dante Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Znalezione w czeluściach internetu: Odlądać całość, może się komuś przydać 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Odlądać całość, może się komuś przydać Nie oglądać ,szkoda czasu. Ani to śmieszne ,ani pouczające. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 mam wrażenie, ze ten koleś nigdy w życiu nie wędkował . Wędka muchowa + kołowrotek ze stałą szpula i pęczak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 mam wrażenie, ze ten koleś nigdy w życiu nie wędkował [emoji38]. Wędka muchowa + kołowrotek ze stałą szpula i pęczak Ja nie mam wrażenia, mam pewność, że gość na rybach tylko polewa gorzałę. Pogodzenie muchy ze spinningiem, do rozważenia [emoji3166][emoji16] Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 dante Dzieki poprawileś mi humorzaj......ty sprzęt na kiełbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Wszystko pasuje jak kij do dupy.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Znalezione w czeluściach internetu:https://www.youtube.com/watch?v=nXZGX9MtH9k&feature=share&fbclid=IwAR3jAZ8S0NTuZ-kfUyMr-znC-0WVPYoWTTZIE-QHsocaopKFu7FyVlsXhckOdlądać całość, może się komuś przydać Dzięki kolego za poprawienie humoru z rana. Szkoda że tam przynęt nie wylicytował, to dopiero byłaby komedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Niewiarygodne , że są takie nieuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Niewiarygodne , że są takie nieuki Co gorsze, produkują się bezmyślnie w necie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Co gorsze, produkują się bezmyślnie w necie... A jeszcze gorzej że oglądają to często ludzie którzy stawiają pierwsze kroki w wędkarstwie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Z cyklu „nie mam pojecia to sie wypowiem”???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ale przynajmniej nie będzie miał problemu czy że spinem czy z muchówką na ryby iść. A tak na poważnie, to paczę i nie wierzę że aż tak można... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Niczym Edyta G. oraz Iwan i Delfin o pandemii... Moja matematyczka w kółko powtarzała, żeby "wiedzieć co się mówi, a nie mówić co się wie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Niczym Edyta G. oraz Iwan i Delfin o pandemii... Moja matematyczka w kółko powtarzała, żeby "wiedzieć co się mówi, a nie mówić co się wie".Edyta ma racjé kolego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Popatrzyłem, uśmiechnąłem się .... i już.A swoją drogą jakieś 40 lat temu też spiningowałem muchówką Wówczas na kleniojazie nie było lepszego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Geniusz <...>było już http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-śmieje/?p=2849078 Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Miałem chwilkę wolną w pracy więc włączyłem. Wytrwałem do "czerwonych zdobień na wędkach". I na takich idiotach ten świat ma się dalej budować? Ludzie, takie coś nie powinno na pole wychodzić, bo jeszcze zechce byka wydoić. To część pokolenia dla ktorego truskawki rosną na palmach. Słów brak. Kiedyś Rumun w Gdańsku sprzedał mi zegarek za 70zl, zaplacilem 100, dostałem jeszcze 30 reszty. Nic w tym by nie było dziwnego gdyby 100 nie była z Waryńskim. I tak twierdzę, że był mądrzejszy od niego! Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Matteoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 A oglądalność i klikalność skacze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Już druga osoba wstawia po kolei ten sam filmik. Sporo komentarzy o gościu który nie ma pojęcia o tym co mówi. A tak na prawdę to moim zdaniem jest to wyreżyserowane i celowo ma wprowadzić zamęt ????????No i to dopiero jest śmieszne ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 A oglądalność i klikalność skacze I niestety będzie częściej w wyszukiwaniu wyświetlany co pogłębi problem u nowych szukających informacji adeptów wędkarstwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Edyta ma racjé kolego .Chyba jeden z najlepszych tutaj żartów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Już druga osoba wstawia po kolei ten sam filmik. Sporo komentarzy o gościu który nie ma pojęcia o tym co mówi. A tak na prawdę to moim zdaniem jest to wyreżyserowane i celowo ma wprowadzić zamęt No i to dopiero jest śmieszne Dokładnie tak jak jedna reklama A...u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 No sorki! Ale jeszcze długo nic nie dorówna "reklamie" A...u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi