Sławomir Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Prezent od Świętego Mikołaja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 https://www.youtube.com/watch?v=O8-Y8-hbSTs 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Odbicie gałęzi w zbiorniku głównym świadczy o wyśrubowanych normach higieniczno-sanitarnych o ISO nie wspominając Ale za to na dnie wanny karbidu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Sms koleżanki do koleżanki:"38,5. Wszystko mnie boli!"Odpowiedź:"Nie mogłaś znaleźć gościa z krótszym?!" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Japońscy naukowcy zbudowali aparat fotograficzny z tak szybką migawką, że udało im się sfotografować kobietę z zamkniętymi ustami. - Halinko, pamiętasz jacy byliśmy szczęśliwi dziesięć lat temu?- Ależ Stasiu, dziesięć lat temu nie znaliśmy się wcale!- No właśnie Halinko, no właśnie. Leży facet na łożu śmierci, przy nim żona.Facet słabnącym głosem:- Czy możesz mi coś obiecać?- Ależ oczywiście, cokolwiek zechcesz!- Jak umrę, wyjdź za Mariana.- Za Mariana?! Przecież go nienawidzisz!- Właśnie dlatego... Rozmawiają dwaj kumple przy piwku. Jeden pyta, słuchaj, jakbym przespał się z Twoją żoną, to wtedy kim bylibyśmy dla siebie ""kumy" czy "szwagry"? Nie odpowiada drugi, wtedy bylibyśmy kwita. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 W oczekiwaniu na białe szaleństwo..... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 https://video.repubblica.it/cronaca/bologna-la-telefonata-di-fiorenzo-94-anni-ai-carabinieri-sono-solo-passate-per-un-brindisi/373693/374306 Prawie jak w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Pomyśl ilu ludzi tak spędza święta, córki, synowie mają zlewkę na to. A pojadę jutro, pojutrze i później przeciąga się to w tygodnie. To nie jest śmieszne ale smutne Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Pomyśl ilu ludzi tak spędza święta, curki,(córki) synowie mają zlewkę na to. A pojadę jutro, pojutrze i później przeciąga się to w tygodnie. To nie jest śmieszne ale smutneMasz rację. Nie dość ,że smutne to też prawdziwe.Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Sławomir 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 taaak... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mam jedną okumę ale nie robi kołtunów na szpuli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mam jedną okumę ale nie robi kołtunów na szpuli Aaaa, pod pachami? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Biorę Daiwę,shimano mi się przejadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Obciach! ABU nawet nie ma oferty!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Obciach! ABU nawet nie ma oferty!!! Może dlatego, że gorzej wypadło od okumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Biorę Daiwę,shimano mi się przejadło Zdrajco . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Znam jedną Daiwę, krewna mojej kobiety . Polka mieszkająca w Litwie. Może nie wygląda aż tak jak tutejsza Daiwa, ale też niczego sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Też tak macie? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Student weterynarii, egzamin z rozrodu zwierząt.Studentowi za specjalnie nie idzie więc profesor zadaje pytanie pomocnicze:-to chociaż powiedz mi student czy krowie da się zrobić aborcję?Student nie udzielił odpowiedzi więc profesor nie miał wyjścia i oblał studenta.Ten rozżalony poszedł zapić troski do baru i siedzi smutny popija jednego za drugim.Widząc to barman podchodzi i pyta:-student co się stało może ci jakoś pomóc? -barman taki jesteś mądry to mi powiedz czy krowie można zrobić aborcję?na co barman:- oj student ale się wpierdo...eś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi