jachu Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 "Zapytana o to, czy przeszkadza jej jeździectwo stwierdziła, że powinno ono zniknąć. - W jeździe konnej, w sporcie, nie ma relacji i więzi. Tu jest eksploatacja. "Zapewniam, że między mną a europosłanką też nie ma relacji i więzi, a finansując jej wybryki z moich podatków czuję się również eksploatowany. Czy w takim razie pani Sylwia nie powinna zniknąć? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 W sumieto dobrze, że coraz większe bzdury wymyślaDokładnie, trudniej będzie ją traktować poważnie, ale zaraz... ktoś ją traktuje poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Powiem krótko, mieć ich wszystkich w dup.e. Tyle są warci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Dokładnie, trudniej będzie ją traktować poważnie, ale zaraz... ktoś ją traktuje poważnie?Panowie,wiem, że to nie to forumale dyskusja o zwierzętach istnieje w dyskursie publicznym od dawna, nie tylko na Zachodziei czasami skutkuje zmianami nie tylko w systemie prawnym, ale też w naszej mentalności (vide: stosunek do zwierząt w cyrkach, również w PL)są też różne podejścia, np. niedawna "piątka dla zwierząt"dla zainteresowanych garść poglądów:https://www.rp.pl/plus-minus/art519331-kosciol-czlowiek-wyzej-od-zwierzat-z-waznym-ale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 <...> 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Powiem krótko, mieć ich wszystkich w dup.e. Tyle są warci.Jak hemoroidy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Panowie,wiem, że to nie to forumale dyskusja o zwierzętach istnieje w dyskursie publicznym od dawna, nie tylko na Zachodziei czasami skutkuje zmianami nie tylko w systemie prawnym, ale też w naszej mentalności (vide: stosunek do zwierząt w cyrkach, również w PL)są też różne podejścia, np. niedawna "piątka dla zwierząt"dla zainteresowanych garść poglądów:https://www.rp.pl/plus-minus/art519331-kosciol-czlowiek-wyzej-od-zwierzat-z-waznym-ale@Konstanty litości Przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś, a potem odnieś to do propozycji wspomnianej posłanki, które należy raczej traktować jako sen wariata. Jeśli jednak mimo to podtrzymujesz to co napisałeś, to nie gniewaj się ale pomyliłeś odwagę z odważnikiem.Zdrowego rozsądku wszystkim życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Dzisiaj taką fotę strzeliłem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 @Konstanty litości Przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś, a potem odnieś to do propozycji wspomnianej posłanki, które należy raczej traktować jako sen wariata. Jeśli jednak mimo to podtrzymujesz to co napisałeś, to nie gniewaj się ale pomyliłeś odwagę z odważnikiem.Zdrowego rozsądku wszystkim życzę.jeszcze raz: to nie to forum ;-)było pytanie, czy ktoś takie pomysły traktuje poważnie - więc zainteresowanym podesłałem link 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 fakap roku 2021 w branży energetycznejoddawano do użytku nowy, duży transformatororganizatorzy zaprosili na otwarcie księdzana poświęcenie urządzenia przyjechał z dużym kropidłem;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) ... Edytowane 22 Listopada 2021 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Piękne są te oprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Nie wiem czy było: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Fronczewski w formie https://www.youtube.com/watch?v=utugIQuWtuM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Przychodzi facet do lekarza i mówi:-Panie doktorze, mam guza na penisie.-Duży?-Tak. 23 centymetry. Ale ja w sprawie guza przyszedłem... Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało: "Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?"Celnik na polsko- niemieckiej granicy odpowiada:- Dwa, trzy miesiące.Celnik na polsko-czeskiej granicy:- No, z pół roku.Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu:- Dwa, trzy lata.Komisja zadziwiona:- Tak długo?Celnik ze "ściany wschodniej":- Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma... Ogłoszenie w gazecie:Sprzedam encyklopedie Britannica, 40 tomów.Stan bardzo dobry.Nie będzie mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu.Żona wszystko wie lepiej. Prawdziwa kobieta potrafi z niczego zrobić dwie rzeczy:zupę i awanturę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Z zupą to się nie zgodzę, zawsze muszę iść do sklepu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Z zupą to się nie zgodzę, zawsze muszę iść do sklepu...Ja też ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 https://www.wiocha.pl/1698059,Mozna-i-tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Nie wiem czy było:.................... było było.....zabawne, ale mnie ta seria reklam nieco przeraża.....podobnie jak porozrzucane po mieście hulajnogi i auta do wypożyczenia......nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy......preludium.....jednak wolę swoje, choćby skromniejsze Edytowane 23 Listopada 2021 przez cristovo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Koniecznie z dźwiękiem ???? https://www.tiktok.com/@seducktiv/video/7033424760549952814?_d=secCgwIARCbDRjEFSACKAESPgo8dkGR9MuT5IkkgS81fWLHHr3BYpWbgXDOHZgiM37HaRUGECcM1xWbWXFtDurMBYZuluGkqj3rgd5%2FMtG7GgA%3D&checksum=131c31666ec2ca3a96c58cd7fd88160c040d66f30c6c08b8025b2b9cf8227115&language=pl&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAF9SvE9B4aMCM1fsCjiWBo2xcT2kEvJOBwhqA_u2FzD8pp8XKEPrYNk9bde0ZMhD5&share_app_id=1233&share_item_id=7033424760549952814&share_link_id=44DD2479-756A-4F5D-B44A-05B325CEFFE2&source=h5_m×tamp=1637699568&tt_from=copy&u_code=d16c7i8bj345li&user_id=6580615352944689158&utm_campaign=client_share&utm_medium=ios&utm_source=copy&_r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygy Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygy Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 https://fb.watch/9tsYpIpWIK/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi