SID Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) Trzech panów w łódce... https://joemonster.org/filmy/111847/Trzech_panow_w_lSławny jest również pan łowiący z beczki na Bugu. Po obejrzeniu tego "spektaklu" pozostało mi tylko usunąć subskrypcję (biedne dzieci, które po obejrzeniu tak głupiego pomysłu skłonne są zrozumieć, że tak można). Edytowane 3 Lipca 2021 przez SID 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Dla lekarza dobrze, kiedy jesteś chory.Dla adwokata dobrze, kiedy wpadłeś w tarapaty.Policja jest zadowolona, kiedy dzięki Tobie może sobie poprawić statystyki.Mechanik się cieszy, jak Ci samochód padnie.I tylko złodziej życzy Ci bogactwa i dobrobytu. Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku:- trumpen fertig?- ja, fertig.- puzonen fertig?- jahwol!- zymbalisten fertig?- naturlich, fertig!- also... ein, zwei, drei... Boże, coś Polskę... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Hmmm..... żaden ze mnie Ślązak choć do 19 roku życia mieszkałem w Bytomiu i powiem Ci, że ten dowcip jest kretyński. PS. Dzisiaj jest setna rocznica zakończenia III Powstania Śląskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Hmmm..... żaden ze mnie Ślązak choć do 19 roku życia mieszkałem w Bytomiu i powiem Ci, że ten dowcip jest kretyński. PS. Dzisiaj jest setna rocznica zakończenia III Powstania Śląskiego.Ja też nie Ślązak a dowcip jest ok i nie świadczy o jakimś lekceważeniu .Moja żona jest ze Śląska i w tamtym regionie tak mówią .Mieszają Polski z Niemieckim i sami się z tego śmieją.Trochę luzu .Nie chciałem też nikogo obrazić a o Powstaniu nie pamiętałem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 OK. Powinienem napisać średni zamiast kretyński. Mówią gwarą, a w tym dowcipie nie ma ni grama šlonskiej godki. Ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Jak by było gwarą to bym pewnie nic nie kumał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 przeróbka starego kawału - dziadku, dziadku! Chińczyki w kosmos poleciały!!!- wszystkie?- nie, czterech- to co mi dupę zawracasz... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 - Skąd dowiedziałeś się, że żona cię zdradza?- Wróciłem wcześniej do domu od kochanki, bo usłyszałem w pracy dobry kawał. Jak jej opowiedziałem, to ten debil w szafie zaczął się śmiać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Przychodzi baba do lekarza:- Panie doktorze mój mąż krzyczy przy stosunku.- A to pani przeszkadza?- No tak bo mnie to budzi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 mężatka mówi do przyjaciółki - wiesz - rozwodzę się z mężem. A z czyjej winy rozwód - pyta przyjaciółka. Jak z czyjej - odpowiada mężatka - oczywiście że z winy męża, po prostu o dwie godziny za wcześnie wrócił do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 OK. Powinienem napisać średni zamiast kretyński. Mówią gwarą, a w tym dowcipie nie ma ni grama šlonskiej godki. Ot i tyle.Może to Śląsk opolski, tu jest to prawdopodobne [emoji12] Gwara śląska to najtrudniejszy język.Pisze się „wątrobianka” a czyta „leberwurst” 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 https://m.demotywatory.pl/5080676https://m.demotywatory.pl/5080664https://m.demotywatory.pl/5080670 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Edytowane 8 Lipca 2021 przez Alexspin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Koty, koty, koty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Czemu koty, a nie brudne ucho? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Każdy wybiera wedle własnego gustu i poczucia humoru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Przychodzi Maniuś do domu:- Mamo, żenię się!- Jak ona ma na imię?- Roman.- Maniuś, Roman to przecież chłopiec!- K*rwa, coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Romuś kończy czterdzieści lat, a wszyscy w kółko chłopiec i chłopiec...! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 https://m.demotywatory.pl/5080842 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 ... i mnie bawi za każdym razem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) <...>nie, po prostu nie Edytowane 10 Lipca 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi