Sławomir Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) Edytowane 1 Listopada 2021 przez Sławomir 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Zdjęcie żony w portfelu przypomina mi, że w tym miejscu mogłyby być pieniądze. Przy małżeńskich kłótniach często musisz rozstrzygnąć dylemat:- Chcę mieć rację, czy święty spokój 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) No i po Święcie Zmarłych...Nie ukradli.. Edytowane 2 Listopada 2021 przez chlodnica 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Żona do męża:- Tobie to wszystko się kojarzy z seksem!- Nieprawda, Ty nie. Podszedł do mnie jakiś koleś i powiedział:- Burger i frytki.- Na miejscu, czy na wynos?- Pie*dol się!Uwielbiam być kucharzem w więzieniu. Czemu rozstałeś się z Leną?- A bo mi ciągle gadała "Ty mnie już nie kochasz!".- No i?- Przekonała mnie. Sekretarka do szefa:- Szefie mam dobrą i zła wiadomość.- Dawaj najpierw ta dobrą.- Nie jest Pan bezpłodny. Pewnego dnia przybiegłem do Tomka. Po lunchu gadaliśmy i podzielił się ze mną sensacją.- Marek - powiedział - Beata i ja rozwodzimy się.Byłem zdumiony.- Dlaczego? Co się stało?! Wyglądaliście na szczęśliwą parę!- No cóż - powiedział - odkąd się pobraliśmy, żona próbowała mnie zmienić. Oduczyła mnie picia, palenia, powrotów w środku nocy. Nauczyła mnie, jak się elegancko ubierać, oglądać dobrą sztukę, wyrobić sobie gust kulinarny, muzyczny i robić zapasy w sklepie.- I co, jesteś teraz zgorzkniały, bo tak bardzo cię zmieniła?- Nie, nie jestem zgorzkniały. Teraz jestem tak dobry, że ona na mnie nie zasługuje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Mąż przegląda akt ślubu. Żona pyta:- Czego tam szukasz?- Terminu ważności. Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość:- Dwa centymetry więcej i byłbym królem...Na to jego żona zwraca mu uwagę:- Dwa centymetry mniej i byłbyś królową... Samolot pasażerski spada na ziemie. Pasażerom zostało parę minut życia.Kobieta wstaje z fotela i mówi:- Jeśli mam umrzeć, to chcę się wtedy czuć kobieta!Rozbiera się do naga i pyta:- Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski, że sprawi, bym poczuła się jak kobieta?Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszulę i mówi:- Masz. Wyprasuj! Żona do męża przed wyjściem na plażę:- Chiałabym założyć coś, co zadziwi wszystkich!- To załóż łyżwy... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Facet podjeżdża do prostytutki.Pyta się jej:- Ile za numerek?- A ile masz?- 20 zł.- Za mało.- Dam jeszcze telefon.Prostytutka po krótkim namyśle zgadza się. Po skończonym numerku daje jej 20 zł.- A telefon? - pyta się prostytutka.- Pisz: 510... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Złota rybkaWysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Najwyżej będzie ban 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Grupę zaginionych w dżungli na Nowej Gwinei polskich turystów odnaleziono idąc tropem klnących papug. Ogłoszenie z francuskiej gazety:"Sprzedam karabin z czasów drugiej wojny, stan idealny, nigdy nie używany. Raz rzucony." 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 https://www.wiocha.pl/1695490,Tylko-tak-dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Garbus w tym miejscu miał klamkę ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Do tej maski już klamka w własnym zakresie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Byle tylko klamka dala radę maskę otworzyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jak to mawiał Tyrion Lanister do swej nowej władczyni: Królową popiera całe królestwo. Głupotą byłoby sądzić, że całe..... ale jeszcze większą naiwnością jest myślenie, że jest odwrotnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) ostatnie ostrzeżenie Edytowane 6 Listopada 2021 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 I temat się skończył ????Powiadomienia o nowych wpisach są, a wpisów NI MA???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi