Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Spotykają się baaaaaardzo starzy przyjaciele

- co tam u ciebie Stasiu?

- wiesz, chyba Krysia, no moja żona umarła?

- jak to CHYBA?!

- no, bo niby sex taki sam, ale w mieszkaniu jakby mniej posprzątane

Mój zmarły dawno temu dziadek alkoholik też miał kumpla Stasia. Zawszę go pytał na przywitanie:

-Jak tam żyjesz Stasiu?

- Dobrze.

- A co to za życie na trzeźwego.

Tak mi się przypomniało z dzieciństwa ????????????

• Like 5

Lata 80-te ubiegłego wieku.Do sklepu przywieźli towar,od razu zrobiła się kolejka na kilkadziesiąt osób.Przed gościem facet przeskakuje z nogi na nogę;

-Gość z tyłu pyta,co się stało,że Pan tak podskakujesz?

-Facet odpowiada,że chce mu się lać.

-Gość mówi,to lej Pan w kieszeń temu z przodu.

-Facet a nie poczuje?

-Gość a Pan poczuł.

• Like 1

siedział sobie orzeł na samej krawędzi kilkusetmetrowego urwiska, w pewnym momencie odbił się od krawędzi i zaczął pikować głową w dół ze złożonymi skrzydłami ale nad samym dnem rozkładał skrzydła i wznosił się do góry. Bardzo mu się spodobała taka zabawa wiec powtarzał to pikowanie co jakiś czas. Spostrzegł to sokół, podleciał i pyta orła - orzeł a co ty właściwie robisz? Orzeł na to - a nic - po prostu się fazuję, świetna sprawa i jaka frajda. Pyta sokół - a czy mógłbym się tak fazować razem z tobą? Oczywiście że tak - odpowiedział orzeł. I od tej pory orzeł razem z sokołem odbijali się od krawędzi i pikowali kilkaset metrów do dna wąwozu a nad dnem rozkładali skrzydła i wracali na krawędź. Zobaczył to niedźwiedź, podszedł i pyta - hej chłopaki a co wy robicie? Fazujemy się odparli orzeł z sokołem. A mogę się fazować z wami - No pewnie odpowiedziały mu ptaki. Usiedli wiec we trójkę na krawędzi, odbili się i pikują głowami w dół do dna.  W którymś momencie orzeł mówi do niedźwiedzia - tylko pamiętaj żeby nad dnem rozłożyć skrzydła, na co niedźwiedź odpowiada - ale ja nie mam skrzydeł - na co ptaki odpowiedziały - o kurczę, ale faza

• Like 5

Dom Wariatów.

Do pracującego w warzywniaku pracownika domu,podchodzi facet i się pyta;

-Co Pan robi?

-Pracownik odpowiada,że posypuje truskawki nawozem.

Następnego dnia znowu podchodzi ten sam Facet i pyta pracownika co robi?

Sytuacja powtarza się kilka dni,pracownik nie wytrzymał "ciśnienia"

Przy następnym pytaniu;

-Co Pan robi?

Pracownik odpowiada,

-Posypuje truskawki gównem.

Facet spojrzał na pracownika warzywniaka i rzekł.

-No ja to pierd...ty jestem,ale ja truskawki posypuje cukrem.

• Like 2