Pawgas Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Śmieszne ale chyba raczej bardziej straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Kobita o mało na serce nie padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Przerażająca ciasnota umysłowa byłaby powodem zgonu a nie serce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Rozmawiają dwie sąsiadki na wsi:- A co to kumo dostała wasza wnuczka od tego Włocha, co go poderwała?- Powiada, że syfilis.- A co to jest?- No nie wiem, ale chyba większe od mercedesa.- Jak to?- Bo mi powiedziała, że na tym to się cała wieś przejedzie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) uwaga! tylko dla wędkarzy o naprawdę mocnych nerwach!!! PS Jano, dziękuję!!! Edytowane 10 Lipca 2021 przez cristovo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Przychodzi facet do lekarza:-Panie doktorze,po stosunku z żoną w uszach słyszę gwizdy.-Lekarz,ile ma Pan lat?-Facet,75.-Lekarz,to co Pan chciałby słyszeć brawa? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Spotykają się baaaaaardzo starzy przyjaciele- co tam u ciebie Stasiu?- wiesz, chyba Krysia, no moja żona umarła?- jak to CHYBA?!- no, bo niby sex taki sam, ale w mieszkaniu jakby mniej posprzątane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Spotykają się baaaaaardzo starzy przyjaciele- co tam u ciebie Stasiu?- wiesz, chyba Krysia, no moja żona umarła?- jak to CHYBA?!- no, bo niby sex taki sam, ale w mieszkaniu jakby mniej posprzątaneMój zmarły dawno temu dziadek alkoholik też miał kumpla Stasia. Zawszę go pytał na przywitanie:-Jak tam żyjesz Stasiu? - Dobrze. - A co to za życie na trzeźwego. Tak mi się przypomniało z dzieciństwa ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 stoi pijany facet na chodniku i sika na płot. Obok przechodziła kobieta, spojrzała i skomentowała: ale bydlę, na co pijany facet odpowiada: niech się pani nie boi - mocno go trzymam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Chyba oglądałeś film Pitbull ???? ale okoliczności nieco inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Ten dowcip krążył w czasach, kiedy w Polsce jeszcze nikt nie słyszał o pitbullach, a z filmów to 07 zgłoś się mogłeś zobaczyć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Lata 80-te ubiegłego wieku.Do sklepu przywieźli towar,od razu zrobiła się kolejka na kilkadziesiąt osób.Przed gościem facet przeskakuje z nogi na nogę; -Gość z tyłu pyta,co się stało,że Pan tak podskakujesz? -Facet odpowiada,że chce mu się lać. -Gość mówi,to lej Pan w kieszeń temu z przodu. -Facet a nie poczuje? -Gość a Pan poczuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 W nawiązaniu do poprzedniego:Co tak cicho lejesz. Bo leje po spodniach. I nie szkoda Ci spodni?Nie, bo leję po Twoich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 siedział sobie orzeł na samej krawędzi kilkusetmetrowego urwiska, w pewnym momencie odbił się od krawędzi i zaczął pikować głową w dół ze złożonymi skrzydłami ale nad samym dnem rozkładał skrzydła i wznosił się do góry. Bardzo mu się spodobała taka zabawa wiec powtarzał to pikowanie co jakiś czas. Spostrzegł to sokół, podleciał i pyta orła - orzeł a co ty właściwie robisz? Orzeł na to - a nic - po prostu się fazuję, świetna sprawa i jaka frajda. Pyta sokół - a czy mógłbym się tak fazować razem z tobą? Oczywiście że tak - odpowiedział orzeł. I od tej pory orzeł razem z sokołem odbijali się od krawędzi i pikowali kilkaset metrów do dna wąwozu a nad dnem rozkładali skrzydła i wracali na krawędź. Zobaczył to niedźwiedź, podszedł i pyta - hej chłopaki a co wy robicie? Fazujemy się odparli orzeł z sokołem. A mogę się fazować z wami - No pewnie odpowiedziały mu ptaki. Usiedli wiec we trójkę na krawędzi, odbili się i pikują głowami w dół do dna. W którymś momencie orzeł mówi do niedźwiedzia - tylko pamiętaj żeby nad dnem rozłożyć skrzydła, na co niedźwiedź odpowiada - ale ja nie mam skrzydeł - na co ptaki odpowiedziały - o kurczę, ale faza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 wszystkiego najlepszego! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) https://www.wiocha.pl/1681397,Tej-kobiety-nie-wolno-wkurzac Edytowane 14 Lipca 2021 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 https://www.wiocha.pl/1681397,Tej-kobiety-nie-wolno-wkurzac Zakochałem się. :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Dom Wariatów.Do pracującego w warzywniaku pracownika domu,podchodzi facet i się pyta;-Co Pan robi?-Pracownik odpowiada,że posypuje truskawki nawozem.Następnego dnia znowu podchodzi ten sam Facet i pyta pracownika co robi?Sytuacja powtarza się kilka dni,pracownik nie wytrzymał "ciśnienia"Przy następnym pytaniu;-Co Pan robi?Pracownik odpowiada,-Posypuje truskawki gównem.Facet spojrzał na pracownika warzywniaka i rzekł.-No ja to pierd...ty jestem,ale ja truskawki posypuje cukrem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Nie myślałem, że to kiedyś napiszę, ale wersja Pazury lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) https://www.instagram.com/reel/CRT-RPhDKMG/?utm_medium=copy_link Edytowane 15 Lipca 2021 przez SID 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Można? można!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi