Sławomir Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) <...>po co takie chamskie teksty? Edytowane 1 Marca 2021 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Sławomirze, chyba ciut za grubo pojechałeś w wyrażaniu opinii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jak dla mnie bardzo obiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) <...> Edytowane 1 Marca 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Miałem... mówię o zegarku Kupiłem na Bazarze Różyckiego... to był wypas i spełnienie marzeń 15to latka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Miałem... mówię o zegarku Kupiłem na Bazarze Różyckiego... to był wypas i spełnienie marzeń 15to latka A ja dalej mam. Dostałem na komunię od mojej babci. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Takie czasy, zaraza zmienia zwyczaje: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Miałem... mówię o zegarku Kupiłem na Bazarze Różyckiego... to był wypas i spełnienie marzeń 15to latka Robert nie żartuj- jak Ty miałeś 15lat to jeszcze zegary słoneczne nie były znane :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jak by co to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Po miesiącu kwarantanny w domu mąż pyta żonę.- a Ty przypadkiem nie masz ochoty na sex?- strasznie mam, ale jeszcze nie można wychodzić z domu ... Pani w klasie zadaje uczniom pytanie.-Gdyby przed baranem postawić wiadro wody i wódki, to które wybierze?Nastolatki na to.- Wody proszę pani.A dlaczego ? - pada podchwytliwe pytanie pani.Bo to baran proszę pani - odpowiada klasa. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 A niedługo dzień kobiet... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Czym tu się ekscytować Są i miejscowości Burdele, Ciasne, Cipki(to dwie rózne wsie ) Pipie, Samice, Pupki, i jak już jesteśmy w tych "dolnych" okolicach to Stolec też jest Edytowane 2 Marca 2021 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 ...<...> Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaTa fotka jest zrobiona kilka lat temu przez pracowników sklepu wędkarskiego( już nie istnieje sklep) w Jessheim w norwegii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Czym tu się ekscytować Oczywiście, że nie ma się co ekscytować, trzeba raczej płakać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Imieniny, urodziny, 8 marca - wybór należy do Ciebie: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Oczywiście, że nie ma się co ekscytować, trzeba raczej płakaćNiekoniecznie zaraz płakać. Wiele tych śmieszących nas (bądż gorszącyh) nazw miejscowości ma bardzo stare korzenie. Np malo kto wie że słowo stolec prócz ogólnie znanych dwóch znaczeń( odchody i krzesło raczej tron) ma trzecie: jest to rodzaj słupa w kostrukcjach drewnianych, element więźby dachowej. Stąd pewnikiem ta nazwa miejscowości. Edytowane 2 Marca 2021 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 zagadka, Panowie- dlaczego kobiety są bardziej szczęśliwe niż mężczyźni?to proste- bo nie mają żon;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jedzie młoda matka autobusem iwiezie na kolanach niemowlaka.Obok niej siedzi facet. Dzieckopopłakuje, więc matka postanawia gonakarmić. Dzieciak jednak odwraca się od piersi. Matka namawia go :-No weź cycusia, bo jak nie to mamusiaodda cycusia temu panu.Dzieciak znów się odwraca, więcmatka znów go namawia... I tak w kółko. W końcu facet nie wytrzymuje:Decyduj się gówniarzu! Bo ja jużtrzy przystanki za daleko przejechałem. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Co tu się odwaliło ? https://demotywatory.pl/5058285/Co-tu-sie-odwalilo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Durna myślała, że jak pocałuje żabę to ... itd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Pamiętacie? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Tak. Teraz też trzeba umieć liczyć, ale na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 To jeszcze brakuje temperówki na żyletki i ostrzałek do ołówków z papieru ściernego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi