Jano Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-śmieje/?p=2965984 zapach.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor zdjęcia trafił także w punkt... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 No i zadziałało Radość dziecka, bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 https://fb.watch/9cEncGlAaA/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 9 marca, godzina 6.00.Zbudził mnie dzwonek telefonu. Po wczorajszej firmowej imprezie z okazji Dnia Kobiet, było to dość traumatyczne przeżycie. W słuchawce słyszę lekko zachrypnięty głos naszej sekretarki, Zosi:- Cześć. Mam nadzieję, że nie zbudziłam?- Nie... No co ty... Ja nie mam w zwyczaju sypiać...- Przepraszam... Słuchaj, ty mnie wczoraj nie dymałeś?- Nie, absolutnie, skąd ci przyszło do głowy?- A nie wiesz, który mnie ... mógł... no wiesz?- Nie wydaje mi się. Nie wyglądało, żeby ktokolwiek się dobierał. Nie wiem...- (z rozczarowaniem) Ech k***a ... czyli pewnie mąż...Spis powszechny:- Jak często uprawia Pani seks?- No praktycznie codziennie.- To ciekawe, bo Pani mąż odpowiedział, że kilka razy w tygodniu.- A jak z mężem, to zaznacz Pan kilka razy w miesiącu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 A to moja wczorajsza korespondencja w sprawie ogłoszenia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Tom, nic śmiesznego, olx-owa rzeczywistość. Moja rzeczywistość wyglądała jeszcze gorzej. Moja żona zachciała wymienić kuchnię, ponieważ wszędzie terminy po kilka miesięcy pojechaliśmy do ikei.Wybraliśmy meble wg indywidualnego projektu, wyszło kilkanaście tysiecy złotych. Czas realizacji 10 dni.Meble przyszły wczoraj tzn;9 płyt 3 płyty na plecy2 blaty60 zawiasów 320 konfirmatów40 kołków 2 rolki okleiny1 piła ukośnica1 wiertarka 220v1 mała frezarka ręczna32 uchwyty1 szufelka ze zmiotkąDo tego projekt i wizualizacjaNiestety wszystko było by ok, tylko instrukcja montażu przyjechała po Szwedzku. Edytowane 11 Listopada 2021 przez Matteoo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Moze trzeba było wziąć z montażem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Tom, nic śmiesznego, olx-owa rzeczywistość. Moja rzeczywistość wyglądała jeszcze gorzej.Moja żona zachciała wymienić kuchnię, ponieważ wszędzie terminy po kilka miesięcy pojechaliśmy do ikei.Wybraliśmy meble wg indywidualnego projektu, wyszło kilkanaście tysiecy złotych. Czas realizacji 10 dni.Meble przyszły wczoraj tzn;9 płyt3 płyty na plecy2 blaty60 zawiasów320 konfirmatów40 kołków2 rolki okleiny1 piła ukośnica1 wiertarka 220v1 mała frezarka ręczna32 uchwyty1 szufelka ze zmiotkąDo tego projekt i wizualizacjaNiestety wszystko było by ok, tylko instrukcja montażu przyjechała po Szwedzku.może obrazki są po polsku?;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Tom, nic śmiesznego, olx-owa rzeczywistość. Moja rzeczywistość wyglądała jeszcze gorzej.Moja żona zachciała wymienić kuchnię, ponieważ wszędzie terminy po kilka miesięcy pojechaliśmy do ikei..........Ukośnica się przyda jak będziesz szafę zmieniał :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Do PZU przyszedł starszy facet i mówi, że chciał się ubezpieczyć na życie. A ile pan ma lat? 85. Niech się pan nie gniewa -mówi urzędniczka, ale pan jest w takim wieku, że ryzyko śmierci jest duże, więc nie możemy pana ubezpieczyć. Szkoda, mówi dziadek. Jak przyjdę do domu i powiem tacie to się bardzo zmartwi. To pana tata jeszcze żyje????? Tak. Ile ma lat? 110. Baba z PZU myśli sobie : to jakaś długowieczna rodzina . I czując kasę mówi: Niech pan przyjdzie jutro z tatą to zrobimy Wam ubezpieczenie grupowe. Jutro nie damy rady bo idziemy na ślub dziadka. Baba z PZU omal nie spadła z krzesła.... Co takiego????? To pana dziadek jeszcze żyje???? Oczywiście. To ile on ma lat? 140. To dziadek ma 140 lat i się żeni??? Chce mu się??? Chcieć to mu się za bardzo nie chce... Musi... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) Kupiłem od Kolegi NEO1207 kijek, miał być pod średnie jerki, na na metrowe mamuśki...Pierwsza zdobycz ich nie przypomina... Reklamować? Edytowane 13 Listopada 2021 przez domeldoom 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Kupiłem od Kolegi NEO1207 kijek, miał być pod średnie jerki, na na metrowe mamuśki...Pierwsza zdobycz ich nie przypomina... Reklamować? Ten Jerk to czysty okoń?Co to za ryba pod nim? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 nie to jak zastrzyk Gotówki ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 https://www.wiocha.pl/1696703,Chcial 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 https://cdn.wiocha.pl/webps/5/e/5e452fb6a5912858e0a3f6aeef2c9888.webp?s=1636918990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) autentyk, sprzed chwiliobiad z Mamą, emerytkaspór o to, czy 14. emerytura pokryje wzrosty cen (rosnąca inflacja)-mama, ty jesteś twardy elektorat ..... (tu wstawić nazwę pewnej partii), ciebie nic nie przekona- jestem, zawsze będę głosować na ..... (tu wstawić nazwę pewnej partii)- wiem, gdyby XY (tu wstawić nazwisko pewnego polityka/prezesa) pijany jechał autem, i gdyby przejechał zakonnicę na pasach dla pieszych - ty i tak byś na niego głosowałachwila milczenia i mama na to:- a czego lazła? ;-) Edytowane 15 Listopada 2021 przez Konstanty 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi