biturbo Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaAle żeś białka nałapał.. Do wora a nie w przerębel... Graty. A filmy coraz lepsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 <...>Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka"Ku.wa, tu dna nie ma?" Zupełnie jak bym słyszał siebie na Wigrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Ja to już nie mam siły się śmiać , firma szmaciarska coraz lepiej się rozwija. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Dobra już nie męczę. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Dla mnie ten film ani śmieszny, ani fajny. Żenada. Stado debili operujące sprzętem komputerowym zmontuje teraz co chcecie, natomiast dabing okraszony przekleństwami lepiej by zrobił pierwszy lepszy gimnazjalista. I co z tego wyjdzie zabawnego? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Dla mnie ten film ani śmieszny, ani fajny. Żenada. Stado debili operujące sprzętem komputerowym zmontuje teraz co chcecie, natomiast dabing okraszony przekleństwami lepiej by zrobił pierwszy lepszy gimnazjalista. I co z tego wyjdzie zabawnego?No bo to zwykli Szmaciarze byli. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 https://youtu.be/8RhqsKHBy9c Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaZA JE BI STEJeden z niewielu kanalow robionych dla fun, z ladnymi rybami (ale bez palenia met), bez pozerstwa na mistrza wedkarstwa, bez żebro subów lajkow i bez lokowań produktow (moze poza leciwą Octavia Scout hehee) albo napedzania własnych sklepow. I czesto wrzucaja filmy, jest co ogladac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 https://www.wiocha.pl/1665300,Nie-ogladam-odkrytego-ciala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 ZA JE BI STEJeden z niewielu kanalow robionych dla fun, z ladnymi rybami (ale bez palenia met), bez pozerstwa na mistrza wedkarstwa, bez żebro subów lajkow i bez lokowań produktow (moze poza leciwą Octavia Scout hehee) albo napedzania własnych sklepow. I czesto wrzucaja filmy, jest co ogladac.Właśnie o to chodzi, dla Rózgi i całej bandy wędkarstwo to dobra zabawa, nie ma rywalizacji, ładnych ubrań, kolorowych napisów, itp. dużo dystansu i naprawdę fajne ryby , bo potrafimy je łowić na różne sposoby.Oczywiście wielu osobom nie będzie się podobać, ale cóż zrobić takie czasy. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=U-Z1qCZ6_r8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Pamiętacie? z.jpg Mam taki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Żona spotyka 8 marca męża z kwiatami na ulicy:- To dla mnie?- Nie...- To dla kogo?!- Dla sekretarki.- Co?! Dla niej masz chamie kwiaty, a dla mnie ch**a!- Chcesz się zamienić? Gdy tylu ludzi pochwala to samo, wtedy łatwo jest dojść do wniosku: jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić! Waldemar Łysiak, Statek Edytowane 6 Marca 2021 przez biturbo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Dzień Kobiet, Dzień Kobiet - niech żyją nam zdrowe!;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Edytowane 7 Marca 2021 przez Sławomir 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 30 lat Straży Miejskiej ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przychodzi facet do restauracjiPodchodzi kelnerka- czym mogę służyćGość mówi:- jestem weganinem na diecie bezglutenowej, co mogę zamówić?Kelnerka na to:- wie pan co… chyba tylko taxi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 cov.jpgkilka postów wyżej jest. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 traktorzysta wujek Waldek z pomorskiego PGR-u postanowił, że przez tydzień spróbuje nie chlaćna piąty dzień zaczął sobie coś przypominać...i przypomniał sobie, że nazywa się Waldemar Sadowski, jest doktorem nauk medycznych, wziętym kardiologiem z Warszawypo prostu 12 lat temu w maju przyjechał na tutejsze jeziora na szczupaki...;-) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 sentencja na Dzień Kobiet: Facetom i kobietom w zasadzie chodzi o to samo...Żeby mieć piękne, kobiece ciało ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi