pszzz Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Sam opowiadał, że w USA jakiś znajomy lekarz zaproponował syntetyczne wstawki w nos, żeby mu krew nie leciała... Ale "dziennikarz" fakt faktem, zamieszał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Promocja w lidlu.....jeszcze brakuje grilla w kształcie krematorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Sam opowiadał, że w USA jakiś znajomy lekarz zaproponował syntetyczne wstawki w nos, żeby mu krew nie leciała... Ale "dziennikarz" fakt faktem, zamieszał sięTen reportaż już został dawno wyjaśniony, to lampa odbijająca się w telefonie a nie kreska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Promocja w lidlu.....Kolegi mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jest to fejk. Generalnie, dziwię się, że co na najmnie 4 pokolenia od czasów Holokaustu, nadal bawią Cię takie manipulacje. Proponowałbym pooglądać coś czasami innego, jak tvpis i poczytać inne gazetki jak do rzeczy.Bez urazy, jest to nie smaczne, nie stosowne i dalekie od poziomu, jaki powinien być prezentowany na JB Amen!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 w czasach, gdy skrzywdzeni Niemcy planują otwarcie Muzeum Emigracji (czyt. Wypędzonych), jednocześnie wciąż i wciąż znajdując powody, by nie upamiętnić polskich ofiar własnych zbrodni chociażby skromnym pomnikiem w Berlinie, trudno do końca być pewnym, czy została w nich jakaś historyczna refleksja.....co do ubrań, były jednak podobne aferki i nie były to fejki......także Lidl miał wpadkę, stąd zapewne pomysł, aby stworzyć taką podrasowaną promocyjną gazetkę......ona nie jest w sumie niesmacznym żartem, to raczej zarzut w kierunku niemieckiej sieciówki, forma oczywiście przerysowana i dość kontrowersyjna......to tylko w celach informacyjnych, słabe to miejsce dla tego typu rewelacji ze świata mody https://www.radiozet.pl/Styl-zycia/Moda/Internauci-skrytykowali-koszule-Lidla-Kojarza-im-sie-z-obozem-koncentracyjnymhttps://tvn24.pl/biznes/najnowsze/dziecieca-pizama-zary-nawiazuje-do-holocaustu-firma-wycofuje-odziez-ze-sklepow-ra462559-4446166https://www.o2.pl/artykul/kontrowersyjna-koszula-w-znanej-sieciowce-tez-to-widzicie-6142701999658625a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Dziwią mnie troszkę takie fejki, to działania in plus dla lidla. Utrwalanie nazwy sieci. Młodzież ma w 4 literach, że ktoś 80 lat temu chodził w pasiakach, starzy uważają że lidl to świetny sklep. Ja po prostu tam nie kupuję, bo handlują gorszym szajsem niż stonka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ciąg dalszy Fanatyka... Ktoś pisał o hodowli robaków: I zarybieniach PZW i tym na co idą nasze składki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ten reportaż już został dawno wyjaśniony, to lampa odbijająca się w telefonie a nie kreskaTo znakiem tego fizyka, optyka czy inne, działały tam w specyficzny sposób. Lampa była na ścianie i pod takim kątem nie miała prawa odbijać się w telefonie. Tak czy inaczej wywiad bardzo mocny...duży, durów przepraszam. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Kolegi mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jest to fejk. Generalnie, dziwię się, że co najmniej 4 pokolenia od czasów Holokaustu, nadal bawią Cię takie manipulacje. Proponowałbym pooglądać coś czasami innego, jak tvpis i poczytać inne gazetki jak do rzeczy.Bez urazy, jest to nie smaczne, nie stosowne i dalekie od poziomu, jaki powinien być prezentowany na JB Amen!!!Cóż muszę cię rozczarować, nie bawią mnie takie żarciki z Lidla. Zważywszy że część mojej rodziny, w czasie gdy te ubrania były najbardziej modne, została siłą wywieziona do Niemiec aby sobie popracować. PS. Nie oglądam telewizji. Dla fanów mediów opozycyjnych(jak i rządowych) to może być rzecz niepojęta z pogranicza magii i prestidigitatoryzmu, niepozwalająca ,,prawidłowo" funkcjonować, a jej brak czynić rozmaite dysfunkcje i spustoszenia w umyśle. Polecam wyjazd na tydzień tam gdzie nie ma zasięgu i telewizji. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Cóż muszę cię rozczarować, nie bawią mnie takie żarciki z Lidla. Zważywszy że część mojej rodziny, w czasie gdy te ubrania były najbardziej modne, została siłą wywieziona do Niemiec aby sobie popracować. PS. Nie oglądam telewizji. Dla fanów mediów opozycyjnych(jak i rządowych) to może być rzecz niepojęta z pogranicza magii i prestidigitatoryzmu, niepozwalająca ,,prawidłowo" funkcjonować, a jej brak czynić rozmaite dysfunkcje i spustoszenia w umyśle. Polecam wyjazd na tydzień tam gdzie nie ma zasięgu i telewizji.To po kiego grzyba zapodajesz takie goowno? W tym strasznym Lidlu, łącznie z działem marketingowym, pracują Polacy. Dyrektorzy wszystkich szczebli, to też nie zaborcy z zachodu, tylko nasi rodacy. A tak w ogóle to po co ja się .... Pozdrawiam i w zasadzie to sory za czepialstwo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 To po kiego grzyba zapodajesz takie goowno?By właściciele przybytku pamiętali co mogą i gdzie jest ich miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Młodzież ma w 4 literach, że ktoś 80 lat temu chodził w pasiakach, starzy uważają że lidl to świetny sklep. To akurat "zasługa" głównie tych "starych", a po części także tego co w szkołach. I właśnie dlatego lidl czy biedra potęgą, a Rodacy tam tylko pracują. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Pewna dama, dość sporej rubensowskiej postury zasłabła w łazience podczas kąpieli. Woła męża, żeby jej pomógł, ale chuderlawy był chłop i sobie nie poradził.- Nie pozostaje nam nic innego kochanie jak zawołać pomoc - mówi wreszcie mąż.- Jaka pomoc, kiedy goła jestem ? - drze się kobieta.W odpowiedzi mąż przynosi z pokoju wielkie sombrero, przykrywa intymny fragment żony i dzwoni po pogotowie. Przyjeżdża dwóch ratowników. Jeden wchodzi do łazienki i zamyka za sobą drzwi. Po długiej chwili wychodzi i woła drugiego. Mąż korzystając z okazji chwyta pierwszego ratownika za rękę i pyta:- Panie i jak będzie ?- Niech Pan się nie martwi, żona z tego wyjdzie, ale ten Meksykanin jest nie do uratowania ... Mąż wraca o 4-tej nad ranem do domu. Totalnie nabzdryngolony.Żona z wałkiem od razu w drzwiach: o której to się wraca do domu !! ??Mąż (bełkocząc): co wraca ? ! Ko wraca ? ! Po gitarę wpadłem ... I coś dla miłośników sportów wszelakich. Piękna zima, facet na nartach rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie bardzo szybko, za szybko ...Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje i w tumanie śniegu wali w drzewo...Kijki w jedną, narty w drugą, gość rozwalony, krew z nosa, ręce i nogi potłuczone, całe ciało obolałe ...Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze i mówi:- I h**, i tak lepiej niż w pracy ... Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Też bym chciał spokój osiągnąć...i 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Na łące opodal krzaczka,Mieszkała kaczka-dziwaczka,Lecz zamiast trzymać się łąkiszukała dobrej szczepionki.Raz poszła więc do tawerny:"Dajcie mi fiolkę Moderny!"Tuż obok była apteka,"Poproszę Astra Zeneca!"Udała się do dilera:"Chciałabym dawkę Pfizera!"a potem, nienasycona:"Gdzie tu dostanę Johnsona?"W kącie za starym śmietnikiemktoś ją ostrzyknął Sputnikiem.Martwiły się inne kaczki:"Co będzie z takiej dziwaczki?"Aż nagle znalazł się kupiec:"Na obiad można ją upiec!"Pan kucharz kaczkę staranniePiekł, jak należy, w brytfannie.Lecz zdębiał, obiad podając, bo z kaczki zrobił się zając -miał Wi-Fi, czip i walonki...Takie to były szczepionki! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Sezon rowerowy otwarty 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 https://m.facebook.com/100004977648000/posts/1911574025685167/?sfnsn=wa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 żona pyta męża:- kochanie, słyszałam takie powiedzenie, że mężczyzna musi być tylko trochę ładniejszy od małpy, co ty na to?- no tak, zwłaszcza od tej, z którą żyje;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Alexspin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Brak tylko fotoradaru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 I ścieżki rowerowej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 I TIR'ówki Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 I poboru opłat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi