mar233 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 mrowkowanie zakończone morsowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 http://jerkbait.pl/topic/151012-gumy/?fromsearch=1 żarłoczne dozbrojki Większość gum uzbrojona wielokrotnie.Po co to komu, skoro nie były w wodzie. W fotelu nie mógł się chyba zdecydować... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 usłyszane ;-)- o czym marzy praktycznie każdy wędkarz? - żeby jednak... mieć dziewczynę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 http://jerkbait.pl/topic/151012-gumy/?fromsearch=1 żarłoczne dozbrojki Większość gum uzbrojona wielokrotnie.Po co to komu, skoro nie były w wodzie. W fotelu nie mógł się chyba zdecydować...Ja pier....e na naszej giełdzie nawet na gumach można się naciąć.Tomek może od mrozu popękały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 http://jerkbait.pl/topic/151012-gumy/?fromsearch=1 żarłoczne dozbrojki Większość gum uzbrojona wielokrotnie.Po co to komu, skoro nie były w wodzie. W fotelu nie mógł się chyba zdecydować...Gadałeś z jegomościem po zakupie? Jak się do tego odniósł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Gadałeś z jegomościem po zakupie? Jak się do tego odniósł?Nieee, gra nie warta świeczki. Kwota nie była kosmiczna. Uznałem, że tu bardziej pasuje. A jeśli komuś innemu pomoże to ewentualnie na giełdzie, to będzie kolejny plus dodatni Edytowane 22 Stycznia 2021 przez fonix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Panie, a gdzie Ty tu komentowanie widzisz? Wpis typowo satyryczny, zupełnie z giełdą nie związany:) Seba z Majkim plakali, jak oddawali. Panie, tylko zbrojone. Dla pewności po 6 razy każda. A pyszczki aż miękkie od wkrętów Edytowane 22 Stycznia 2021 przez fonix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Możecie nie wierzyć, ale nieodparcie mam wrażenie, że te używane, pogryzione wzdłuż i w poprzek gumy, są o wyraźnie skuteczniejsze niż nowe, wprost z pudełka. Pościągane z jiga, sponiewierane przez zandery, przyklejałem do kołnierza i łowiłem dalej. Gdy taką gumę urwałem, montowałem nową i...liczba brań spadała. To działo się rzadko, bo rzadko jest tyle brań, by była możliwość porównania, ale jednak zdarzało się.Nie wyrzucać pogryzionych, pokiereszowanych silikonów, kleić do kołnierza i łowić. PSBy zaspokoić wymogi wątku, bo ten filmik tu pasuje;https://wideo.wp.pl/rzeczny-potwor-z-sekwany-sensacja-w-paryzu-6599960398247553v"Starożytny dinozaur" hi hi, koń by się uśmiał. Mają poczucie humoru na tym wp.pl. Średnia ryba w Paryżu stała się "potworem z głębin" . Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Z.Milewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przynajmniej widać, że działają I teraz mam dylemat, czy nie powinienem czasami uczciwie dopłacić, w końcu to giełda koleżeńska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Możecie nie wierzyć, ale nieodparcie mam wrażenie, że te używane, pogryzione wzdłuż i w poprzek gumy, są o wyraźnie skuteczniejsze niż nowe, wprost z pudełka. Pościągane z jiga, sponiewierane przez zandery, przyklejałem do kołnierza i łowiłem dalej. Gdy taką gumę urwałem, montowałem nową i...liczba brań spadała. To działo się rzadko, bo rzadko jest tyle brań, by była możliwość porównania, ale jednak zdarzało się.Nie wyrzucać pogryzionych, pokiereszowanych silikonów, kleić do kołnierza i łowić. Takie gumy nazywam "szkarlatyna"! Klejone, łatane, dolewane innymi gumami ...killery!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Bo nie chodzi o to, że są klejone itd. One łowią, bo są oryginalnie uzbrojone. Zwróćcie na to uwagę i świat stoi otworem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę którym otworem. Edytowane 23 Stycznia 2021 przez witeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Kojarzycie gościa co natrętnie wystawia Slidera na giełdzie za 250? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nowy scan z Elementa???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie.... to z jakiegoś z...łego Garmina. Elementy nie mają takiej wiązki, przynajmniej na razie nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Może i z Garmina, podejrzewam, że jakby był wielokolorowy wyświetlacz to by się ukazała niebieska kurtka ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Może i z Garmina, podejrzewam, że jakby był wielokolorowy wyświetlacz to by się ukazała niebieska kurtka To nie Najman tylko Berni Sanders. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Bo nie chodzi o to, że są klejone itd. One łowią, bo są oryginalnie uzbrojone. Zwróćcie na to uwagę i świat stoi otworem Miałem takiego lunkera, Wyglądał na końcu swojej kariery jak wobler, trzy-częściowy łamaniec. I płakałem jak zerwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @Ostry, w sumie to chyba masz rację, jak się dobrze przyjrzeć to widać rękawiczki z Krupówek. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Ciekawe czy spiningować się da[emoji23] Przepraszam za „niesmaczny” żart ale my łowimy dalej do końca marca[emoji476] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Thomas-xXx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi