chlodnica Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Neo-nówka jak dla mnie nr 1. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Ten wątek właściwy? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 zw.jpg Ten wątek właściwy? Zależy jaki okręg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 pyta kolega koleżankę:- ty, słuchaj... a wiesz może co robi kobieta po dobrym seksie?- hhhmmm... idzie pod prysznic?- nie, przeszkadza;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 rozmawiają dwie mężatki- wiesz, ja wierzę tylko w szczepionkę Pfizera- dlaczego?- bo oni viagrę wymyślili; jak podniesie zdechłego, to i może żywemu się przyda ................................przychodzi kobita na szczepieniesprawdzenie dokumentów, papierymedyk mówi:- proszę siadać i odwinąć wysoko lewy rękaw- o matko... a można w tyłek?- można, ale najpierw szczepionka;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 To zrobiło mi dzisiaj wieczorny humor: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 A mi zrobiło wieczór to,że Mistrz Polski wziął sobie wolne w sobotę (początek sezonu) i przegrał z Dynamo Zagrzeb...kto by nie był tym mistrzem ...Legia,Lech,itd...po prostu siara ,nie za wynik,tylko za całokształt naszej ligi,począwszy od prezesa związku, przez włodarzy klubu,skończywszy na trenerze i piłkarzach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 A mi zrobiło wieczór to,że Mistrz Polski wziął sobie wolne w sobotę (początek sezonu) i przegrał z Dynamo Zagrzeb...kto by nie był tym mistrzem ...Legia,Lech,itd...po prostu siara ,nie za wynik,tylko za całokształt naszej ligi,począwszy od prezesa związku, przez włodarzy klubu,skończywszy na trenerze i piłkarzach.a jakie mniemanie mają o sobie i ile kasy sobie z tego powodu życzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 https://www.wiocha.pl/1684872,Mistrzynie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Ściąłem drzewo...Zbudowałem z niego dom...Przekonałem kobietę, żeby miała ze mną syna...A to wszystko jedną siekierą! Zachodzi facet do baru i pyta barmana:- Wie pan jak nazywa się zupa z wielu kur?Barman:- Nie wiem...Facet:- Rosół s kur wielu!!Barmanowi się to spodobało, zachodzi do szefa i pyta:- Wie szef jak nazywa się zupa z wielu kur?Szef:- Nie wiem...Barman:- Rosół, chujuu.... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 A mi zrobiło wieczór to,że Mistrz Polski wziął sobie wolne w sobotę (początek sezonu) i przegrał z Dynamo Zagrzeb...kto by nie był tym mistrzem ...Legia,Lech,itd...po prostu siara ,nie za wynik,tylko za całokształt naszej ligi,począwszy od prezesa związku, przez włodarzy klubu,skończywszy na trenerze i piłkarzach.A Raków rzutem na taśmę wygrał.Mnie to zrobiło dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 https://www.wiocha.pl/1685087,Gospodarstwo-rybackie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 wycieczkowicze spacerują sobie po górach, zobaczyli bacę i pozdrawiają go głośno - ahoj baco, na co baca odpowiada - a hoj z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 batalion piechoty radzieckiej szykuje się do atakuprzed żołnierzy siedzących w okopach wyskakuje młody lejtnant i krzyczy:- do ataku, za Stalina, orły wpieriod!i żołnierze poszli w bójlejtnant patrzy, a dwóch zostało w okopach- co wy, do ataku!- towarzyszu dowódco, my nie orły- nie panimaju!- my nie orły, my Lwy; to jest Lew Pawłowicz, a ja jestem Lew Nikołajewicz................................................................................................................car wizytuje swoje wojskożołnierze stoją wyprężeni, w dwuszeregucar podchodzi do jednego- nazwisko?- Pietrow!- kochasz cara?- bardzo kocham!- mógłbyś mnie zabić?- nigdy!car podchodzi do drugiego- nazwisko?- Żółtko!- kochasz cara?- no kocham, kocham- mógłbyś mnie zabić?- nie...car podchodzi do trzeciego- nazwisko- Wasilewski!- kochasz cara?- mogę kochać...- mógłbyś mnie zabić?- czym? bębnem?;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 https://www.youtube.com/watch?v=aLyiBV6V8S8- sama piosenka jak najbardziej zabawna, ale poczytajcie komentarze. Dla miłośników Walaszka i jego humoru. Tu coś też z jego asortymentu: https://www.youtube.com/watch?v=EyumZCv1vD8 i piosenka z fragmentu filmu: https://www.youtube.com/watch?v=5jtPhtSTt-k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 rozmawiają dwie mężatki:- wszystkie problemy z facetami dotyczą tego, że my im mało dajemy...- no tak... albo dajemy dużo, ale słabo...- no tak... albo dużo i dobrze, ale nie temu co trzeba...;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 lotniskow kolejce do bramek stoi blondimini, długie szpilki, usta na glonojada, sztuczny biust, we włosach ewidentne tzw. doczepyprzechodzi przez bramkę, a bramka wyjemundurowy mówi:- proszę o zdjęcie tych butówblondi:- proszę pana, ale ja nie mam zdjęcia tych moich butów;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Mój syn chciał wiedzieć, jak to jest być żonatym...Powiedziałem, aby zostawił mnie w spokoju, a kiedy tylko to zrobił - zapytałem dlaczego mnie ignoruje!? Autobus z wycieczką zbliża się do granicy.- Piwo! Siku! ? po raz któryś z rzędu rozweseleni pasażerowie zmuszają kierowcę do zatrzymania.Po dłuższej chwili, gdy już z powrotem zajęli miejsca w autokarze, kierowca pyta głośno:- Czy kogoś wam nie brakuje?Cisza. Po przekroczeniu granicy do kierowcy podchodzi mężczyzna i lekko bełkocząc mówi:- Nie ma mojej żony...- No przecież ? wścieka się kierowca ? przed odjazdem pytałem, czy kogoś wam nie brakuje!Na to facet:- Ale mi jej nie brakuje. Mówię tylko, że jej nie ma... Ojciec zawsze powtarzał:- Jak chcesz zrobić sobie tatuaż, to zrób go w jakimś mało istotnym miejscu.- Dlatego zrobiłem go sobie w Radomiu. Przyjeżdża policjant z wydziału narkotykowego do farmera w Teksasie i mówi:- Muszę przeszukać twoje rancho na obecność narkotyków.- Dobra, tylko nie wchodź na tamto pole...Na to policjant mało się nie zesrał:- Chyba czegoś gościu nie rozumiesz, mam autorytet rządu federalnego - wyciąga odznakę i macha mu przed nosem - widzisz tę odznakę, widzisz to k**wa? Oznacza, że mogę chodzić gdziekolwiek chce, na każdą posesję, żadnych ale to żadnych pytań - zrozumiano?Farmer pokiwał głową, przeprosił i wrócił do swojej roboty. Nie minęło 5 minut i słyszy jak ktoś się drze coraz głośniej i głośniej. Ogląda się, patrzy a tu policjant ucieka po wiadomym polu przed ogromnym bykiem. Byk zapierdala jak wściekły, nic nie wskazuje żeby policjant mógł uciec. Farmer wygląda zza ogrodzenia i krzyczy do policjanta:- Odznaka! Pokaż mu odznakę! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi