Gelor78 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 To musiała być polska zdrowa klacz-one potrafią wykończyć nie tylko niemieckiego ogiera A tak na marginesie - tylko pozazdrościć pięknej śmierci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 No ja z klaczą tete a tete zemrzeć bym nie chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 No ja z klaczą tete a tete zemrzeć bym nie chciał Nawet z czystej krwi arabką tzn arabską ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Miał facet ogromna papugę. Ogólnie jakaś taka przerośnięta. Dziób też za duży, a na dodatek zrósł się papudze na końcu i nie mogła jeść. Poszedł więc do weterynarza.- Ooo.. to nie problem. Proszę jej spiłować dziób pilnikiem. Będzie w porządku.Po kilku dniach spotykają się:- No i jak papuga?- Zdechła.- Jak to? Przecież piłowanie pilnikiem dzioba to normalna i bezpieczna procedura.- Ja myślę, że ona już w imadle zdechła... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ekran poluty, mega dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jak chcecie się pośmiać zobaczcie tą fotę :D realna aukcja!!! https://allegro.pl/oferta/wedka-fenwick-bassclass-im6-graphite-bctc63-192cm-10162339388 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 A może ktoś potrzebuje łódkę????https://www.olx.pl/oferta/lodz-wioslowa-1-2m-x-2-75m-do-remontu-po-abordazu-CID767-IDJhjEQ.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jak chcecie się pośmiać zobaczcie tą fotę :D realna aukcja!!! https://allegro.pl/oferta/wedka-fenwick-bassclass-im6-graphite-bctc63-192cm-10162339388Nie znacie się, nie ma się co śmiać. Ten pazur na górze uchwytu jest po to żeby się ręka na dolnik nie ześlizgnęła ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie ma się co śmiać, dzięki takiemu Panu Januszowi, kupiłem sg custom predator w cascie do 280g, którego używał na dorsze, z przykręconym kolowrotkiem jaxona w rozmiarze 1000... aukcja dotyczyła wedki, ale kołowrotek wysłał gratis cena była co najmniej dobra, wiec myslalem, że jakiś scam, ale aukcja na allegro i strata w razie czego niewielka, wiec zaryzykowałem. Pan wysłał wędkę zapakowana jakby wysylal jajko faberge, chyba z 20 minut rozpakowywałem kartony. Okazalo się, że wszystko w jak najlepszym porządku, wedka cala, nieporysowana, w bdb stanie. Czasem warto zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ale on miał na imię Janusz czy nazywasz go tak bo go wydymałeś ze względu na jego niewiedzę? Tak pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Czyli kupno czegoś na aukcji internetowej po cenie, za którą ktoś coś wystawia to wydymanie kogoś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie. Nazywanie kogoś Januszem z tego względu już jestbdeko słabe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie. Nazywanie kogoś Januszem z tego względu już jestbdeko słabe.Bez przesady. Kolega dobrze wyrażał się o sprzedającym. Nie widzę tu nic niegrzecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Tym bardziej, że owy Pan faktycznie mial na imię Janusz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Tym bardziej, że owy Pan faktycznie mial na imię Janusz ????No i się wszystko pozytywnie skończyło ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Chyba mam już dość....widzę cztery twarze! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 FB_IMG_1618005365782.jpgTylko na uszy patrzy się trzeźwym wzrokiem?! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Dla fanów Fanatyka tak jak by kontynuacja ... Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Archanioł 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Odcinek drugi .......... Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez vako 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Jedzie trędowaty tramwajem. Wchodzi kanar, podchodzi do niego: - Bilet proszę. Ten spanikowany zaczyna przetrząsać kieszenie. Odpada mu ręka. Przeprasza, podnosi ją i wyrzuca przez okno. Zdenerwowany, jeszcze gwałtowniej przeszukuje kieszenie. Odpada mu noga. Przeprasza, podnosi i wyrzuca przez okno. Już w kompletnej panice traci drugą nogę. Znowu za okno. Kanar przygląda mu się uważnie i mówi spokojnie: - My tu gadu gadu..., a ja widzę, że pan mi powoli spierdziela... - Pani nauczycielka na lekcji WF pyta się Jasia. - Jasiu a Ty te nóżki masz tak krzywe od małego?- Jasiu na to: Nie, od kolan. Przychodzi lekarz do pacjenta i mówi: - Mam dwie wiadomości dobrą i złą. Którą pierwszą? - Złą. - Musimy panu amputować obie nogi. - A dobra? - Sąsiad z łóżka obok chce kupić pana kapcie. Mówi lekarz do pacjenta: - A teraz ile palców? A pacjent na to: - Panie doktorze, nie tak wyobrażałem sobie badanie prostaty. - Stary, jakbym się przespał z twoją żoną to bylibyśmy szwagry czy swaty? - Bylibyśmy kwita. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez coma 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi