DelTor0 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 the deep Throat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Można? można!!!Pewnie docierał żelkot. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Mistrzyni Deep Throat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Tatry - zachwyceni turyści mówią napotkanemu bacy - baco ależ u was piękne widoki, na co baca odpowiada -- gdzie tam one piękne - przecież góry wszystko zasłaniają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Widoć żeś Ty z mazur ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 A jutro sobota: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Nigdy nie zaczepiaj kolegów kasjerki...https://twitter.com/lnstant_regret_/status/1415618192127324168 + więcej radości od tego samego dostawcy w piątek (hit wielbłąd)https://twitter.com/lnstant_regret_ Edytowane 16 Lipca 2021 przez vako 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Kolega podesłał Edytowane 16 Lipca 2021 przez coma 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Dobre to jest. Miałem na messengerze ale nie mogłem tu wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Edytowane 16 Lipca 2021 przez piter v 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 mocno przepity facet budzi się rano ledwie żywy z kacem gigantem, Pić się chce a nie za bardzo ma co a i nie ma siły żeby się ruszyć, woła więc psa - Azor Azor chodź do mnie. Pies przyszedł posłusznie a facet chucha mu w nos i mówi - szukaj Azor szukaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 https://www.instagram.com/reel/CRT-RPhDKMG/?utm_medium=copy_linkPuszka żelkotu i będzie jak nowa ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Krasnoludki odwiedzając Rzym wstąpiły do papieża.- Bardzo przepraszam, Wasza Ekscelencjo, ale mam pytanie: Istnieją w Rzymie krasnoludki - zakonnice? - pyta się Tom, najstarszy z krasnali.- Hmm, nie, nie - odpowiada z uśmiechem papież - w Rzymie nie ma żadnych krasnoludków - zakonnic.W tyle reszta krasnali zaczyna się uśmiechac...- A, przepraszam, Wasza Ekscelencjo, a może jakieś krasnoludki - zakonnice żyją gdzieś indziej we Włoszech? - pyta się dalej Tom.- Nie, nie, drogi Tomie, we Włoszech tez nie ma krasnoludków - zakonnic - odpowiada papież.Reszta krasnali zaczyna się głośno śmiać...- Hmm, a może żyją jakieś krasnoludki - zakonnice w Europie? - nie daje spokoju Tom.Papież, którego zaczęły już powoli denerwować te pytania, mówi:- Drogi Tomie, naprawdę nie ma w Europie żadnych krasnoludków - zakonnic!Krasnoludki w tyle zaczynają się tarzać ze śmiechu...- Chce mi Wasza Ekscelencja powiedzieć, że na całym świecie nie istnieją żadne krasnoludki - zakonnice?Papież zdenerwowanym już głosem mówi:- Nigdzie, drogi Tomie, nie istnieją krasnoludki - zakonnice.Po tej odpowiedzi, krasnoludki w tyle zaczynają wyć i zwijać się ze śmiechu rycząc:- Tom zerżnął pingwina! Tom zerżnął pingwina! Tom zerżnął pingwina! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 E6fVX1GWQAcUXmK.jpegMyślę że największym powodem dla którego stało się co stało jest systematyczne od ponad 200 lat betonowanie w Niemczech każdego siurka. Może nasi melioranci wyciągną wnioski. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 https://www.facebook.com/100055951453472/posts/285576066650773/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Rozmawiają dwie koleżanki:- Słyszałem, że chcesz wrócić do swojego byłego, dlaczego?- Bo szlak mnie trafia, gdy widzę, jak spokojnie sobie żyje. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Rozmawia dwóch kolegów:- Moja żona zmieniła się po ślubie. Przed ślubem budziła pożądanie a teraz budzi do pracy.- A moja to był skarb, a teraz skarbonka... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 https://youtu.be/Kxt4NMJfdMU 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Myślę że największym powodem dla którego stało się co stało jest systematyczne od ponad 200 lat betonowanie w Niemczech każdego siurka. Może nasi melioranci wyciągną wnioski.Tak, będą betonować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi