Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Jest różnica. Ludzie z miasta, którzy ze wsią nie mają nic wspólnego nie powinni się wypowiadać. 

Nie podawaj mi artykułów eko oszołomów tylko wpadnij do mnie na zadupie i sam oceń organoleptycznie. 

• Like 5

Kolega Konstanty lubi chmury, założył taki wątek i tak sobie w tych chmurach buja ...

;-)

a na poważnie: nie wszyscy zabijają ryby, nie wszyscy akceptują chów klatkowy, nie wszyscy są obojętni na los zwierząt futerkowych, itd.

idą zmiany - czy ktoś tego chce, czy nie chce...

i to by było na tyle

• Like 1

;-)

a na poważnie: nie wszyscy zabijają ryby, nie wszyscy akceptują chów klatkowy, nie wszyscy są obojętni na los zwierząt futerkowych, itd.

idą zmiany - czy ktoś tego chce, czy nie chce...

i to by było na tyle

Na szczęście nie wszyscy którzy nie zabijają ryb są bezrefleksyjnymi ekooszołomami i ślepo popierają takie irracjonalne ideologiczne szopki.

• Like 7

stare, ale dobre:

– Co byś zrobił, gdybym umarła? Ożeniłbyś się ponownie?
– Na pewno nie!
– Dlaczego nie? Nie podoba Ci się małżeństwo?
– Nie, no podoba mi się…
– To dlaczego byś się znów nie ożenił? – drąży temat kobieta.
– No dobrze, ożeniłbym się.
– Naprawdę?
Mąż głośno wzdycha, ale nie odpowiada na pytanie.
– I spałbyś z nią w naszym łóżku? – nie daje za wygraną kobieta.
– A gdzie indziej mielibyśmy spać?
– I zdjąłbyś moje zdjęcia i zamiast nich wywiesił jej?
– To by było chyba w porządku?
– I pozwoliłbyś jej grać moimi kijami do golfa?
– Nie, ona jest leworęczna.

• Like 4

Ehh ci Amerykanie... :)  "rape rack" , w sumie to dzięki za link, bo z tą nazwą się spotkałem pierwszy raz jak Spurek o tym mówiła i nie miałem pojęcia o co chodzi.  Może to kwestia, że w owych kręgach skojarzenia są dość zawężone. W kręgach związanych z hodowlą poskromy po angielsku nazywane są jeszcze groźniej choć mniej figlarnie - cattle crush.

Zapewne jako jeden z niewielu tu obecnych, inseminowałem krowy, jeśli są one dobrze traktowane na co dzień, nie boją się ludzi, nie potrzeba żadnych poskromów. Jeśli znają inseminatora, to często wygląda to tak, że załatwiają sprawę na środku obory bez udziału osób trzecich, a po zabiegu krowa ogląda się bo chciałaby jeszcze. 

Czyli generalnie standard, potrzeba chwili na poznanie się wzajemne, miłym w obejściu być, mieć opanowaną technikę, a podstawa to CIEPŁE RĘCE!

• Like 2

Ehh ci Amerykanie... :) "rape rack" , w sumie to dzięki za link, bo z tą nazwą się spotkałem pierwszy raz jak Spurek o tym mówiła i nie miałem pojęcia o co chodzi. Może to kwestia, że w owych kręgach skojarzenia są dość zawężone. W kręgach związanych z hodowlą poskromy po angielsku nazywane są jeszcze groźniej choć mniej figlarnie - cattle crush.

Zapewne jako jeden z niewielu tu obecnych, inseminowałem krowy, jeśli są one dobrze traktowane na co dzień, nie boją się ludzi, nie potrzeba żadnych poskromów. Jeśli znają inseminatora, to często wygląda to tak, że załatwiają sprawę na środku obory bez udziału osób trzecich, a po zabiegu krowa ogląda się bo chciałaby jeszcze.

Czyli generalnie standard, potrzeba chwili na poznanie się wzajemne, miłym w obejściu być, mieć opanowaną technikę, a podstawa to CIEPŁE RĘCE!

Też inseminowalem, i potwierdzam. Chociaż te ciepłe ręce nie zawsze się miało

..... jeśli są one dobrze traktowane na co dzień, nie boją się ludzi, nie potrzeba żadnych poskromów. Jeśli znają inseminatora, to często wygląda to tak, że załatwiają sprawę na środku obory bez udziału osób trzecich, a po zabiegu ogląda się bo chciałaby jeszcze. 

Mocne.

Jak tak za młodu też miałem... ino że z dziewczynami...

Ale w sumie... co za różnica..

• Like 5