Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

W ubiegły poniedziełek, gdzieś daleko

Interkom (cichutko) bzzz, bzzz

• Tak !

• Przyszedł Towarzysz Generał

• Niech wejdzie

Puk Puk

• Wejść !

• Melduję się Panie Prezydencie

• Siadajcie Towarzyszu Genrale.

• Dziekuję Panie Prezydencie

• Słszałem że byliście na urlopie, rybki sobie łowiliście ?

• Tak jest Panie Prezydencie, Mamy ośrodek na Pólnocy Zapraszamy jakby Pan Prezydent miał czas.

• Nie lubie tego ! Ci od marketingu proszą czasem bym pozował z wędka i jakimś oślizgłym szczupakiem. Bzdury. Nie po to was wezwałem. Wiecie jak lubię St, Pestersburg. Piękne miasto. Za parę dni graja tam te Polaczki ze Szwecja zdaje się. Niechce by wygrali w tym mieście. Wiecie co trzeba zrobić ?

• Tak jest Panie prezydencie !

• Dobrze, tylko ostrożnie, żeby jakijś obsuwy nie było, jak z tym duńczykiem. Co się stało?

• Młody trochę mu przedawkował, chciał się wykazać. Zwolniłiliśmy go ze słuzby

• Do cywila ?

• Skąd Panie prezydencie, jeszcze by gdzie co chlapął. Zwolniliśmy go definitywnie

• Dobrze, ale powtarzam delikatnie. Już z tymi Słowakami było zbyt ostro jak mi mówiono.. Ot,, tak na pierwszą połowę by starczyło

• Tak jest Panie Prezydencie

• Możecie odejść

• Odmeldowuję się Panie prezydencie

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 5

na brzegu jeziora niedaleko od siebie siedzą sobie i wędkują dziadek i młody facet. Dziadek ciągnie płoć za płocią a młody nic. Po jakimś czasie zirytowany młody pyta - dziadku, a na co ty łowisz że biorą ci i biorą? Na białe robaki odpowiada dziadek. O chol..a, mówi młody - ja mam czerwone. Kolejny dzień, sytuacja identyczna - czyli dziadek łowi, młody nie łowi. Pyta w końcu młody - a na co dzisiaj dziadku łowisz że tobie biorą a mi nie - na czerwone odpowiada dziadek. Młody się wkurzył bo miał akurat białe robaki. W końcu pyta - a skąd dziadku wiesz kiedy masz łowić na białe robaki a kiedy na czerwone, na co dziadek odpowiada - jeżeli wstaje rano i fiut lezy mi na lewą stronę to łowię na białe a jeżeli na prawą to na czerwone. Na to młody pyta - a jezeli stoi to co wtedy? na to dziadek - jezeli stoi to ja nie marnuję czasu na ryby

• Like 8