drag Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 i starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Starczy to jest uwiąd ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Liczyć już nie było potrzeba:https://www.facebook.com/chandler.howell.963/videos/468032827781521 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 i starczyi młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) <...> Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Jano 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Kobieta, która wie wszystko to wiedźma . Kobieta, która nie wie nic to niewiasta. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 podczas seksu pada pytanie:- i co? potem oderwiesz mi głowę i mnie zjesz?- nie... tak robią tylko samice;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) A się pomyliłem Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 podczas seksu pada pytanie:- i co? potem oderwiesz mi głowę i mnie zjesz?- nie... tak robią tylko samice;-) ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jaka jest różnica między czarodziejką a czarownicą? Jakieś 20 lat 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jaka jest różnica między czarodziejką a czarownicą? Jakieś 20 lat Chyba niewiastą a czarownicą. Czarodziejki to znam ale mają doświadczenie w czarowaniu i to nabywa się z wiekiem. I nie mają 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Z niejednego pieca chleb jeść trzeba żeby poczuć jak życie smakuje...Poczucie humoru mamy inne i pesel pewnie też. Traktuj mnie jak powietrze i po bólu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Biturbo, nie napisałeś jeszcze 5 stopnia.Ja, to mogę w domu wszystko, żona codziennie do mnie na kolanach przychodzi, gdy próbuje mnie wygonić spod stołu. Po za tym mogę sprzątać i gotować do woli, a ostatnio na imieniny dostałem patelnię i komplet ściereczek.Twoje dowcipy, ok, ale post pod emotkami Boba świadczy o tym, że w okolicy jest tylko jeden piec, dodatkowo potrafi Cię często zaatakować gdy mu ciśnienie podskoczy.Traktuj mnie jak powietrze i po bólu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Majówka zbliża się wielkimi krokami: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Młody żonkoś rozwiódł się po roku małżeństwa. Dziadek - wzorowy mąż z ponadpięćdziesięcioletnim stażem - bierze go na stronę na poważną rozmowę:- Posłuchaj mnie, wnuku. Kazań ci prawić nie zamierzam. Chcę wiedzieć tylko jedno: jak ci się to udało? Od pięćdziesięciu lat nie jestem w stanie wymyślić nic, co by skłoniło tę cholerę do wyprowadzenia się ode mnie...-------------------Mędrzec - człowiek, który zawsze wie, co można zrobić.Specjalista - człowiek, który zawsze wie, czego nie wolno zrobić.Mistrz - człowiek, który wie, co trzeba zrobić i komu zlecić rozwiązanie problemu: mędrcowi, specjaliście, czy też może sam się rozwiąże.-------------------Kiedy kobieta milczy, to człowiek by jej słuchał i słuchał...-------------------- Cześć, stary, słyszałem, że się ożeniłeś.- No, ożeniłem się.- To musisz być szczęśliwy?- No, muszę…--------------------Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem.--------------------Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet.-------------------Żonę trzeba krótko trzymać! Rok, najwyżej dwa.-------------------Przychodzi facet do domu po pracy i chce coś zjeść.- Otworzyć Ci puszkę? - pyta żona.- Cipuszkę później, najpierw daj jeść. Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Alexspin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Wpada zdyszany chłop do baru i od progu- Barman dawaj 50 zanim się zacznie.Barman polewa mu 50.Chłop wypija na szybkiego i znowu.- Barman dawaj 50 zanim się zacznie. Barman znowu szybko polewa.Sytuacja powtarza się kilka razy aż w końcu barman pyta. - Panie a masz pan jak zapłacić?- No i się k.... zaczęło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Majówka zbliża się wielkimi krokami: trochę mnie przerażają te reklamy......na mieście coraz więcej wypożyczalnych udogodnień, rowery, hulajnogi, skutery, samochody...... z drugiej strony tu i tam, całkiem w mainstreamie, pojawiają się hasła typu 'własność to kradzież'.....a może i 'zbrodnia'.....źle to wróży, trzeba uważać z tymi fajnymi ofertami, jest drugie, trzecie i kolejne dna Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 trochę mnie przerażają te reklamy......na mieście coraz więcej wypożyczalnych udogodnień, rowery, hulajnogi, skutery, samochody...... z drugiej strony tu i tam, całkiem w mainstreamie, pojawiają się hasła typu 'własność to kradzież'.....a może i 'zbrodnia'.....źle to wróży, trzeba uważać z tymi fajnymi ofertami, jest drugie, trzecie i kolejne dna Kolejnego dna już nie ma. Muł grubą warstwą został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Raczej niesmieszne ale nie ma sensu zakladac osobnego tematu: https://sportowefakty.wp.pl/mma/935117/ryby-w-reklamowce-taka-reakcja-pod-filmem-mameda-chalidowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Tekst pojawiał się już parę razy, film znalazłem tydzień temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi