ladą musiała być fanką lokalnego klubu ... oooogromne błękitne oczy Bob, ale Ty masz pamięć do kolorów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Piłka nożna. Właśnie dowiedziałem się, że liderem w III grupie lubelskiej klasy A jest "Błękit Cyców" (druga "Perła Mełgiew") Przepraszam ale wytłumacz mi co jest tak śmiesznego w tym twoim zdaniu, że aż wylądowało to w tym wątku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Kiedyś jak jechałem na Wytyczno, robiłem zakupy w Cycowie. Pani za ladą musiała być fanką lokalnego klubu ... oooogromne błękitne oczy widocznie cyców nie miała skoro na oczach się skupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 https://www.chamsko.pl/82138/Nielisz_cycow_niemce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 widocznie cyców nie miała skoro na oczach się skupiłeś Ech wy młodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ech wy młodzi . Nie rób się taki stary, bo pomyślą żeś stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jestem stary co nie znaczy być starym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 [emoji16] 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2020 przez robert7704 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ja też. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Pasażer taksówki klepnął kierowcę żeby się o coś zapytać.Tamten jak oparzony podskakuje pod sufit i traci panowanie nadsamochodem- Panie, co pan taki nerwowy - pyta pasażer- Przez 25 lat byłem kierowcą karawanu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Mama do Jasia:- Wiesz, ta dziewczyna, którą przyprowadziłeś, jest bardzo ładna i miła, ale wysyłając cię po osiemnastkę miałam na myśli śmietanę. Prawdziwa kobieta potrafi z niczego zrobić dwie rzeczy:zupę i awanturę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Pewnego dnia, podczas mszy, pojawia się znienacka Szatan, patrzy wielkimi ślepiami po ludziach, uśmiecha się szyderczo i siada na ołtarzu. Ludzie uciekają z kościoła i tylko jeden staruszek się nie rusza i patrzy na Bestię. Wreszcie Szatan podchodzi do niego i pyta:- Czy nie wiesz kim jestem?- Oczywiście, że wiem.- I nie boisz się mnie?- Ani trochę.Szatan lekko się zdziwił.- Mnie się wszyscy boją, a ty nie? Dlaczego się nie boisz?- Jestem żonaty z twoją siostrą od 48 lat 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Przychodzi kobieta do ginekologa. Ten rozpoczyna badanie i pyta:- Ilu pani miała partnerów?- Pięciu. No może sześciu?- To nie tak znów wielu.- Cóż, weekend był słaby? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 ... Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Mnie też chcieli tak oszukać, ale żona się zorientowała... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zebrał wódz indiański "Siedzący Pies" całe swoje plemię na naradę wojenną:- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?- Taaaaak!- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.- Gdzie ją wystrzelimy?- Na Erewań!- A dlaczego na Erewań?- Innych miast nie znamy...Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:- Ja pierd*lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu??? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi