Sławomir Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 https://youtube.com/shorts/bE0Fpv537u8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Powrót do przeszłości... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Bentley też jest ręcznie, indywidualnie robiony Edytowane 3 Stycznia 2021 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Trochę nie aktualne ale prawdziwe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Coś dla wędkarz z rodziną https://youtu.be/5bNhx96ibXU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 oj te prezenty...;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Pan i władca https://demotywatory.pl/5046352/Wladca-wod 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Wspomnienia z dzieciństwa 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 może przejdzie - to nie jest politycznetylko ku zdrowotności (uwaga: przekorne memy) <...>to umówmy się, że następnym razem nie będę się już musiał zastanawiać tylko regulamin zastosuję wprost, dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 ciekawa koszulka na 2021;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 W paskudną pogodę lepiej z łóżka nie wychodzić 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 taaak ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ten pierwszy mem i drugi to razem , jakoś tak dziwnie układają się w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 czas na realizację noworocznych postanowień, Panowie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Piękny warkocz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Znówu pupki, skądinąd apetyczne się zaczynają. To moze coś z poezji ? Tuwim - pociagiem do WarszawyPoranek wczesnyJadę pospiesznymWprost do WarszawyZałatwiać sprawy.Pociąg o czasieJa w drugiej klasieWagon się kiwaPiję trzy piwa.Łódź Niciarniana,W pęcherzu zmiana.Pęcherz nie sługa,A podróż długa.Ruszam z tej stacjiDo ubikacji.Kto zna kolejeWie, jak się leje.To co trzęsie sięW Los AngelesieFormę osiągaW polskich pociągach.Wyciągam łapę,Podnoszę klapę,Biada mi biada,Klapa opada.Rzednie mi minaTrza klapę trzymać.Łokieć, kolanoTrzymam - ...skubana.Celuję w szparkę,Puszczam Niagarkę,Tryska kaskada,Klapa opada.Fatum złowieszcze--wszak wciąż szczę jeszcze!Organizm płynnąSpełnia powinność.Najgorsze to, żePrzestać nie może.Toczę z nim bojeJak Priam o Troję,Chcę się powstrzymać- Ratunku ni ma.Pociąg się giba,A piwo spływa.Lecę na ścianęZ mokrym organem,Lecąc na drugąZraszam ją strugą,Wagonem szarpieLeję do skarpet,Tańcząc CzardaszaNogawki zraszam.O! straszna męka,Kozak, Flamenco,Tańczę, choleraWzorem Astair'a.Miota mną, ciska,Ja organ ściskam.Wagon się chwieje,Na lustro leję,Skład się zatacza,Ja sufit zmaczam.Wszędzie ŁabędzieJezioro będzie.Odtańczam z płaczemLa Kukaraczę,Zwrotnica, podskokSpryskuję okno,Nierówne złącza--buty nasączam,Pociąg hamujeDrzwi obsikuję...I pasażeraCo drzwi otwieraPlus dawka sporaNa konduktora.Resztka mi kapieNa skrót PKP.Wreszcie pomałuBrnę do przedziału.PasażerowiePatrzą spod powiek.Pytania skąpe"Gdzie pan wziął kąpiel?"Warszawa, Boże!Nareszcie dworzec!Chwila szczęśliwaNa peron spływam,Walizkę trzymam,Odzież wyżymam.Ach urlop błogiOd fizjologii.Ulga bezbrzeżna.Pociąg odjeżdża,Rusza maszynaHen w dalPo szczy.Po szynach. Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Marcin Rafalski 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 https://demotywatory.pl/5046758/Jesli-cos-moze-pojsc-zle-to-pojdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi