Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Miał facet ogromna papugę. Ogólnie jakaś taka przerośnięta. Dziób też za duży, a na dodatek zrósł się papudze na końcu i nie mogła jeść. Poszedł więc do weterynarza.

- Ooo.. to nie problem. Proszę jej spiłować dziób pilnikiem. Będzie w porządku.

Po kilku dniach spotykają się:

- No i jak papuga?

- Zdechła.

- Jak to? Przecież piłowanie pilnikiem dzioba to normalna i bezpieczna procedura.

- Ja myślę, że ona już w imadle zdechła...

• Like 10

Jak chcecie się pośmiać zobaczcie tą fotę :D:D realna aukcja!!!

https://allegro.pl/oferta/wedka-fenwick-bassclass-im6-graphite-bctc63-192cm-10162339388

Nie znacie się, nie ma się co śmiać. Ten pazur na górze uchwytu jest po to żeby się ręka na dolnik nie ześlizgnęła ????????

• Like 2

Nie ma się co śmiać, dzięki takiemu Panu Januszowi, kupiłem sg custom predator w cascie do 280g, którego używał na dorsze, z przykręconym kolowrotkiem jaxona w rozmiarze 1000... aukcja dotyczyła wedki, ale kołowrotek wysłał gratis :D cena była co najmniej dobra, wiec myslalem, że jakiś scam, ale aukcja na allegro i strata w razie czego niewielka, wiec zaryzykowałem. Pan wysłał wędkę zapakowana jakby wysylal jajko faberge, chyba z 20 minut rozpakowywałem kartony. Okazalo się, że wszystko w jak najlepszym porządku, wedka cala, nieporysowana, w bdb stanie. Czasem warto zaryzykować;)

Jedzie trędowaty tramwajem. Wchodzi kanar, podchodzi do niego:

- Bilet proszę.

Ten spanikowany zaczyna przetrząsać kieszenie. Odpada mu ręka. Przeprasza, podnosi ją i wyrzuca przez okno. Zdenerwowany, jeszcze gwałtowniej przeszukuje kieszenie. Odpada mu noga. Przeprasza, podnosi i wyrzuca przez okno. Już w kompletnej panice traci drugą nogę. Znowu za okno. Kanar przygląda mu się uważnie i mówi spokojnie:

- My tu gadu gadu..., a ja widzę, że pan mi powoli spierdziela...

- Pani nauczycielka na lekcji WF pyta się Jasia.
- Jasiu a Ty te nóżki masz tak krzywe od małego?

- Jasiu na to: Nie, od kolan.

Przychodzi lekarz do pacjenta i mówi:

- Mam dwie wiadomości dobrą i złą. Którą pierwszą?

- Złą.
- Musimy panu amputować obie nogi.

- A dobra?

- Sąsiad z łóżka obok chce kupić pana kapcie.

Mówi lekarz do pacjenta:

- A teraz ile palców?

A pacjent na to:

- Panie doktorze, nie tak wyobrażałem sobie badanie prostaty.

- Stary, jakbym się przespał z twoją żoną to bylibyśmy szwagry czy swaty?
- Bylibyśmy kwita.

Edytowane przez coma
  • Like 7