chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=Qi-51ZZsI0k 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygy Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Tego chyba też nie było: Fanatyk: Król Bałtyku - Unboxing - YouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 taaak... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 (edytowane) W ubiegły poniedziełek, gdzieś daleko Interkom (cichutko) bzzz, bzzzTak !Przyszedł Towarzysz GenerałNiech wejdziePuk PukWejść !Melduję się Panie PrezydencieSiadajcie Towarzyszu Genrale.Dziekuję Panie PrezydencieSłszałem że byliście na urlopie, rybki sobie łowiliście ?Tak jest Panie Prezydencie, Mamy ośrodek na Pólnocy Zapraszamy jakby Pan Prezydent miał czas.Nie lubie tego ! Ci od marketingu proszą czasem bym pozował z wędka i jakimś oślizgłym szczupakiem. Bzdury. Nie po to was wezwałem. Wiecie jak lubię St, Pestersburg. Piękne miasto. Za parę dni graja tam te Polaczki ze Szwecja zdaje się. Niechce by wygrali w tym mieście. Wiecie co trzeba zrobić ?Tak jest Panie prezydencie !Dobrze, tylko ostrożnie, żeby jakijś obsuwy nie było, jak z tym duńczykiem. Co się stało?Młody trochę mu przedawkował, chciał się wykazać. Zwolniłiliśmy go ze słuzbyDo cywila ?Skąd Panie prezydencie, jeszcze by gdzie co chlapął. Zwolniliśmy go definitywnieDobrze, ale powtarzam delikatnie. Już z tymi Słowakami było zbyt ostro jak mi mówiono.. Ot,, tak na pierwszą połowę by starczyłoTak jest Panie PrezydencieMożecie odejśćOdmeldowuję się Panie prezydencie Edytowane 24 Czerwca 2021 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 A po Słowacji się rozpędzili i zaatakowali maile naszych ukochanych polityków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (...)Test tym razem Yamy.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 https://demotywatory.pl/5078923/Nie-wiem-co-dzis-wybrac--Kobieta-vs-Mezczyzna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dobre i jakże prawdziwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Sezon ogórkowy rozpoczęty https://wydarzenia.interia.pl/swiat/news-sum-mial-w-paszczy-zolwia-zwierzeta-nie-przezyly,nId,5327345 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) pewnie było z siedem razy, ale co tam..... a to też zabawne: Edytowane 1 Lipca 2021 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Żona do męża:- Kochanie! Zjesz dzisiaj kanapkę ze swoim ulubionym pasztetem?- Nie, dzisiaj zjem sam w pokoju. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 na brzegu jeziora niedaleko od siebie siedzą sobie i wędkują dziadek i młody facet. Dziadek ciągnie płoć za płocią a młody nic. Po jakimś czasie zirytowany młody pyta - dziadku, a na co ty łowisz że biorą ci i biorą? Na białe robaki odpowiada dziadek. O chol..a, mówi młody - ja mam czerwone. Kolejny dzień, sytuacja identyczna - czyli dziadek łowi, młody nie łowi. Pyta w końcu młody - a na co dzisiaj dziadku łowisz że tobie biorą a mi nie - na czerwone odpowiada dziadek. Młody się wkurzył bo miał akurat białe robaki. W końcu pyta - a skąd dziadku wiesz kiedy masz łowić na białe robaki a kiedy na czerwone, na co dziadek odpowiada - jeżeli wstaje rano i fiut lezy mi na lewą stronę to łowię na białe a jeżeli na prawą to na czerwone. Na to młody pyta - a jezeli stoi to co wtedy? na to dziadek - jezeli stoi to ja nie marnuję czasu na ryby 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 @zMazur, to cholera teraz wiem dlaczego ja w tym sezonie byłem tylko raz na rybach, ale za cholerę nie wiem dlaczego łapałem na rosówki. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Trzech panów w łódce... https://joemonster.org/filmy/111847/Trzech_panow_w_lodce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Na całe szczęście, że mądry pies został na brzegu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 - Naukowcy odkryli, że weganie żyją o 15% dłużej.- Niż reszta?- Niż przypuszczano 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi