Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

:-)

Oczywiście, "ginekolog" odważył się już ponad 60 lat temu;

http://www.autolife.umd.umich.edu/Design/Gartman/Car%20Parts/Grill.htm

To auto pzryniosło ogromne straty Fordowi, właśnie ze względu na przód (grill) kojarzący się jednoznacznie z vaginą. Produkcji szybko zaniechano, mało kto chciał jeździć z hmmm.... z przodu.

To auto to Ford Edsel, dzisiaj niewiele się ich zachowało, to rodzynek.

• Like 3

Pół relacja, pół kawał:

Prawie jak w majtkach na Babią Górę - Matka Natura chce się pozbyć słabych jednostek, a Straż Miejska jej nie pozwala 1f641.png
Pewnie dlatego, że teren Lasu Łagiewnickiego, to obszar chroniony i rozpalanie ognia jest na nim zabronione poza wyznaczonymi miejscami.
Ale fajnie byłoby ciut ograniczyć populację bezmózgów - co nie? 1f609.png

148516429_1315454375478957_4721358548290

Przypomniał mi się kawał:
Siedzi dwóch wędkarzy nad jeziorem, a co chwilę przed nimi po wodzie motorówka, a za nią narciarz wodny - tam i z powrotem.
Po siódmym razie jeden z wędkarzy wkurwiony cisnął kamieniem w kierunku narciarza, trafił, a narciarz zniknął w odmętach jeziora.
Targany strachem i wyrzutami sumienia wędkarz wskoczył do wody po narciarza.
Po chwili wyciąga topielca na brzeg. Wędkarze przystępują do procedury resuscytacyjnej, robią sztuczne oddychanie.
- Roman!!! - krzyczy nagle jeden z wędkarzy - to chyba nie ten. Nasz miał na nogach narty i drążek z liną w rękach, a ten ma łyżwy i grilla pod pachą.
Edytowane przez domeldoom
  • Like 3

Jasiu przeczytał w lokalnej gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską. Po chwili pyta ojca: – Tato, a tak właściwie to co robi się w takiej agencji?

Zakłopotany ojciec odpowiada:

– Noooo, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze.

Kilka dni później Jasiu dostał od ojca kieszonkowe i od razu pobiegł do agencji towarzyskiej. Zadzwonił do drzwi, otworzyła mu nieco zdziwiona panienka.

– Co tu tutaj chłopczyku robisz?

– No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze!

Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi.

Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy:

– Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej!

Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mama też ogromnie się zdziwiła.

– I co, jak było? – pytają Jasia po chwili.

– Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem – odpowiada Jasiu.

• Like 11