biturbo Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 dowcip o snajperze;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Mistrz cierpliwości! Temat z innego forum wędkarskiego:"Spinninguje już od kilku lat bez ani jednego brania!" 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 https://streamable.com/i0p0vx?fbclid=IwAR29AoY1QNETkE2KA2ucIgNRhN9i0mVFI9Ywk0S2wNgx2qSuJeAMpw74Tlc 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Ja to chyba sprzedam łódkę, bo nie mogę się skupić na rybach: Zresztą z brzegu wcale nie było lepiej ????: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Strasznie im się linka, pomiędzy zwoje wcina! no po prostu nie da sie skutecznie ani rzucić ani przyciąć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Z Dystansem.[emoji3]Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 uwaga, prąd! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Lokalnie Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Myślę, że śmierdziało tej świni w środku i dlatego ryj wystawiła. Wejherowo jednak leży nie tak daleko od Białegostoku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Zanim trafi do wędzarki już będzie lekko pod dymiona .To się nazywa teraz wstępna obróbka mięsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Lokalnie <...>No nie gadaj... to nie fake?A potem się dziwią z kawałami o Wejherowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Myślę, że śmierdziało tej świni w środku i dlatego ryj wystawiła. Wejherowo jednak leży nie tak daleko od Białegostoku. hola hola, a Kolega coś ma do Białegostoku? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 No nie gadaj... to nie fake?A potem się dziwią z kawałami o Wejherowie Albo że Golf lub Passat to paszowóz. btwJanusze ze zdjęcia poszli jeszcze dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Akurat to jest fake, tablica ładnie nałożona, panorama raczej nie u nas, chyba że po tą swinię pojechali dość daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Akurat to jest fake, tablica ładnie nałożona, panorama raczej nie u nas, chyba że po tą swinię pojechali dość daleko.Masz rację. To zdjęcie z Bośni, a blachy oczywiście doklejone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Akurat to jest fake, tablica ładnie nałożona, panorama raczej nie u nas, chyba że po tą swinię pojechali dość daleko.Do Elbląga moze;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Zajechali po drodze do Gdyni ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) Do Elbląga moze;)Nie, z Elbląga jest coś innego. Przyszedł facet z krową do weterynarza i powiada:- Panie doktorze, ja już z tą moją Mućką nie mogę, co ja z nią mam, co jej byka przyprowadzę, to ona nic i nic, a ja cielaki bym chciał...Lekarz mówi:- Panie, przepiszę jej takie specjalne pigułki, na popęd, ale trzeba pilnować i dawać jej dwa razy dziennie, to na pewno pomoże...Chłopina wziął receptę, podziękował i poszedł...Za jakiś czas przychodzi znowu i mówi:- Panie doktorze, za cholerę nie pomogło, jak nie chciała tak nie chce...Lekarz tak się zastanawia i zastanawia i zastanawia i nagle mówi;- Panie! A ta pana krowa to nie jest przypadkiem z Elbląga?!- Ano jest!!! A skąd pan wiedziałeś?!- Widzisz pan, bo moja żona też jest z Elbląga... Kilka lat temu już wstawiłem, ale ten kawał zawsze daje radę Edytowane 26 Marca 2021 przez Gadget 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) Oprócz krowy z Elbląga są jeszcze: rodzina Merkel, pan ze zwierzynca, podobno Wojtek Cejrowski, Arnold Boczek, Klimuszko itd. itp Natomiast z okolic Gdyni i Rumi to większości śledzie i flądry, no i w połowie drogi polska rozlewnia coca coli ???? Edytowane 26 Marca 2021 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Co tu jeszcze dodać: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi