Salmon63 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Przecież tu się nic nie stanie. Nastąpi najzwyklejsze w świecie zwarcie. Gdyby zamiast tej baterii użył mocnego akumulatora, to chociaż kolczyk zaświeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 :-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Mnie to nie śmieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) Przecież tu się nic nie stanie. Nastąpi najzwyklejsze w świecie zwarcie. Gdyby zamiast tej baterii użył mocnego akumulatora, to chociaż kolczyk zaświeci Polecam sprawdzić, mnie wyszło dla baterii 6F22 1,5A prądu zwarciowego..dużo czy mało? [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Października 2021 przez Thomas-xXx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Przecież tu się nic nie stanie. Nastąpi najzwyklejsze w świecie zwarcie. Gdyby zamiast tej baterii użył mocnego akumulatora, to chociaż kolczyk zaświeci Przytknij sobie 9V do języka. Zobaczysz, co poczujesz. Stare zabawy z lat 70-siątych. Parę miesięcy temu zrobiłem tak córce kawał. Prawie się obraziła. ( ma 27 lat) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) Przecież tu się nic nie stanie. Nastąpi najzwyklejsze w świecie zwarcie. Gdyby zamiast tej baterii użył mocnego akumulatora, to chociaż kolczyk zaświeci Cokolwiek się stanie lub nie, pobudka gwarantowana, ze śmiechu zaplułem ekran, cel osiągnięty.Litości, dalsze komentowanie i obliczanie prądów zwarciowych nie ma sensu, nie ten temat. Edytowane 21 Października 2021 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Polecam sprawdzić, mnie wyszło dla baterii 6F22 1,5A prądu zwarciowego..dużo czy mało? [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDla jednych kieliszek wódki to dużo, a dla drugich 1 litr to mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 @Novis- Piotrusiu ,moja prawie 15latka walnęła takiego focha że szok po podobnym żarcie jaki jej zrobiłem ???? co by nie było, naładowany w gniazdku kondensator (4-6 mikroFarad) robił lepiej robotę bo walił nawet przez skórę ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Nowy, edukacyjny plac zabaw... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 @Novis- Piotrusiu ,moja prawie 15latka walnęła takiego focha że szok po podobnym żarcie jaki jej zrobiłem [emoji23] co by nie było, naładowany w gniazdku kondensator (4-6 mikroFarad) robił lepiej robotę bo walił nawet przez skórę [emoji2960]Z czasów dzieciaka: zasilacz z kasprzaka, 1,5V płaska lub 9V jak kasa była, pudełko po maśle i czas na zmywanie garów siostry[emoji23]+do rurki z wodą a - do metalowego zlewu. Zakończyłem zabawy gdy ojciec ręce chciał umyc[emoji23][emoji23]Lecz nic nie „przebiło” kopki z ETZ 350 i fajki z kineskopu w unitrze, czuję do teraz[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 ETZ miał 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 350cm3 miała JAWA ???? 150 Etz ..., 250 cm3 to jak pamiętam MZ....???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Dokładnie cežet 350 miało być. Dziękuje za przypomnienie ale trochę lat temu było a prąd często przypomina mi o swoim istnieniu[emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Nowy, edukacyjny plac zabaw... 245084665_4702198766478810_2253285128859621460_n.jpgTylko "przepływ" nie w tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Z czasów dzieciaka: zasilacz z kasprzaka, 1,5V płaska lub 9V jak kasa była, pudełko po maśle i czas na zmywanie garów siostry[emoji23]+do rurki z wodą a - do metalowego zlewu. Zakończyłem zabawy gdy ojciec ręce chciał umyc[emoji23][emoji23]Lecz nic nie „przebiło” kopki z ETZ 350 i fajki z kineskopu w unitrze, czuję do teraz[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPłaska miała 4,5V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krótkopis Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 I tu się zgadzam! Też lubicie leszcze? https://krzyzowkaa.pl/krzyzowka/kuzyn-karpia-o-smacznym-choc-oscistym-miesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 350cm3 miała JAWA ???? 150 Etz ..., 250 cm3 to jak pamiętam MZ....????MZ 150 etz i MZ 250 etz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dlaczego dzieci bez rączek nie lubią czarnego humoru?Bo go nie łapią... Dowcip opowiedziała mi 12 letnia córka. I weź jej wytłumacz, że tak nie wolno, jak zaplułeś się kawą ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 przychodzi gruba kobita do dietetyka- proszę pana, chcę schudnąć- ile pani teraz waży? przy jakim wzroście?- 112 kg, wzrost 165 cm- a ile pani chciałaby ważyć?- coś około 70-75 kgdietetyk klika coś w laptopie, myśli, drapie się po głowie i mówi:- proszę pani, nie da się- no ale jako to?- no... chyba, żeby jedną nogę upierd...ić;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi