Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Zwróćcie uwagę na pieszych- o zgrozo!

oglądałem bez zgrozy, pewna myśl mi do głowy za to przyszła.......przypomniał mi się cytat z "Kariery Nikodema Dyzmy'.......przepisy bronią przed popełnieniem błędu......hmmmm......a może jest tak, że gdy tych przepisów nie ma, gdy człowiekowi pozostawia się wolną wolę, to ten człowiek zaczyna być odpowiedzialny i sam z siebie unika błędów?

nie to, żebym chciał likwidować kodeks drogowy i sygnalizację świetlną w centrum Warszawy, to tylko pretekst do głębszych przemyśleń.....np. co do posiadania broni czy dbania o zdrowie.......niestety, większość populacji woli, aby to przepis, zakaz i nakaz bronił ich przed przestępcą czy chorobą......dobranoc :rolleyes:

Edytowane przez cristovo
  • Like 6

Zasłyszane w sklepie na podwarszawskiej wsi. W radio o koronie i odmianie brytyjskiej czy tam czilijskiej i komentarz 2 ludzi zza wschodniej granicy, ale coś tam zakumałem.

Kurła, ale tych ciemnonoskórych do Polski wali tutaj do Polski ! Mówi jeden.

No, ale naszych na pewno więcej bo widać i odmiany ukraińskiej nie ma ... ????

Puentuje drugi. Po czym głośne ha ha ha i po secie ????

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 3

Zwróćcie uwagę na pieszych- o zgrozo!

https://youtu.be/zIDGv8g5B5o

Skrzyzowanie w Addis Ababa, Etiopia :D  Mialem ta nieprzyjemnosc przechodzenia przez nie, przez dwa tygodnie, kilka razy dziennie  :rolleyes: 

Tam swiatla nawet byly na jednej z bocznych drog, tyle ze na zielonym mogles na maks dotrzec do srodka jezdni  :lol: 

Wrazenia niezapomniane  B)

• Like 8

Proponuję odstawić używki, przynajmniej niektóre  :lol:

W tym roku z czasu zimowego na letni przejdziemy dokładnie z soboty 27 marca na niedzielę 28 marca

O godzinie 2:00 powinniśmy przesunąć wskazówki na 3:00.

Edytowane przez Delbanka
  • Like 5

Przychodzi do KGB stary Izaak Goldberg i oświadcza, że chce paszport, bo ma zamiar wyemigrować. Oficer pyta się go:

- Co Wy?! Wytrzymaliście Stalina, Chruszczowa, Breżniewa, pierestrojkę i kryzys, a teraz, gdy nareszcie można odetchnąć spokojnie, to chcecie emigrować na stare lata?

- To z powodu homoseksualizmu.

- Przecież u was z tym nie ma problemu, żadnych skłonności nie macie!

- U mnie w porządku, ale widzę dokąd to zmierza. Za Stalina homoseksualistów rozstrzeliwali. Za Chruszczowa wsadzali do łagra. Za Breżniewa - przymusowo leczyli w psychuszce. Za Gorbaczowa przestali sobie nimi zawracać głowę, a potem homoseksualizm zrobił się modny. To ja chcę wyjechać, póki jeszce nie jest obowiązkowy.

• Like 17