Sławomir Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Sławomir 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 https://epoznan.pl/news-news-113738-jezdzil_po_poznaniu_volvo_bez_deski_rozdzielczej_wpadl_bo_w_aucie_nie_dzialaly_swiatla?fbclid=IwAR287_JdKwGT9RHvvEIzJA0gbqsbxvUMTGeGp5yAljRKzMDGPgbaNeLUZME 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 https://epoznan.pl/news-news-113738-jezdzil_po_poznaniu_volvo_bez_deski_rozdzielczej_wpadl_bo_w_aucie_nie_dzialaly_swiatla?fbclid=IwAR287_JdKwGT9RHvvEIzJA0gbqsbxvUMTGeGp5yAljRKzMDGPgbaNeLUZME No i to jest powrót do klasycznej motoryzacji - gość zdemontował większość rzeczy które mogą się popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Najlepsze jest to, że akurat jechał do elektryka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=1LGkP5HXNQ0&list=PLCIN2n58vYYid5RVxicnZJM-8qVv5un6H Edytowane 15 Stycznia 2021 przez HaDe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Mój Boże ! Właśnie sie dowiedziałem, że patyczaki peruwiańskie kopulują bez przrwy 10 tygodni. Pozazdrościć ! Mało tego samice niektórych pająkow maja trzy otwory płciowe !!! Lepiej wiecej nie będe pisał, można zasłabnąć z wrażenia, Nasze samice też mają co najmniej 3. Jakby co. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 I tu przypomina się mi pewien suchar ... Po co mamy przegrodę w nosie? ... Aby nie kusiło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Najlepsze jest to, że akurat jechał do elektryka Chyba z tym frontem od szafy sterowniczej obok nuggetsów których pewnie nie zdążył zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Arnold spotkał Ecika i cały zdenerwowany prosi o poradę-Ecik bo nie pali mi się w piecu i nie wiem co mam zrobić-Miałem ten sam problem,musisz do komina wrzucić laskę dynamitu - Po dwóch tygodniach spotykają się ponownie-I jak Arnold pali ci się w tym piecu?-Ja już tam nie mieszkam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) A psik...https://twitter.com/RysiekzMisia/status/1349998781635457024 Niespodzianka z grilla..https://twitter.com/RysiekzMisia/status/1350057765880942594 Edytowane 16 Stycznia 2021 przez vako 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Doszło do katastrofalnego niedopatrzenia, w tym sezonie jeszcze nie było 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 <...>W tym tygodniu jeszcze nie było. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 W tym tygodniu jeszcze nie było. PozdrawiamMusiałem się podzielić, bo dostałem to od swojej żony :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dlaczego jaskiniowcy ciągli swoją kobietę do jaskini za włosy ???- bo gdyby ciągli a nogi to by piachu nabrała Biegnie myszka po lesie i spotyka łosia. Podbiega do niego od tyłu, patrzy i szepcze:- Niesamowite!Podbiega z przodu, patrzy i szepcze:- Niepojęte!Znowu obiega łosia, patrzy od tyłu i szepcze:- Niesamowite!I ponownie biegiem dookoła łosia. Patrzy od przodu i szepcze:- Niepojęte!I tak kilka razy. Łoś zdziwiony pyta myszkę:- O co Ci chodzi myszko?- Patrzę na Ciebie łosiu i nijak nie mogę zrozumieć: takie jaja i takie rogi?! - Mamo, jak poznałaś tatusia?- Dzięki nowoczesnej technologii.- Przez Internet?- Nie kochanie, testy DNA. Wraca pijany mąż późną nocą do domu. Otwiera drzwi, w korytarzu czeka na niego żona z wałkiem w ręku i teściowa z patelnią?- Idźcie spać, nie jestem głodny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Para zakochanych siedzi w parku, całują się, rozmawiają nagle dziewczyna:- Kochanie, boli mnie rączka.Chłopak całuje ją w rękę:- A teraz?- Teraz już nie, ale zaczął mnie boleć policzek!Chłopak całuje ją w policzek:- A teraz?- Hi, hi! Teraz już nie, ale zaczęły mnie usta boleć.Chłopak całuje ją w usta:- A teraz?- Już nie.Na to staruszek siedzący niedaleko na ławce:- Przepraszam, a czy hemoroidy też pan leczy? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Taki balwan Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Kolejny Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi