Z.Milewski Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 :-)Oczywiście, "ginekolog" odważył się już ponad 60 lat temu;http://www.autolife.umd.umich.edu/Design/Gartman/Car%20Parts/Grill.htmTo auto pzryniosło ogromne straty Fordowi, właśnie ze względu na przód (grill) kojarzący się jednoznacznie z vaginą. Produkcji szybko zaniechano, mało kto chciał jeździć z hmmm.... z przodu.To auto to Ford Edsel, dzisiaj niewiele się ich zachowało, to rodzynek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ja bym się bardziej skłonił przy znaczku RENAULT https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fallegro.pl%2Foferta%2Femblemat-renault-modus-130x108mm-znaczek-logo-7793509122&psig=AOvVaw0XNJJ81xfpJDpGgyrzYH8N&ust=1613073667807000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPDwuumN4O4CFQAAAAAdAAAAABAD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 znam lepszy znaczek Renault ;-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 No to pozamiatałeś, tym to napewno jeździ ginekolog:)) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 ...<...> Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaDoskonałe, to tłumaczy ten słup oświetleniowym w kontenerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Pół relacja, pół kawał: Prawie jak w majtkach na Babią Górę - Matka Natura chce się pozbyć słabych jednostek, a Straż Miejska jej nie pozwala Pewnie dlatego, że teren Lasu Łagiewnickiego, to obszar chroniony i rozpalanie ognia jest na nim zabronione poza wyznaczonymi miejscami. Ale fajnie byłoby ciut ograniczyć populację bezmózgów - co nie? Przypomniał mi się kawał:Siedzi dwóch wędkarzy nad jeziorem, a co chwilę przed nimi po wodzie motorówka, a za nią narciarz wodny - tam i z powrotem.Po siódmym razie jeden z wędkarzy wkurwiony cisnął kamieniem w kierunku narciarza, trafił, a narciarz zniknął w odmętach jeziora.Targany strachem i wyrzutami sumienia wędkarz wskoczył do wody po narciarza.Po chwili wyciąga topielca na brzeg. Wędkarze przystępują do procedury resuscytacyjnej, robią sztuczne oddychanie.- Roman!!! - krzyczy nagle jeden z wędkarzy - to chyba nie ten. Nasz miał na nogach narty i drążek z liną w rękach, a ten ma łyżwy i grilla pod pachą. Edytowane 11 Lutego 2021 przez domeldoom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 było już chyba, ale w związku ze znaczkiem Renault mi się skojarzyłonie ma to jak dynia w zimowe, długie wieczory ;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 było już chyba, ale w związku ze znaczkiem Renault mi się skojarzyłonie ma to jak dynia w zimowe, długie wieczory ;-) Tak myślałem że gdzieś widziałem to zdjęcie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Niektórzy pewnie pamiętają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Była dynia to teraz coś pasującego do niej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Pozdrowienia dla jednorękich bandytów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Też kiedyś miałem warzywo pasujące do tej dyni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Z własnego ogródeczka. Dobrze smakowała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tu mnie się coś zdaje że trzeba się dogryźć do wilgoci FB_IMG_1613050580900.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Jasiu przeczytał w lokalnej gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską. Po chwili pyta ojca: – Tato, a tak właściwie to co robi się w takiej agencji? Zakłopotany ojciec odpowiada: – Noooo, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze. Kilka dni później Jasiu dostał od ojca kieszonkowe i od razu pobiegł do agencji towarzyskiej. Zadzwonił do drzwi, otworzyła mu nieco zdziwiona panienka. – Co tu tutaj chłopczyku robisz? – No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze! Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi. Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy: – Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej! Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mama też ogromnie się zdziwiła. – I co, jak było? – pytają Jasia po chwili. – Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem – odpowiada Jasiu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 To w mojej okolicy tylko podmuCHUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 pomysł na prezent dla wędkarzajest w ofercie ;-), znalezione w sieci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Miałe wątpliwość czy tu, czy w wątku o samochodach na ryby to wstawićNaturalna selekcja, póki co majątku ..https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wjechal-autem-na-zamarzniete-jezioro-lod-nie-wytrzymal,nId,5046066 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi