Pawgas Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Tymczasem w Poznaniu... Przeprowadzka.jpgPoznań miasto doznań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Marcin Rafalski - jakie tymczasem, skoro nie ma już dawno takiej lini tramwajowej....????Fotomontaż klapa zamknięta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Fotomontaż klapa zamknięta mi to wygląda na bagażnik rowerowy na klapę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Fotomontaż klapa zamkniętaŻaden fotomontaż Żeby było smieszniej z drugiej strony siata z wiśniami była do tych mebli przyczepiona @Marcin Rafalski - jakie tymczasem, skoro nie ma już dawno takiej lini tramwajowej....Zdjęcie zrobiomne w ubiegłą sobote róg Prusa i Rynku Jeżyckiego. Tramwaj linii 17 Rzozklad https://www.ztm.poznan.pl/pl/rozklad-jazdy/17 a więc jednak jeżdzi Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 To kuźwa...widocznie nie wszystkie numery zmienili ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Asystowałbym https://www.sadistic.pl/jak-zlapac-suma-vt544910.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 wyczytane dziśhumor zeszytów szkolnych (w końcu zaczął się rok szkolny...) Kiedyś na dziewice czekał smok.Teraz im nic nie grozi. ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dość Panowie, może dla odmiany coś śmiesznego napiszecie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Kobiecy orgazm ma 5 form:1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.2. Uległa: Tak, tak, tak.3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.4. Religijna: O mój Boże!5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz! Były sobie 3 kobiety, które mówiły o swoich mężach jak o samochodach:– Mój mąż jest jak Ferrari: Szybki i Ostry.– Mój jest jak Mercedes: Porusza się z gracją i jest dobry na długich dystansach.– A mój mąż jest jak Fiacik: Bez ssania nie ruszy. W pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:– Jak tam Twój wczorajszy wieczór?– Beznadzieja… mąż przyszedł do domu, w 4 minuty zjadł obiad, potem 3 minuty bzykania i po dwóch minutach spał… A u Ciebie?– No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego seksu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:– Jak tam Twój wczorajszy seks?– No zajebiście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?– U mnie? Kuźwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę – nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie było beznadziejne i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę i musiałem zapierdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, kuźwaprzecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem dojść. Na to wszystko tak się wkurzyłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek – trzecia w nocy.„Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał”, myśli, przewraca się z powrotem.Słychać głośniejsze łup łup łup.– Idź otwórz, zobacz kto to, – mówi żona.No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem:– Dobry wieszor, – bełkocze. – Szy mochby pan mnie popchnąć?– Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy mąż i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło.– No co ty, jak mogłeś? – mówi żona. – A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!?– Ale kochanie, on był pijany!– Nieważne, potrzebuje pomocy.No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dół.Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, więc woła:– Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć?Z ciemności dochodzi głos:– Taaaa…Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy:– Gdzie pan jest?– W ogrodzie, na huśtawce… Edytowane 2 Września 2021 przez Matteoo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Szybki lopez odbywa stosunek z kochanką,nagle ktoś puka do drzwi.Szybki lopez wyskakuje przez okno a dziewczyna podchodzi do drzwi; -Kto tam?-To ja szybki lopez,zapomniałem zabrać spodni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Juliusz Machulski "19 południk" 2008 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Gdzieś w Polsce północnej,nad rzeką spaceruje matka z synem.Na brzegu rzeki śpi na...ny facet w woderach.Dzieciak mówi do matki,mamo,mamo nad rzeką śpi wędkarz.Matka odpowiada,to nie wędkarz to meliorant. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krótkopis Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Edytowane 4 Września 2021 przez krótkopis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 małżeństwo siedzi w parku na ławcemąż mówi:- zobacz, idzie para, ona trzyma faceta za rękę, całuje w ucho, chyba mówi nawet komplement, uśmiecha się do niego... czemu ty tak nie możesz...a żona:- no wiesz co, zwariowałeś? przecież ja nie znam tego faceta!;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 https://www.facebook.com/kamil.baleja/videos/601460237896645/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 https://youtu.be/el-oaWiM0eU 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Ani polityki, kościoła a post poszedł w pizdu. Ladi pank dobrze śpiewało!! Nie tykalni, żyją pośród nas 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Biały jest wyższy, czarny niższy. Cosik może się opierać o manię wyższości i dyskryminację małych czarnych. Coś tu źle pachnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Ani polityki, kościoła a post poszedł w pizdu. Ladi pank dobrze śpiewało!! Nie tykalni, żyją pośród nasjak to szło?"nie ma, nie ma wódy na pustyni!";-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi