Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dwóch wędkarzy spotyka się na łowisku i jeden prowadzi monolog o aktualnej sytuacji gospodarczej, zamkniętych firmach i restrykcjach covidowych. Nagle przerywa mu drugi i mówi.

- Myślisz, że te wszystkie utrudnienia, to najgorsze co mogło cię spotkać? Zapomnij. Wyobraź sobie, że nagle dostajesz alergię na alkohol! :(

Edytowane przez Alexspin
  • Like 7

Gościu przychodzi systematycznie dzień w dzień do baru i za każdym razem zamawia to samo: 2x50g i 2x śledzik. Tdzień, dwa...wreszcie zaciekawiony  kelner pyta:

- Panie,,a nie prościej by było 1x100g i 1xśledzik. Nie rozumiem...

- Aj, bo obiecaliśmy sobie z kolegą, że zawsze będziemy pili za kumpla, 50-ka i śledzik dla siebie, i 50-ka i śledzik za kolegę.

- Rozumiem, przepraszam.

Następnym razem gość już nie czeka na kelnera. Ten, nauczony doswiadczeniem i wiedzący co i jak, automatycznie zjawia się przy stoliku i tradycyjnie stawia 2x50 i 2śledziki...

- O przepraszam , ale od dziś będzie tylko jednaa 50-ka i jeden śledzik

- O rany! -woła przejęy kelner- Czyżby...przepraszam, ale czyżby kolega ...umarł? 

- Nieee-pociesza go stały bywaleć- To ja rzuciłem picie i teraz piję tylko za kolegę

-------------------------------------------------------

Mówią o kobietach słaba płeć, prawda? To spróbujcie w nocy ściągnąć kołdrę z żony...

------------------------------------------------------

Dylemat pająka wiszącego nad wiadrem z wodą: Jakby się tu spuścić, żeby nie wpaść???

-----------------------------------------------------

Pyta Jasiu taty:
- Tatusiu, ile lat jesteś mężem mamy?
- Dziesięć.
- A ile jeszcze musisz?

--------------------------------------------------

Na wykładzie wykładowca mówi, że najczęściej żony zostawiają mężów alkoholików. A jeden gościu się pyta:
- Panie profesorze! Ile trzeba wypić?

-------------------------------------------------

Ojciec do syna:
- Synu, dzisiaj jest jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu. Zapamiętasz go na zawsze i będziesz go często wspominał i rozpamiętywał...
- Ale tato, ślub mam dopiero jutro!
- No właśnie...

-------------------------------------------------

W sklepie zoologicznym klientka składa reklamacje:
- Kupiłam wczoraj u państwa żółwia stepowego i chcę go wymienić na innego.
- A co z nim jest nie tak?
- Nie chce stepować.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 5

Mój Boże ! Właśnie sie dowiedziałem, że patyczaki peruwiańskie kopulują bez przrwy 10 tygodni. Pozazdrościć :)  ;) ! Mało tego samice niektórych pająkow maja trzy otwory płciowe !!! Lepiej wiecej nie będe pisał, można zasłabnąć z wrażenia, :D

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 3

Mój Boże ! Właśnie sie dowiedziałem, że patyczaki peruwiańskie kopulują bez przrwy 10 tygodni. Pozazdrościć :)  ;) ! (...)

Problem w tym, że po tak namiętnym akcie płciowym, a nawet podczas jego trwania, samica odgryza samcowi głowę. Nadal jesteś chętny?! :D 

• Like 3