Artech Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 https://filmiki.tv/seba-kontra-janusz-na-rybach-ostra-akcja_14040 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Co w tym śmiesznego? Że krzywdę zrobił dziadkowi? Faktycznie bohater... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 "Magiczna sztuczka"siedzi dwóch kumpli przy wódeczcejeden mówi:- słuchaj, znam magiczną sztuczkę- dawaj, pokazuj- patrz mi uważnie na palce: zaraz zrobię głośne pstryk- no i?- zrobię pstryk palcami, a ty w jednej sekundzie zapomnisz, że byłeś gejem- ja nigdy nie byłem gejem!;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) ... Edytowane 21 Maja 2021 przez MARIUSZ 69 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Sarnie żniwo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Sarnie żniwo https://www.youtube.com/watch?v=c9NZYCKjfxoStrasznie lubię te ich opary absurdu [emoji3] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygy Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=qQdWVWP63GsTak jest, jak kupisz patent za flaszkę Edytowane 23 Maja 2021 przez zygy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Blondynka na rynku robi zakupy, podchodzi do straganu:- proszę pana co to jest?- jabłka,- to proszę kilogram, ale każde proszę zapakować mi oddzielnie, a co to jest?- jajka,- to proszę kilogram, ale każde proszę zapakować mi oddzielnie, a co to jest?- orzechy włoskie,- to proszę kilogram, ale każdy proszę zapakować mi oddzielnie, a co to jest?- mak, ale q*wa NIE JEST NA SPRZEDAŻ! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Sezon sandaczowy zbliża się wielkimi krokami... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 pyta koleżanka koleżankę- i co tam u ciebie?- no super, mam nowego chłopaka- a długo już jesteście razem?- nie bardzo, na razie dwa razy.................................................kolega poszedł pierwszy raz do burdelurano kumple pytają, jak było- no fajnie, ale dziwka w czasie seksu ze mną zmarła- o kur..a, i co było dalej?- nic, druga godzina bezpłatnie;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Autentyk : Rozmawiają 3 koleżanki .-słyszałam że twój mąż wrócił z Anglii.-tak wczoraj wieczorem przyjechał-i co i co ?-nic, zrobiłam mu porządnego loda i poszedł spać.-.....???? loda ?? w zimie ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Sorry, nie ten dział. Edytowane 27 Maja 2021 przez Roofercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) . Edytowane 27 Maja 2021 przez Roofercat 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Chyba pomyliłeś dział. To jest żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Zajebisty obrazek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 .Zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Z tym że wcześniej był film z ogluszaniem ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Z tym że wcześniej był film z ogluszaniem rybNo okej. To tego nie widziałem. Kubuś Puchatek jak najbardziej ok [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Z tym że wcześniej był film z ogluszaniem rybDo tego służy przycisk "cytuj" i wtedy wiadomo do czego się odnosisz. Edytowane 28 Maja 2021 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Do tego służy przycisk "cytuj" i wtedy wiadomo do czego się odnosisz. ...z tym, że jednak nie cytujemy zdjęć / filmów / grafiki Edytowane 28 Maja 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) ...z tym, że jednak nie cytujemy zdjęć / filmów / grafiki zgoda, ale wielokrotnie cytowałem posty ze zdjęciami lub filmami, i w cytacie pojawiały się tylko ich tytuły/adresy i wiadomo było o co chodzi. Edytowane 28 Maja 2021 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Nie ma o co się spierać, zniknęło i ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi