Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie ten film ani śmieszny, ani fajny. Żenada. Stado debili operujące sprzętem komputerowym zmontuje teraz co chcecie, natomiast dabing okraszony przekleństwami lepiej by zrobił pierwszy lepszy gimnazjalista. I co z tego wyjdzie zabawnego?

No bo to zwykli Szmaciarze byli.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

https://youtu.be/8RhqsKHBy9c

ZA JE BI STE

Jeden z niewielu kanalow robionych dla fun, z ladnymi rybami (ale bez palenia met), bez pozerstwa na mistrza wedkarstwa, bez żebro subów lajkow i bez lokowań produktow (moze poza leciwą Octavia Scout hehee) albo napedzania własnych sklepow.

I czesto wrzucaja filmy, jest co ogladac.

• Like 2

ZA JE BI STE

Jeden z niewielu kanalow robionych dla fun, z ladnymi rybami (ale bez palenia met), bez pozerstwa na mistrza wedkarstwa, bez żebro subów lajkow i bez lokowań produktow (moze poza leciwą Octavia Scout hehee) albo napedzania własnych sklepow.

I czesto wrzucaja filmy, jest co ogladac.

Właśnie o to chodzi, dla Rózgi i całej bandy wędkarstwo to dobra zabawa, nie ma rywalizacji, ładnych ubrań, kolorowych napisów, itp. dużo dystansu i naprawdę fajne ryby , bo potrafimy je łowić na różne sposoby.

Oczywiście wielu osobom nie będzie się podobać, ale cóż zrobić takie czasy.

• Like 2

Żona spotyka 8 marca męża z kwiatami na ulicy:
- To dla mnie?
- Nie...
- To dla kogo?!
- Dla sekretarki.
- Co?! Dla niej masz chamie kwiaty, a dla mnie ch**a!
- Chcesz się zamienić?

Gdy tylu ludzi pochwala to samo, wtedy łatwo jest dojść do wniosku: jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić!

Edytowane przez biturbo
  • Like 3

traktorzysta wujek Waldek z pomorskiego PGR-u postanowił, że przez tydzień spróbuje nie chlać

na piąty dzień zaczął sobie coś przypominać...

i przypomniał sobie, że nazywa się Waldemar Sadowski, jest doktorem nauk medycznych, wziętym kardiologiem z Warszawy

po prostu 12 lat temu w maju przyjechał na tutejsze jeziora na szczupaki...

;-)

• Like 19