Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś we wczesnych latach 80-tych ubiegłego stulecia mój serdeczny kolega zademonstrował nam amerykanski film(kasety VHS !)  traktujący o wędkowaniu. Byla to chyba piracka kopia bez dźwieku Łowca stał na łódce i wykonywal dziwne szarpiące, wydawało się wtedy, konwulsyjne ruchy króciutką wędką z multiplikatorem. Łowił  woblerarami, o zgrozo, bez steru ! Cymbał jakiś ! Mało tego co rusz lowił ryby. Ubawiliśmy sie wtedy po pachy, cały film uważając za jaką, bo ja wiem, komedię, montaż...Po około 20 latach sam stałem na łódce wykonująć te śmieszne ruchy krótką wędką z multiplikatorem.... No cóż... :)

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 15

Miałe wątpliwość czy tu, czy w wątku o samochodach na ryby to wstawić

Naturalna selekcja, póki co majątku ..

https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wjechal-autem-na-zamarzniete-jezioro-lod-nie-wytrzymal,nId,5046066

Trzeba mieć coś z "deklem", żeby zrobić coś takiego... :doh:

Do szpitala trafia kobieta z postrzałem w kolano. Lekarz pyta:

- Jak to się stało?

- Chciałam popełnić samobójstwo...

- To strzeliła pani w kolano?!

- Znajomy powiedział mi, że serce leży dwa palce poniżej piersi...

--------------------------------------------------------------

Jakie to są piersi pobożne?

Takie które padają na kolana.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Gdzieś we wczesnych latach 80-tych ubiegłego stulecia mój serdeczny kolega zademonstrował nam amerykanski film(kasety VHS !)  traktujący o wędkowaniu. Byla to chyba piracka kopia bez dźwieku Łowca stał na łódce i wykonywal dziwne szarpiące, wydawało się wtedy, konwulsyjne ruchy króciutką wędką z multiplikatorem. Łowił  woblerarami, o zgrozo, bez steru ! Cymbał jakiś ! Mało tego co rusz lowił ryby. Ubawiliśmy sie wtedy po pachy, cały film uważając za jaką, bo ja wiem, komedię, montaż...Po około 20 latach sam stałem na łódce wykonująć te śmieszne ruchy krótką wędką z multiplikatorem.... No cóż... :)

Miałem dokładnie to samo :D Jakieś ćwierć wieku temu obejrzałem w TV brytyjskiego wędkarza szarpiącego kijem przy łowieniu szczupaków i to jakimiś dziwacznymi przynętami - ubawiłem się okrutnie, no cymbał po prostu :D I jeszcze ryby zaczął łowić - jedynym sensownym wytłumaczeniem było, że w tej Anglii woda się gotuje od szczupaków. A ja to już bym mu tam pokazał jak się łowi  :) 

• Like 1

Prognoza na temat przyszłości multiplikatorów z grudnia 2000 roku, wędkarski świat, autorstwa M. Szymańskiego [emoji4]

Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu Tapatalka

Pamiętam ten tekst. Ba niedawno go czytałem przed pozbyciem się starych gazet, U mnie też się nie sprawdziło :)

Prognoza na temat przyszłości multiplikatorów z grudnia 2000 roku, wędkarski świat, autorstwa M. Szymańskiego [emoji4]

<...>

Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu Tapatalka

Kurde  :rolleyes: Teraz dopiero to się Alex wścieknie..

• Like 1

el.testosteron nie podszedł do tego starcia na poważnie, czeka na walkę z pięściarzami ze swojej ligi Josha bądź Fury    :-)

el.testosteron nie podszedł do tego starcia na poważnie, czeka na walkę z pięściarzami ze swojej ligi Josha bądź Fury :-)

Rzucił się chłop na głęboką wodę idąc na walkę z prawdziwym taksówkarzem. Mógł na przetarcie najpierw wziąść jakiego Saszę z Ubera czy Bolta. Może wtedy by dał radę?
  • Like 3