Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Sam opowiadał, że w USA jakiś znajomy lekarz zaproponował syntetyczne wstawki w nos, żeby mu krew nie leciała... Ale "dziennikarz" fakt faktem, zamieszał się

Ten reportaż już został dawno wyjaśniony, to lampa odbijająca się w telefonie a nie kreska

Promocja w lidlu.....

Kolegi mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jest to fejk. Generalnie, dziwię się, że co na najmnie 4 pokolenia od czasów Holokaustu, nadal bawią Cię takie manipulacje. Proponowałbym pooglądać coś czasami innego, jak tvpis i poczytać inne gazetki jak do rzeczy.

Bez urazy, jest to nie smaczne, nie stosowne i dalekie od poziomu, jaki powinien być prezentowany na JB

Amen!!!

• Like 1

w czasach, gdy skrzywdzeni Niemcy planują otwarcie Muzeum Emigracji (czyt. Wypędzonych), jednocześnie wciąż i wciąż znajdując powody, by nie upamiętnić polskich ofiar własnych zbrodni chociażby skromnym pomnikiem w Berlinie, trudno do końca być pewnym, czy została w nich jakaś historyczna refleksja.....co do ubrań, były jednak podobne aferki i nie były to fejki......także Lidl miał wpadkę, stąd zapewne pomysł, aby stworzyć taką podrasowaną promocyjną gazetkę......ona nie jest w sumie niesmacznym żartem, to raczej zarzut w kierunku niemieckiej sieciówki, forma oczywiście przerysowana i dość kontrowersyjna......to tylko w celach informacyjnych, słabe to miejsce dla tego typu rewelacji ze świata mody :ph34r:

https://www.radiozet.pl/Styl-zycia/Moda/Internauci-skrytykowali-koszule-Lidla-Kojarza-im-sie-z-obozem-koncentracyjnym

https://tvn24.pl/biznes/najnowsze/dziecieca-pizama-zary-nawiazuje-do-holocaustu-firma-wycofuje-odziez-ze-sklepow-ra462559-4446166

https://www.o2.pl/artykul/kontrowersyjna-koszula-w-znanej-sieciowce-tez-to-widzicie-6142701999658625a

• Like 3

Dziwią mnie troszkę takie fejki, to działania in plus dla lidla. Utrwalanie nazwy sieci. Młodzież ma w 4 literach, że ktoś 80 lat temu chodził w pasiakach, starzy uważają że lidl to świetny sklep. Ja po prostu tam nie kupuję, bo handlują gorszym szajsem niż stonka.

• Like 4

Ten reportaż już został dawno wyjaśniony, to lampa odbijająca się w telefonie a nie kreska

To znakiem tego fizyka, optyka czy inne, działały tam w specyficzny sposób. Lampa była na ścianie i pod takim kątem  nie miała prawa odbijać się w telefonie. Tak czy inaczej wywiad bardzo mocny...duży, durów przepraszam. :lol: :lol: :lol:

Kolegi mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jest to fejk. Generalnie, dziwię się, że co najmniej 4 pokolenia od czasów Holokaustu, nadal bawią Cię takie manipulacje. Proponowałbym pooglądać coś czasami innego, jak tvpis i poczytać inne gazetki jak do rzeczy.

Bez urazy, jest to nie smaczne, nie stosowne i dalekie od poziomu, jaki powinien być prezentowany na JB

Amen!!!

Cóż muszę cię rozczarować, nie bawią mnie takie żarciki z Lidla. Zważywszy że część mojej rodziny, w czasie gdy te ubrania były najbardziej modne, została siłą wywieziona do Niemiec aby sobie popracować.

PS. Nie oglądam telewizji. Dla fanów mediów opozycyjnych(jak i rządowych) to może być rzecz niepojęta z pogranicza magii i prestidigitatoryzmu, niepozwalająca ,,prawidłowo" funkcjonować, a jej brak czynić rozmaite dysfunkcje i spustoszenia w umyśle. Polecam wyjazd na tydzień tam gdzie nie ma zasięgu i telewizji.

• Like 7

Cóż muszę cię rozczarować, nie bawią mnie takie żarciki z Lidla. Zważywszy że część mojej rodziny, w czasie gdy te ubrania były najbardziej modne, została siłą wywieziona do Niemiec aby sobie popracować.

PS. Nie oglądam telewizji. Dla fanów mediów opozycyjnych(jak i rządowych) to może być rzecz niepojęta z pogranicza magii i prestidigitatoryzmu, niepozwalająca ,,prawidłowo" funkcjonować, a jej brak czynić rozmaite dysfunkcje i spustoszenia w umyśle. Polecam wyjazd na tydzień tam gdzie nie ma zasięgu i telewizji.

To po kiego grzyba zapodajesz takie goowno?

W tym strasznym Lidlu, łącznie z działem marketingowym, pracują Polacy. Dyrektorzy wszystkich szczebli, to też nie zaborcy z zachodu, tylko nasi rodacy.

A tak w ogóle to po co ja się ....

Pozdrawiam i w zasadzie to sory za czepialstwo.

• Like 3

Młodzież ma w 4 literach, że ktoś 80 lat temu chodził w pasiakach, starzy uważają że lidl to świetny sklep.

To akurat "zasługa" głównie tych "starych", a po części także tego co w szkołach. I właśnie dlatego lidl czy biedra potęgą, a Rodacy tam tylko pracują.

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 1

Pewna dama, dość sporej rubensowskiej postury zasłabła w łazience podczas kąpieli. Woła męża, żeby jej pomógł, ale chuderlawy był chłop i sobie nie poradził.

- Nie pozostaje nam nic innego kochanie jak zawołać pomoc - mówi wreszcie mąż.

- Jaka pomoc, kiedy goła jestem ? - drze się kobieta.

W odpowiedzi mąż przynosi z pokoju wielkie sombrero, przykrywa intymny fragment żony i dzwoni po pogotowie. Przyjeżdża dwóch ratowników. Jeden wchodzi do łazienki i zamyka za sobą drzwi. Po długiej chwili wychodzi i woła drugiego. Mąż korzystając z okazji chwyta pierwszego ratownika za rękę i pyta:

- Panie i jak będzie ?

- Niech Pan się nie martwi, żona z tego wyjdzie, ale ten Meksykanin jest nie do uratowania ...

Mąż wraca o 4-tej nad ranem do domu. Totalnie nabzdryngolony.

Żona z wałkiem od razu w drzwiach: o której to się wraca do domu !! ??

Mąż (bełkocząc): co wraca ? ! Ko wraca ? ! Po gitarę wpadłem ...

I coś dla miłośników sportów wszelakich.

Piękna zima, facet na nartach rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie bardzo szybko, za szybko ...

Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje i w tumanie śniegu wali w drzewo...

Kijki w jedną, narty w drugą, gość rozwalony, krew z nosa, ręce i nogi potłuczone, całe ciało obolałe ...

Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze i mówi:

- I h**, i tak lepiej niż w pracy ... :D

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 10

Na łące opodal krzaczka,

Mieszkała kaczka-dziwaczka,

Lecz zamiast trzymać się łąki

szukała dobrej szczepionki.

Raz poszła więc do tawerny:

"Dajcie mi fiolkę Moderny!"

Tuż obok była apteka,

"Poproszę Astra Zeneca!"