mkordeusz Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Karpiem zarybili? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Pierwsze oznaki wiosny! Drapieżne, wygłodniałe buldożery wypełzają ze swoich zimowisk. Na diecie roślinnej muszą przetrwać do 1go maja 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaryna Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Prognoza na temat przyszłości multiplikatorów z grudnia 2000 roku, wędkarski świat, autorstwa M. Szymańskiego [emoji4] Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) I od 2000 roku, Marek konsekwentnie stosuje się w swoim wędkarstwie do tego co tutaj przedstawiłeś ...ale multikiem na prawą rękę, gdy potrzebuje, posługuje sie całkiem zręcznie Edytowane 13 Lutego 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Gdzieś we wczesnych latach 80-tych ubiegłego stulecia mój serdeczny kolega zademonstrował nam amerykanski film(kasety VHS !) traktujący o wędkowaniu. Byla to chyba piracka kopia bez dźwieku Łowca stał na łódce i wykonywal dziwne szarpiące, wydawało się wtedy, konwulsyjne ruchy króciutką wędką z multiplikatorem. Łowił woblerarami, o zgrozo, bez steru ! Cymbał jakiś ! Mało tego co rusz lowił ryby. Ubawiliśmy sie wtedy po pachy, cały film uważając za jaką, bo ja wiem, komedię, montaż...Po około 20 latach sam stałem na łódce wykonująć te śmieszne ruchy krótką wędką z multiplikatorem.... No cóż... Edytowane 13 Lutego 2021 przez Marcin Rafalski 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Miałe wątpliwość czy tu, czy w wątku o samochodach na ryby to wstawićNaturalna selekcja, póki co majątku ..https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wjechal-autem-na-zamarzniete-jezioro-lod-nie-wytrzymal,nId,5046066Trzeba mieć coś z "deklem", żeby zrobić coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na czasie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Do szpitala trafia kobieta z postrzałem w kolano. Lekarz pyta:- Jak to się stało?- Chciałam popełnić samobójstwo...- To strzeliła pani w kolano?!- Znajomy powiedział mi, że serce leży dwa palce poniżej piersi...--------------------------------------------------------------Jakie to są piersi pobożne?Takie które padają na kolana. Edytowane 14 Lutego 2021 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Gdzieś we wczesnych latach 80-tych ubiegłego stulecia mój serdeczny kolega zademonstrował nam amerykanski film(kasety VHS !) traktujący o wędkowaniu. Byla to chyba piracka kopia bez dźwieku Łowca stał na łódce i wykonywal dziwne szarpiące, wydawało się wtedy, konwulsyjne ruchy króciutką wędką z multiplikatorem. Łowił woblerarami, o zgrozo, bez steru ! Cymbał jakiś ! Mało tego co rusz lowił ryby. Ubawiliśmy sie wtedy po pachy, cały film uważając za jaką, bo ja wiem, komedię, montaż...Po około 20 latach sam stałem na łódce wykonująć te śmieszne ruchy krótką wędką z multiplikatorem.... No cóż... Miałem dokładnie to samo Jakieś ćwierć wieku temu obejrzałem w TV brytyjskiego wędkarza szarpiącego kijem przy łowieniu szczupaków i to jakimiś dziwacznymi przynętami - ubawiłem się okrutnie, no cymbał po prostu I jeszcze ryby zaczął łowić - jedynym sensownym wytłumaczeniem było, że w tej Anglii woda się gotuje od szczupaków. A ja to już bym mu tam pokazał jak się łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Prognoza na temat przyszłości multiplikatorów z grudnia 2000 roku, wędkarski świat, autorstwa M. Szymańskiego [emoji4] Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu Tapatalka Pamiętam ten tekst. Ba niedawno go czytałem przed pozbyciem się starych gazet, U mnie też się nie sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Prognoza na temat przyszłości multiplikatorów z grudnia 2000 roku, wędkarski świat, autorstwa M. Szymańskiego [emoji4]<...> Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu TapatalkaKurde Teraz dopiero to się Alex wścieknie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Do sportowych wydarzeń to się nie nadaje...https://www.google.com/amp/s/www.sport.pl/inne/7,102005,26788915,marcin-najman-przegral-z-taxi-zlotowa-sedzia-nie-mial-innego.amp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Do sportowych wydarzeń to się nie nadaje...https://www.google.com/amp/s/www.sport.pl/inne/7,102005,26788915,marcin-najman-przegral-z-taxi-zlotowa-sedzia-nie-mial-innego.ampel.testosteron nie podszedł do tego starcia na poważnie, czeka na walkę z pięściarzami ze swojej ligi Josha bądź Fury :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Edytowane 14 Lutego 2021 przez Sławomir 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Taki jukejowy joke 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 el.testosteron nie podszedł do tego starcia na poważnie, czeka na walkę z pięściarzami ze swojej ligi Josha bądź Fury :-)Rzucił się chłop na głęboką wodę idąc na walkę z prawdziwym taksówkarzem. Mógł na przetarcie najpierw wziąść jakiego Saszę z Ubera czy Bolta. Może wtedy by dał radę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diopsyd Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Z własnego ogródeczka. Dobrze smakowałaTo jest Wenus z Willendorfu na miarę naszych ambicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 To jest Wenus z Willendorfu na miarę naszych ambicji. ja osobiście wolę z Milo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Najman przeprasza , że nie docenił przeciwnika, ale nie sądził, że taksówkarze z licencją są tacy mocni. Obiecał kolejną pożegnalną walkę z kimś z UBERA lub BOLTA. Takie przecieki na mieście w Częstochowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Mąż pomaga żonie wygrać konkurs https://m.sadistic.pl/maz-pomaga-zonie-wygrac-konkurs-telewizyjny-vt534839.htm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi