Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Fotomontaż klapa zamknięta

Żaden fotomontaż  :) Żeby było smieszniej z drugiej strony siata z wiśniami była do tych mebli przyczepiona  :)

@Marcin Rafalski - jakie tymczasem, skoro nie ma już dawno takiej lini tramwajowej....

Zdjęcie zrobiomne w ubiegłą sobote róg Prusa i Rynku Jeżyckiego. Tramwaj linii 17 Rzozklad  https://www.ztm.poznan.pl/pl/rozklad-jazdy/17 a więc jednak jeżdzi  :)  

Edytowane przez Marcin Rafalski

Kobiecy orgazm ma 5 form:

1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.

2. Uległa: Tak, tak, tak.

3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.

4. Religijna: O mój Boże!

5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!

Były sobie 3 kobiety, które mówiły o swoich mężach jak o samochodach:

– Mój mąż jest jak Ferrari: Szybki i Ostry.

– Mój jest jak Mercedes: Porusza się z gracją i jest dobry na długich dystansach.

– A mój mąż jest jak Fiacik: Bez ssania nie ruszy.

W pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:

– Jak tam Twój wczorajszy wieczór?

– Beznadzieja… mąż przyszedł do domu, w 4 minuty zjadł obiad, potem 3 minuty bzykania i po dwóch minutach spał… A u Ciebie?

– No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego seksu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!

W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:

– Jak tam Twój wczorajszy seks?

– No zajebiście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?

– U mnie? Kuźwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę – nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie było beznadziejne i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę i musiałem zapierdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, kuźwa

przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem dojść. Na to wszystko tak się wkurzyłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.

• Like 9

Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek – trzecia w nocy.

„Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał”, myśli, przewraca się z powrotem.

Słychać głośniejsze łup łup łup.

– Idź otwórz, zobacz kto to, – mówi żona.

No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem:

– Dobry wieszor, – bełkocze. – Szy mochby pan mnie popchnąć?

– Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy mąż i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło.

– No co ty, jak mogłeś? – mówi żona. – A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!?

– Ale kochanie, on był pijany!

– Nieważne, potrzebuje pomocy.

No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dół.

Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, więc woła:

– Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć?

Z ciemności dochodzi głos:

– Taaaa…

Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy:

– Gdzie pan jest?

– W ogrodzie, na huśtawce…

Edytowane przez Matteoo
  • Like 5