Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Biturbo, nie napisałeś jeszcze 5 stopnia.

Ja, to mogę w domu wszystko, żona codziennie do mnie na kolanach przychodzi, gdy próbuje mnie wygonić spod stołu. Po za tym mogę sprzątać i gotować do woli, a ostatnio na imieniny dostałem patelnię i komplet ściereczek.

Twoje dowcipy, ok, ale post pod emotkami Boba świadczy o tym, że w okolicy jest tylko jeden piec, dodatkowo potrafi Cię często zaatakować gdy mu ciśnienie podskoczy.

Traktuj mnie jak powietrze i po bólu.

• Like 3

Młody żonkoś rozwiódł się po roku małżeństwa. Dziadek - wzorowy mąż z ponadpięćdziesięcioletnim stażem - bierze go na stronę na poważną rozmowę:
- Posłuchaj mnie, wnuku. Kazań ci prawić nie zamierzam. Chcę wiedzieć tylko jedno: jak ci się to udało? Od pięćdziesięciu lat nie jestem w stanie wymyślić nic, co by skłoniło tę cholerę do wyprowadzenia się ode mnie...

-------------------

Mędrzec - człowiek, który zawsze wie, co można zrobić.
Specjalista - człowiek, który zawsze wie, czego nie wolno zrobić.
Mistrz - człowiek, który wie, co trzeba zrobić i komu zlecić rozwiązanie problemu: mędrcowi, specjaliście, czy też może sam się rozwiąże.

-------------------

Kiedy kobieta milczy, to człowiek by jej słuchał i słuchał...

-------------------

- Cześć, stary, słyszałem, że się ożeniłeś.
- No, ożeniłem się.
- To musisz być szczęśliwy?
- No, muszę…

--------------------

Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem.

--------------------

Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet.

-------------------

Żonę trzeba krótko trzymać! Rok, najwyżej dwa.

-------------------

Przychodzi facet do domu po pracy i chce coś zjeść.
- Otworzyć Ci puszkę? - pyta żona.
- Cipuszkę później, najpierw daj jeść.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 10

Wpada zdyszany chłop do baru i od progu

- Barman dawaj 50 zanim się zacznie.

Barman polewa mu 50.

Chłop wypija na szybkiego i znowu.

- Barman dawaj 50 zanim się zacznie.

Barman znowu szybko polewa.

Sytuacja powtarza się kilka razy aż w końcu barman pyta.

- Panie a masz pan jak zapłacić?

- No i się k.... zaczęło.

• Like 4

Majówka zbliża się wielkimi krokami:

trochę mnie przerażają te reklamy......na mieście coraz więcej wypożyczalnych udogodnień, rowery, hulajnogi, skutery, samochody...... z drugiej strony tu i tam, całkiem w mainstreamie, pojawiają się hasła typu 'własność to kradzież'.....a może i 'zbrodnia'.....źle to wróży, trzeba uważać z tymi fajnymi ofertami, jest drugie, trzecie i kolejne dna :ph34r:

Edytowane przez cristovo
  • Like 3

trochę mnie przerażają te reklamy......na mieście coraz więcej wypożyczalnych udogodnień, rowery, hulajnogi, skutery, samochody...... z drugiej strony tu i tam, całkiem w mainstreamie, pojawiają się hasła typu 'własność to kradzież'.....a może i 'zbrodnia'.....źle to wróży, trzeba uważać z tymi fajnymi ofertami, jest drugie, trzecie i kolejne dna :ph34r:

Kolejnego dna już nie ma. Muł grubą warstwą został.