coma Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 co za różnica?poczytaj:https://www.humanemyth.org/hm_happycows_polish.htm Panie idź pan stąd z tą propagandą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 co za różnica?poczytaj:https://www.humanemyth.org/hm_happycows_polish.htmJest różnica. Ludzie z miasta, którzy ze wsią nie mają nic wspólnego nie powinni się wypowiadać. Nie podawaj mi artykułów eko oszołomów tylko wpadnij do mnie na zadupie i sam oceń organoleptycznie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Kolega Konstanty lubi chmury, założył taki wątek i tak sobie w tych chmurach buja ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Dlaczego wczoraj nie byłeś w szkole? Pyta nauczycielka Jasia.-- Prowadziłem krowę do byka.- A tatuś nie mógł?- Mógł ale byk to lepiej zrobi... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Tymczasem dzisiaj w Ikea. Edytowane 24 Września 2021 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Kolega Konstanty lubi chmury, założył taki wątek i tak sobie w tych chmurach buja ...;-)a na poważnie: nie wszyscy zabijają ryby, nie wszyscy akceptują chów klatkowy, nie wszyscy są obojętni na los zwierząt futerkowych, itd.idą zmiany - czy ktoś tego chce, czy nie chce...i to by było na tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Jest różnica. Ludzie z miasta, którzy ze wsią nie mają nic wspólnego nie powinni się wypowiadać. Nie podawaj mi artykułów eko oszołomów tylko wpadnij do mnie na zadupie i sam oceń organoleptycznie. jesteś producentem mleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 ;-)a na poważnie: nie wszyscy zabijają ryby, nie wszyscy akceptują chów klatkowy, nie wszyscy są obojętni na los zwierząt futerkowych, itd.idą zmiany - czy ktoś tego chce, czy nie chce...i to by było na tyleNa szczęście nie wszyscy którzy nie zabijają ryb są bezrefleksyjnymi ekooszołomami i ślepo popierają takie irracjonalne ideologiczne szopki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 A teraz pora na coś śmiesznego! ...plissssss!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) ... Edytowane 24 Września 2021 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 klasyk:kolega mnie zapytał, co kupić żonie na urodziny?- książkę kuppo kilku latach kumple spotykają się ponownie- co u ciebie?- kupiłem jej wtedy książkę, potem ona mi kupiła książkę, potem ja - jej... i tak się ta spirala nienawiści nakręca... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Dzięki. Miałem ciężki dzień. Można na Was liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Ze szkolnego zeszytu: zapomniałem dodać, że mleko było od krowy. Edytowane 24 Września 2021 przez Matteoo 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 zły dzień ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Prawie tak było ... tylko bez penetracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Dobra, dzięki za wsparcie, wystarczy ... bo się wzruszę (drina mam już za sobą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 stare, ale dobre:– Co byś zrobił, gdybym umarła? Ożeniłbyś się ponownie?– Na pewno nie!– Dlaczego nie? Nie podoba Ci się małżeństwo?– Nie, no podoba mi się…– To dlaczego byś się znów nie ożenił? – drąży temat kobieta.– No dobrze, ożeniłbym się.– Naprawdę?Mąż głośno wzdycha, ale nie odpowiada na pytanie.– I spałbyś z nią w naszym łóżku? – nie daje za wygraną kobieta.– A gdzie indziej mielibyśmy spać?– I zdjąłbyś moje zdjęcia i zamiast nich wywiesił jej?– To by było chyba w porządku?– I pozwoliłbyś jej grać moimi kijami do golfa?– Nie, ona jest leworęczna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 co za różnica?poczytaj:https://www.humanemyth.org/hm_happycows_polish.htmEhh ci Amerykanie... "rape rack" , w sumie to dzięki za link, bo z tą nazwą się spotkałem pierwszy raz jak Spurek o tym mówiła i nie miałem pojęcia o co chodzi. Może to kwestia, że w owych kręgach skojarzenia są dość zawężone. W kręgach związanych z hodowlą poskromy po angielsku nazywane są jeszcze groźniej choć mniej figlarnie - cattle crush.Zapewne jako jeden z niewielu tu obecnych, inseminowałem krowy, jeśli są one dobrze traktowane na co dzień, nie boją się ludzi, nie potrzeba żadnych poskromów. Jeśli znają inseminatora, to często wygląda to tak, że załatwiają sprawę na środku obory bez udziału osób trzecich, a po zabiegu krowa ogląda się bo chciałaby jeszcze. Czyli generalnie standard, potrzeba chwili na poznanie się wzajemne, miłym w obejściu być, mieć opanowaną technikę, a podstawa to CIEPŁE RĘCE! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Jest fajnie, jest dobrze ajajaj obsiadły mnie te kolorowe ptaszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 O tak ''CIEPŁE RĘCE'' - zdecydowana większość tego wymaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ehh ci Amerykanie... "rape rack" , w sumie to dzięki za link, bo z tą nazwą się spotkałem pierwszy raz jak Spurek o tym mówiła i nie miałem pojęcia o co chodzi. Może to kwestia, że w owych kręgach skojarzenia są dość zawężone. W kręgach związanych z hodowlą poskromy po angielsku nazywane są jeszcze groźniej choć mniej figlarnie - cattle crush.Zapewne jako jeden z niewielu tu obecnych, inseminowałem krowy, jeśli są one dobrze traktowane na co dzień, nie boją się ludzi, nie potrzeba żadnych poskromów. Jeśli znają inseminatora, to często wygląda to tak, że załatwiają sprawę na środku obory bez udziału osób trzecich, a po zabiegu krowa ogląda się bo chciałaby jeszcze. Czyli generalnie standard, potrzeba chwili na poznanie się wzajemne, miłym w obejściu być, mieć opanowaną technikę, a podstawa to CIEPŁE RĘCE!Też inseminowalem, i potwierdzam. Chociaż te ciepłe ręce nie zawsze się miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wszędzie dobrze ale w UK najlepiej, stać ich przeca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 ..... jeśli są one dobrze traktowane na co dzień, nie boją się ludzi, nie potrzeba żadnych poskromów. Jeśli znają inseminatora, to często wygląda to tak, że załatwiają sprawę na środku obory bez udziału osób trzecich, a po zabiegu ogląda się bo chciałaby jeszcze. Czyli generalnie standard, potrzeba chwili na poznanie się wzajemne, miłym w obejściu być, mieć opanowaną technikę, a podstawa to CIEPŁE RĘCE!Mocne.Jak tak za młodu też miałem... ino że z dziewczynami...Ale w sumie... co za różnica.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 @Sayonara, co to za dziewczyny były że inseminowałeś je calymi rękoma? ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi